Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nestik napísal:No tak vcera som si pozrel Transformers 2. Mne sa to dost pacilo
MrMaxwell napísal:Transformerov som si stiahol pred asi 3 hodinami.....good film...len blba kvalita...tiez cakam na nejake HD alebo kino
Prva premiera Transformers je: UK - 19 June 2009.MrMaxwell napísal:momentalne jednoznacne Transformers 2:Revenge of the Fallen a tiez Angels and Demons....oba su ppc
Neviem o ziadnej predpremiere, takze aspon nevymyslajte
Po nete vsetky torrenty + warezy su fake ako kukam
Sry za OT..
-
seth82
Darca
Pripajam sa k Sovietovi - prva premiera pre nenovinarsku verejnost je 00:01 vo VUE cinemas u nas v UK (ODEON nieco take neponuka ani na Leicester Square v Londyne, teda aspon podla webu nie) vo velkych mestach, zhodou okolnosti mam vstupenku. Slavnostne premiery boli sice vo viacerych metropolach sveta vratane Sydney, Tokia a Londyna, ale velmi pochybujem, ze by to tam pri takych bezpecnostnych opatreniach niekto natacal. Aj ak by bola nejaka kopia dostupna, ja osobne by som sa na nieco take zvysoka vykaslal, kedze premiera na Slovensku je uz o tyzden a to nie je az taka dlha doba.
Aby som nebol OT: pozrel som si Fanboys a celkom ma to pobavilo, sklamalo ma vsak pokracovanie Noci v Muzeu, v jeho pripade bola prva cast taka prijemna brainless zabava, ale dvojka uz bola v mnohych momentoch iba trapnou kopiou plnou klise.
Aby som nebol OT: pozrel som si Fanboys a celkom ma to pobavilo, sklamalo ma vsak pokracovanie Noci v Muzeu, v jeho pripade bola prva cast taka prijemna brainless zabava, ale dvojka uz bola v mnohych momentoch iba trapnou kopiou plnou klise.
Teraz som dopozeral Burn After Reading
Ako to povedat na prvy dojem to bola kravina jak remen, film vo mne zanechal dokonaly pocit WTF?! (lepsie sa to fakt asi ani vystihnut neda)...
Ked sa nad tym ale clovek zamysli ten film bol fakt dobry
pribeh bol neskutocne absurdny ale malo to cosi do seba a herci tiez perfektny, len mi neni jasne ako sa na to mohli dat ukecat

Posledny dialog, no comment
:
What did we learn Boomer?
I dont know Sir.
Guess we had learn not to do it agiain, if we only knew what we did, jesus fucking christ...
Ako to povedat na prvy dojem to bola kravina jak remen, film vo mne zanechal dokonaly pocit WTF?! (lepsie sa to fakt asi ani vystihnut neda)...
Ked sa nad tym ale clovek zamysli ten film bol fakt dobry
Posledny dialog, no comment
What did we learn Boomer?
I dont know Sir.
Guess we had learn not to do it agiain, if we only knew what we did, jesus fucking christ...
-
zvonenie33
Light Professional
zvonenie33: dik, ze si napisal o tom filme, uz dlhu dobu zhanam nejaku novsiu komediu a toto bolo celkom fajn, Sarah Roemer je prenadherna, dokazal by som sa na film s nou pozerat aj cely den, proste "bjutifl"
film bol tiez celkom dobry, urcite nebol nudny, oplati sa pozriet teda, moje osobne hodnotenie je s 7/10 
btw. zvonenie33: k+
btw. zvonenie33: k+
v poslednom case: bourneovo ultimatum, cista prace, scarface, kryci jmeno donnie brasco, sleepers.. troska davnejsie green mile, the shawshank redemption
vsetko perfektne filmy..
najblizsie (nastahovane): goodfellas, the last king of scotland, road to perdition, the hangover, seven pounds, the last man standing, mesrine: part 1 - death instinct, das experiment, wir kinder von bahnhof zoo, carlito´s way, angels and demons, motylek, the rise of evil, pad tretej rise, oldboy.. a este changeling a gran torino, no musim splasit titulky
uz 2x som zacal pozerat tropa de elite, no netusim, ci vobec existuje nejaky dabing - stale som to mal v portugalcine (?) a nikdy som nevydrzal na titulkach viac ako 20 min :-/ , skoda, aj hodnotenie to ma dost dobre... dalej som taktiez nedopozeral rise of the footsoldier, mal som to sice bez titulkov, no nechytilo ma to... a podarilo sa mi zaspat aj pri benjeminovi buttonovi
vsetko perfektne filmy..
najblizsie (nastahovane): goodfellas, the last king of scotland, road to perdition, the hangover, seven pounds, the last man standing, mesrine: part 1 - death instinct, das experiment, wir kinder von bahnhof zoo, carlito´s way, angels and demons, motylek, the rise of evil, pad tretej rise, oldboy.. a este changeling a gran torino, no musim splasit titulky
uz 2x som zacal pozerat tropa de elite, no netusim, ci vobec existuje nejaky dabing - stale som to mal v portugalcine (?) a nikdy som nevydrzal na titulkach viac ako 20 min :-/ , skoda, aj hodnotenie to ma dost dobre... dalej som taktiez nedopozeral rise of the footsoldier, mal som to sice bez titulkov, no nechytilo ma to... a podarilo sa mi zaspat aj pri benjeminovi buttonovi
-
Šu-Do
Redeemer
smejko.. tie najlepsie filmy si prespal 
Tropa de Elite nema dabing, mozno mat bude.. je to v brazilii, cize jo, portugalcina.. Rise of the Footsoldier.. lol to bol filmovy skvost.. dobry filmik.. a The Curious Case of Benjamin Button nie je zas film pre kazdeho, no mne sa pacil.. skoro ako Forrest Gump
//
Tropa de Elite nema dabing, mozno mat bude.. je to v brazilii, cize jo, portugalcina.. Rise of the Footsoldier.. lol to bol filmovy skvost.. dobry filmik.. a The Curious Case of Benjamin Button nie je zas film pre kazdeho, no mne sa pacil.. skoro ako Forrest Gump
//
suhlaslekoklatik napísal:Tropa de Elite dabing? 30% zo zážitku dolu.
-
lekoklatik
VIP
-
Michaelo105
Light Professional
basic instinct - starsi, ale dost dobry.. kvalitna gradacia a zauzlenie, no niektore scenky boli predvidatelne a koniec divny... sharon stone to perfektne zahrala a suma sumarun, stotoznujem sa s hodnotenim na csfd
das experiment ma velmi nezaujal
// taken - dost dobre, len ten koniec uz bol nedotiahnuty (z lode v parizi su zrazu doma?)
v podstate si vyberam filmy, ktore maju (povacsine) nad 75% a pri 8/10 sa s hodnotenim aj stotoznujem
das experiment ma velmi nezaujal
// taken - dost dobre, len ten koniec uz bol nedotiahnuty (z lode v parizi su zrazu doma?)
v podstate si vyberam filmy, ktore maju (povacsine) nad 75% a pri 8/10 sa s hodnotenim aj stotoznujem
-
Šu-Do
Redeemer
Twilight / Súmrak
vcera som pozrel, celkom slusny film.. hodnotil by som na 7/10
vcera som pozrel, celkom slusny film.. hodnotil by som na 7/10
the last house on the left - isiel som pozerat tento film s tym, ze to film ako kazdy iny. musim vsak povedat, ze sa mi celkom zapacil, vtiahlo ma to do deja. jedine, co by som tomu vytkol, je koniec, ako mu hlavu naparal do mikrovlnky. inak 6/10 - teda oplati sa to pozriet, ak je taky den ako dnes (na nic pocasie)