OVB - skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako poznate spolocnost OVB?

Mam s nimi dobru/-e skusenost/-i
67
20%
Nemam s nimi dobru/-e skusenost/-i
112
33%
Nemam s nimi ziadnu skusenost / nepoznam ich
156
47%

Celkom hlasov: 335

julinkaBNBN
Novice
Novice

ovb

Príspevok od používateľa julinkaBNBN »

no viete čo? ja si echcem nejako moc obranovať ovb, ale mala som skusenosť aj s človekom s ovb, potom s partners group. a neda sa to porovnať.... ovbak mi bohužial až potom poradil, ako som sa stretla s človekom s partners... keby som ovb stretla skor nemusela som prisť o 160tis... ovb mi ponuklo spolupracu, a teraz sa vytešujem, pretože... zarobili mi moje zle investovane peniažky speť. a tu pisanočku čo nosia zo sebou .. je to si myslim super vec, pretože ak niekto uvažuje logicky, a čita si všetko čo mu kto ukaže, tak by vedel že som podpisala mifid čo je vlastne ochrana osobnych udajou... pre vypracovanie tej analyzy.... ved rozmyšlajte: može vam doktor pomocť ked nema vašu zdravotnu kartu a nevie čo vam je? na zaklade toho som zabezpečena ako nikdy pred tym, a vytešujem sa s toho že mam svoje peniažky speť... nie sice tie iste, ale mam... tak neviem ako može niekto ohovarať takuto silnu spoločnosť... pozerala som si štatistiky, a je to neuveritelne , ako su tito ludia s ovb schopni. maju uprimny a srdečny zaujem o dobro mna, a celej mojej rodiny, ja som s nimi nad mieru spokojna. konkurencia ich samozrejme ohovori, ale oni to maju na haku, vedia že robia spravnu vec, a to je najdoležitejšie. pitale som sa na tento nazor mojho poradcu z ovb, a on sa tomu len zasmial, že tie ohovaračky su len chaby pokus o to, aby ich zhodila konkurencia... dlhoročne skusenosti a vedomosti vo svete financii hovoria za všetko... julinkaBNBN
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

haha, julinka nenahnevaj sa, ale znies ako taka sliepocka po prvom skoleni v OVB alebo minimalne po prvej navsteve OVBka, ktory ti asi pekne vymyl mozocek :)
btw mifid nie je ochrana osobnych udajov ale smernica EU na ochranu investorov
http://www.manageria.sk/view-227.php
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

To by som rad vedel ako moze taky suhajko z OVB poradit a spravit zmluvu aby si zarobila 160 tis. co si nejakym tym sposobom stratila, resp. o ktore si prisla, pri dnesnych urokoch hlavne...

OVB neohovara ziadny poradca inej firmy ale najcastejsie ich vlastni zakaznici a ludia ktori s nimi prisli do kontaktu :?

Financny poradca nepotrebuje vediet kolko mas penazi a kde ich mas. Jeho ulohou je vybrat co najlepsi financny produkt pre konkretnu sumu penazi ktoru chces vlozit, kde by sa tvoje peniaze co najlepsie zurocili a boli tam v bezpeci.
jerichoo
Light Star
Light Star

Re: ovb

Príspevok od používateľa jerichoo »

julinkaBNBN napísal:no viete čo? ja si echcem nejako moc obranovať ovb, ale mala som skusenosť aj s človekom s ovb, potom s partners group. a neda sa to porovnať.... ovbak mi bohužial až potom poradil, ako som sa stretla s človekom s partners... keby som ovb stretla skor nemusela som prisť o 160tis... ovb mi ponuklo spolupracu, a teraz sa vytešujem, pretože... zarobili mi moje zle investovane peniažky speť. a tu pisanočku čo nosia zo sebou .. je to si myslim super vec, pretože ak niekto uvažuje logicky, a čita si všetko čo mu kto ukaže, tak by vedel že som podpisala mifid čo je vlastne ochrana osobnych udajou... pre vypracovanie tej analyzy.... ved rozmyšlajte: može vam doktor pomocť ked nema vašu zdravotnu kartu a nevie čo vam je? na zaklade toho som zabezpečena ako nikdy pred tym, a vytešujem sa s toho že mam svoje peniažky speť... nie sice tie iste, ale mam... tak neviem ako može niekto ohovarať takuto silnu spoločnosť... pozerala som si štatistiky, a je to neuveritelne , ako su tito ludia s ovb schopni. maju uprimny a srdečny zaujem o dobro mna, a celej mojej rodiny, ja som s nimi nad mieru spokojna. konkurencia ich samozrejme ohovori, ale oni to maju na haku, vedia že robia spravnu vec, a to je najdoležitejšie. pitale som sa na tento nazor mojho poradcu z ovb, a on sa tomu len zasmial, že tie ohovaračky su len chaby pokus o to, aby ich zhodila konkurencia... dlhoročne skusenosti a vedomosti vo svete financii hovoria za všetko... julinkaBNBN
Tu už ani netreba nič dodať :lol:
Ty si OVB naložila sama týmto príspevkom, že tam majú takých odborníkov ako ty :lol:
baccardi42
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa baccardi42 »

dam vam na stol 200 000,- kolko mi viete z toho spravit do 10 rokov?

vsetci tu tocite o blbostiach,takze skuste teraz kazdy povedat SVOJ nazor..

ako by ste investovali peniaze na fin.trhu tak aby som mal co najlepsie z toho vyjst?

som clovek,ktory ma zabezpeceny prijem a nevie co s 200 000 tisicami...vymodelujte mi portfolio...vy co tvrdite,ze nepotrebujete nic o mne vediet..aj vsetci ostatni odobornici..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Preco by na toto o tebe nieco potrebovali vediet?

Okrem toho ze trebars ake riziko si ochotny podstupit a pod.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

baccardi42 napísal:dam vam na stol 200 000,- kolko mi viete z toho spravit do 10 rokov?

vsetci tu tocite o blbostiach,takze skuste teraz kazdy povedat SVOJ nazor..

ako by ste investovali peniaze na fin.trhu tak aby som mal co najlepsie z toho vyjst?

som clovek,ktory ma zabezpeceny prijem a nevie co s 200 000 tisicami...vymodelujte mi portfolio...vy co tvrdite,ze nepotrebujete nic o mne vediet..aj vsetci ostatni odobornici..
osobne ti to viem zdvojnasobit do max 5 mesiacov (pravdepodobne vsak skor), relativne bezpecne, viem to podlozit aj vysledkami. To je vsak intradenne obchodovanie s derivatmi, takze ziadna konzervativna investicia.
Osobne si myslim, ze zavriet niekam peniaze na 10 rokov je sprostost, s peniazmi treba byt flexibilny, ak clovek nechce riskovat no nechce ani dusit peniaze na terminovanom vklade, je dobre pozriet sa napr po otvorenych fondoch...za poslednych 10 tyzdnov spravili mnohe cez 30 %.

Ake ti spravi OVBak 10 rocne portfolio? Maximalne tak investicne zivotne poistenie, nech ma slusnu proviziu, nie?
baccardi42
Light Expert
Light Expert

Holubar napísal:osobne ti to viem zdvojnasobit do max 5 mesiacov (pravdepodobne vsak skor), relativne bezpecne, viem to podlozit aj vysledkami. To je vsak intradenne obchodovanie s derivatmi, takze ziadna konzervativna investicia.
Osobne si myslim, ze zavriet niekam peniaze na 10 rokov je sprostost, s peniazmi treba byt flexibilny, ak clovek nechce riskovat no nechce ani dusit peniaze na terminovanom vklade, je dobre pozriet sa napr po otvorenych fondoch...za poslednych 10 tyzdnov spravili mnohe cez 30 %.

Ake ti spravi OVBak 10 rocne portfolio? Maximalne tak investicne zivotne poistenie, nech ma slusnu proviziu, nie?
Co je to relativne bezpecne?
ja chcem portfolio,nie keci o derivatoch,hedgingu a forexe...to viem aj ja najst fond,ktory za poslednych 10 tyzdnov spravil 30%,momentalne to take tazke nieje...

Ake mi spravi OVBak 10 rocne portfolio??
-kolko ludi,moze investovat 200 000?
-to ze by mal mat kazdy zabezpeceny aspon prijem je ale pravda,s tym musis suhlasit...
-a ked niekto nechce investicko,tak nech si spravi kvalitnu urazovku za 500-600 Sk...
-a investovat moze aj do fondov...lenze nieje OVBak ako OVBak
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

baccardi42 napísal:lenze nieje OVBak ako OVBak
To tu čítam počas celej témy.
Lenže OVB je firma a mňa nezaujíma, že nie je každý rovnako dobrý. Firma ručí za kvalitu jej zamestnancov, lebo v konečnom dôsledku je to jej kvalita.
Určite by som nezveril 7000 € nejakému OVBakovi a dúfal, že som natrafil na toho "správneho".
baccardi42
Light Expert
Light Expert

begbeee napísal:To tu čítam počas celej témy.
Lenže OVB je firma a mňa nezaujíma, že nie je každý rovnako dobrý. Firma ručí za kvalitu jej zamestnancov, lebo v konečnom dôsledku je to jej kvalita.
Určite by som nezveril 7000 € nejakému OVBakovi a dúfal, že som natrafil na toho "správneho".
A komu ich radsej zveris?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

napríklad ja ich radšej budem dusiť na termínovaných účtoch alebo ich zašijem do vankúša.
baccardi42
Light Expert
Light Expert

pinco napísal:napríklad ja ich radšej budem dusiť na termínovaných účtoch alebo ich zašijem do vankúša.
---skvela metoda...vrelo odporucam..mBank ti da 3% na rok...a vankus dostanes k terminaku na kazdej Poste!

:lol: :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

On to skôr myslel tak, že zašiť ich do vankúša je výhodnejšie, ako zveriť ich nejakému OVBákovi. :wink:
baccardi42
Light Expert
Light Expert

begbeee napísal:On to skôr myslel tak, že zašiť ich do vankúša je výhodnejšie, ako zveriť ich nejakému OVBákovi. :wink:
ja viem co tym myslel...ale ja to nemozem ovplyvnit, je to jeho nazor...je to mozno tvoj nazor..je to nazor viacero ludi...takisto ako ini ludia zase maju dobre skusenosti...preto je tato debata nezmyselna.. :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Keď si ľudia vymieňajú skúsenosti je to nezmyselné? A škola je čo napr? :)
Osobne si myslím, že s OVB riešia presne tie typy ľudí, čo by naleteli aj podomovým predajcom a všelijakým super akciám. Je lukratívne mať finančného poradcu, škoda, že ten môže byť v civilnom živote vodič kamióna (nič proti nim, niekoľkých poznám :D ) a o financiách vie to, čo ho naučili zo zošita na dvojdňovom školení.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

baccardi42 napísal:Co je to relativne bezpecne?
ja chcem portfolio,nie keci o derivatoch,hedgingu a forexe...to viem aj ja najst fond,ktory za poslednych 10 tyzdnov spravil 30%,momentalne to take tazke nieje...

Ake mi spravi OVBak 10 rocne portfolio??
-kolko ludi,moze investovat 200 000?
-to ze by mal mat kazdy zabezpeceny aspon prijem je ale pravda,s tym musis suhlasit...
-a ked niekto nechce investicko,tak nech si spravi kvalitnu urazovku za 500-600 Sk...
-a investovat moze aj do fondov...lenze nieje OVBak ako OVBak
Relativne bezpecne v mojom pripade znamena, ze to zavisi od dohody na obchodnej strategii, ktoru pouzivam (maximalna pozicia, overnight positions, vyber instrumentov...) To vsak nie je ziadna komercna ponuka, s derivatmi som sa zivil posledny rok, viem, ze ked nad tym clovek sedi, psychicky to zvlada a dokaze ovladat svoju chamtivost, je tam velky priestor zarobit bezpecne peniaze na velmi slusny zivotny styl.

Ja tvrdim, ze dlhodobe investovanie je nevhodne, opieram sa o situaciu poslednych mesiacov, ked sa investicny horizont pre mnohyh ludi predlzil na dlhsiu dobu, ako je ich zivot. Nikto (ani OVBak) nevie povedat, kde bude o 10 rokov hodnota instrumentov, do ktorych investuje.

A je jedno ake kaleraby zacnes pisat, vyska zhodnotenia vzdy a vzdy bude odzrkadlovat vysku rizika, ktoru na seba investor vezme.

Sam sa smejes z 3 percent co ponuka mBank, no ake je priemerne zhodnotenie, co ponuka vacsina poistovni?

Investicne poistenie je o tom, ze si koniec koncov aj tak vyberas fondy, do ktorych peniaze potecu. Tak preco to neriesit priamo?
baccardi42
Light Expert
Light Expert

Holubar napísal:Relativne bezpecne v mojom pripade znamena, ze to zavisi od dohody na obchodnej strategii, ktoru pouzivam (maximalna pozicia, overnight positions, vyber instrumentov...) To vsak nie je ziadna komercna ponuka, s derivatmi som sa zivil posledny rok, viem, ze ked nad tym clovek sedi, psychicky to zvlada a dokaze ovladat svoju chamtivost, je tam velky priestor zarobit bezpecne peniaze na velmi slusny zivotny styl.

Ja tvrdim, ze dlhodobe investovanie je nevhodne, opieram sa o situaciu poslednych mesiacov, ked sa investicny horizont pre mnohyh ludi predlzil na dlhsiu dobu, ako je ich zivot. Nikto (ani OVBak) nevie povedat, kde bude o 10 rokov hodnota instrumentov, do ktorych investuje.

A je jedno ake kaleraby zacnes pisat, vyska zhodnotenia vzdy a vzdy bude odzrkadlovat vysku rizika, ktoru na seba investor vezme.

Sam sa smejes z 3 percent co ponuka mBank, no ake je priemerne zhodnotenie, co ponuka vacsina poistovni?

Investicne poistenie je o tom, ze si koniec koncov aj tak vyberas fondy, do ktorych peniaze potecu. Tak preco to neriesit priamo?
---1. vyska zhodnotenia vzdy a vzdy bude odzrkadlovat vysku rizika,ktoru na seba investor vezme...a prave preto,ked chcem niekomu poradit kam ma investovat MUSIM O NOM NIECO VEDIET (vid debata vyssie)...je dost kratkozrake tvrdit,ze staci poznat mieru rizika,pretoze pokial neviem ci ten clovek ja naozaj schopny "prezit" moznu stratu suvisiacu s vyskou rizika,nemozem mu odporucit nic,pokial mam zato prevziat aj zodpovednost...
---2. je vyborne pre teba ak sa tym dokazes zivit,ale kolko ludi si to moze dovolit? a teraz nemyslim len financne...a s tym suvisi aj to,preco to neriesit priamo...budes to ty pre ludi robit zadarmo? alebo bude to nejaky iny broker robit zadarmo?

//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2009, 11:19 )
begbeee napísal:Keď si ľudia vymieňajú skúsenosti je to nezmyselné? A škola je čo napr? :)
Osobne si myslím, že s OVB riešia presne tie typy ľudí, čo by naleteli aj podomovým predajcom a všelijakým super akciám. Je lukratívne mať finančného poradcu, škoda, že ten môže byť v civilnom živote vodič kamióna (nič proti nim, niekoľkých poznám :D ) a o financiách vie to, čo ho naučili zo zošita na dvojdňovom školení.
Tak skola dnes urcite nieje vymena skusenosti...moj nazor

Vies to,ze to robia ludia bez patricneho vzdelania a zapalenia, to mi tu nevyriesime..
A teraz netvrdim,ze ja poznam len samych profesionalov a "ze u nas je to inac"-ako to tu uz 100 krat zaznelo...
Ja tu hovorim za seba.Niesom clovek,ktory by trpel iluziami a na mnohe veci mam iny nazor ako niektori ludia v tomto biznise...mna to neskutocne bavi,je to moje hobby...netvrdim,ze som najlepsi,ze viem vsetko,ale snazim sa studovat a zdokonalovat...
Strasne by som raz chcel soferovat kamion,ale nemam vodicak :(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

To že ťa niekto niečo naučí je výmena skúseností - tak som to myslel.

Back to topic: nikdy som nenapísal, že ty si zlý finančný poradca. Ide o to, že OVB je sprofanovaná značka vďaka tomu, že X% jej "zamestnancov" nevie o nič viac ako ich klienti.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Cize portfolio a la OVB?
Zivotne poistenie+stavebne sporenie ako zakladne kamene, ktomu sa ako perlicky povyberaju ponuky komercnych spolocnosti (partnerov OVB)...celkove realne zhodnotenie na urovni, mozno mierne nad urovnou terminovanych vkladov.
Prinos OVB (a financnych poradcov vo vseobecnosti) do domacnosti povazujem maximalne z hladiska toho, ze sa zacne rodina viac zamyslat nad setrenim do buducnosti...

Ale hovorit o nejakom nadpriemernom zhodnocovani penazi alebo dokonca zarabani...to je trapne
baccardi42
Light Expert
Light Expert

Holubar napísal:Cize portfolio a la OVB?
Zivotne poistenie+stavebne sporenie ako zakladne kamene, ktomu sa ako perlicky povyberaju ponuky komercnych spolocnosti (partnerov OVB)...celkove realne zhodnotenie na urovni, mozno mierne nad urovnou terminovanych vkladov.
Prinos OVB (a financnych poradcov vo vseobecnosti) do domacnosti povazujem maximalne z hladiska toho, ze sa zacne rodina viac zamyslat nad setrenim do buducnosti...

Ale hovorit o nejakom nadpriemernom zhodnocovani penazi alebo dokonca zarabani...to je trapne
S tymi vecami o (ne)prinose absolutne nesuhlasim...

Inac stale sa krutime dookola..ty kritizujes,ze portfolia s investicnym poistenim su pridrahe alebo neefektivne...atd.
tak povedz co by si ty navrhol normalnu beznemu cloveku....

pocuvam. :)
Napísať odpoveď