Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Pozrel som si tento dokument Home http://www.csfd.cz/film/253641-home/ je to podobne ako Earth ale velmi pekne spracovane niektore zabery vyrazaju dych
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Ice Age 3. Som celkom spokojný. Boli sme na tom v kine početná partia a celkovo v kine boli takmer len malé deti takže atmosféra bola fajn. Proste sme sa smiali keď bolo treba. A mne trebalo celý film. Samozrejme až na ten trošku romantický koniec. Lepšie ako Ice Age 2 a s Ice Age 1 to neviem porovnať. Ale som spokojný a neľutujem. Ale sám, alebo s mamou by som na to do kina nešiel. Zobrať partiu a zabávať sa. 8/10 
v pohode komedia ale na to ze som to pozeral ked som prisiel z vonku este podnapity som sa az tak nesmial... prilis vela kricania tam bolo na mna a prehanania ale zase ne tak ze sa to neda pozerat. Takze v pohode.zuzkazuzka napísal:Ja som dnes zhliadla Hangover a ešte teraz sa smejem. Super oddychová a strelená komédia, akú som už dlho nevidela.
-
lekoklatik
VIP
The Machinist. Fajn film. Škoda len že filmov na takýto spôsob som už videl mrte veľa krát. Ale som rád ako to Bale zahral /i keď celý film bol len vytretý/ a cekovo celkom pekne spracované. 8/10
//ku k -. Nepochopil som ako som to myslel. Myslel som to tak že Bale hral celý film vytretého. Proste neustále otvorené ústa, všetkému sa čudoval, divil a neviem čo. Nehovorím že to zahral. Mal to tak zahrať. Veď ten film to od neho očakával... A Transformers 2 a tento film si mrte odlišné žánre... Nebazírujem len na jednom. A u transformers som uviedol do koho som sa vžil aby som mal dojem aký som mal. A dal som mu tuším 15/10... Len toľko... Nabudúce sa podpíš. Ja fakt k - za kktiny nevraciam. Len si o tebe pomyslím že si nejaký "vytretý"
//ku k -. Nepochopil som ako som to myslel. Myslel som to tak že Bale hral celý film vytretého. Proste neustále otvorené ústa, všetkému sa čudoval, divil a neviem čo. Nehovorím že to zahral. Mal to tak zahrať. Veď ten film to od neho očakával... A Transformers 2 a tento film si mrte odlišné žánre... Nebazírujem len na jednom. A u transformers som uviedol do koho som sa vžil aby som mal dojem aký som mal. A dal som mu tuším 15/10... Len toľko... Nabudúce sa podpíš. Ja fakt k - za kktiny nevraciam. Len si o tebe pomyslím že si nejaký "vytretý"
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Iné filmy
neviem či si si všimol, ale toto je tema s odporučaniami na dobre filmy a nie na odpad.. pozri si ten film ešte raz, ked budeš pri zmysloch zomg!1Lacikeks napísal:Hannah Montana: The Movie alebo po slovensky Hannah Montana: Film resp. Hannah Montana: Vo Filme![]()
Tie ostatne filmy uz len podla nazvu by som nepozeral 
Pripajam poslednu varku filmov co som pozrel. Vyskytnu sa aj dobre aj nedobre
Dead Like Me : Life After Death: Taka komediodrama alebo ako to nazvat, ma to obcasne svetle chvilky ale skor je to nudna pozerana s nie uplne najhorsim napadom. 5/10
Duplicity: Zaujimava myslienka, az film skoncil, tak si clovek pomyslel, ze to bola pekne rozuzlenie, ale inac zdlhave pretrpenie nekonecnymi dialogmi. 5/10
Killshot: Mickey Rourke ma silny comeback a v poslednej dobe len hra v novych a novych filmoch. Zaujimavy film o najomnom vrahovi, ktoremu Rourke dodava spravny charakter. 7/10
Paul Blart: Mall Cop Nepodarena komedia. Tesil som sa na to ale nezasmial som sa skoro ani raz. 4/10
Public Enemies: Herci boli fajn, ale cely cas tomu filmu ako by nieco chybalo. Nebolo to zle, ale ani nezaujalo, dobre charaktery nevykryvali pomerne nudnu story. Doma si to pozrite, ale do kina by som neodporucal ist. 6/10
23: Film vo vychodnom Nemecku a pociatkoch hackovania. Podla skutocnej udalosti, pribeh ako mozete skoncit ked to zacnete prehanat. 8/10
Pripajam poslednu varku filmov co som pozrel. Vyskytnu sa aj dobre aj nedobre
Dead Like Me : Life After Death: Taka komediodrama alebo ako to nazvat, ma to obcasne svetle chvilky ale skor je to nudna pozerana s nie uplne najhorsim napadom. 5/10
Duplicity: Zaujimava myslienka, az film skoncil, tak si clovek pomyslel, ze to bola pekne rozuzlenie, ale inac zdlhave pretrpenie nekonecnymi dialogmi. 5/10
Killshot: Mickey Rourke ma silny comeback a v poslednej dobe len hra v novych a novych filmoch. Zaujimavy film o najomnom vrahovi, ktoremu Rourke dodava spravny charakter. 7/10
Paul Blart: Mall Cop Nepodarena komedia. Tesil som sa na to ale nezasmial som sa skoro ani raz. 4/10
Public Enemies: Herci boli fajn, ale cely cas tomu filmu ako by nieco chybalo. Nebolo to zle, ale ani nezaujalo, dobre charaktery nevykryvali pomerne nudnu story. Doma si to pozrite, ale do kina by som neodporucal ist. 6/10
23: Film vo vychodnom Nemecku a pociatkoch hackovania. Podla skutocnej udalosti, pribeh ako mozete skoncit ked to zacnete prehanat. 8/10
-
lekoklatik
VIP
No ja ked davam zle filmy, tak uricte spomeniem aj dobre ak som na niake natrafil v poslednej dobe, respektive ak niekto napise, ze nieco bolo uzasne a treba to vidiet a moj nazor je, ze to bol totalny odpad, tak spomeniem.
Hento mam rozne filmy z top10 pozicanych DVD v amerike za poslednych x tyzdnov (source imdb) takze tak. Teoreticky mozeme ale dat dva topicy, jedno kde budu vsetky filmy v poslednej dobe a druhe, kde budu fakt len tie dobre. Ak bude takto niekto chciet komentovat film, co jednym uzivatelom bol hodnoteny velmi dobre a pre neho to bol odpad, tak ibe napise nazov filmu a link k druhej teme, kde o nom napise viac.
Alternativa 2: Spominat len 7/10 filmy a mensie skore iba vtedy, ak tu uz onen film bol spomenuty.
Hento mam rozne filmy z top10 pozicanych DVD v amerike za poslednych x tyzdnov (source imdb) takze tak. Teoreticky mozeme ale dat dva topicy, jedno kde budu vsetky filmy v poslednej dobe a druhe, kde budu fakt len tie dobre. Ak bude takto niekto chciet komentovat film, co jednym uzivatelom bol hodnoteny velmi dobre a pre neho to bol odpad, tak ibe napise nazov filmu a link k druhej teme, kde o nom napise viac.
Alternativa 2: Spominat len 7/10 filmy a mensie skore iba vtedy, ak tu uz onen film bol spomenuty.
-
lekoklatik
VIP
-
twardykamen
Medium Professional