http://www.elmundodeportivo.es/
na titulke sa už lúčia s etoom a vítajú Zlatana- podrobnosti ešte nie sú známe ale na 90% je to už isté
Mozno by sa aj zmestil ale dostaval by malo prilezitsoti.Innocence napísal:K9 = Keirrison či ako sa to jeho meno píše, prestúpil do Barcelony z brazílskeho Palmeirasu, ale Guardiola ho plánuje poslať na hosťovanie, do kádra sa nezmestí.
dostával by aj dosť príležitostí ale Pep už sľúbil Bojanovi, že mu dá v tejto sezóne viac príležitostí a PRETO ide Keirrison na hosťovanie, aby už aspoň 20 zápasov odmakal Bojan- eXo - napísal:Mozno by sa aj zmestil ale dostaval by malo prilezitsoti.
etoo a hleb boli nechcení a ale nikto o nich nemal záujem a tak táto výmena padla vhod - etoa za 30 mil. nikto nechcel tak neviem prečo každý k tým 50 počíta etoových 30 keď by hral v béčku za to, že nechcel predlžiť zmluvu takže dá sa to brať len ako 50 mil. ale súhlasím, že Laporta si tým zbytočne nasral do huby no.... aj keď s ronaldovým prestupom by som to určite neporovnával skôr s kakovýmMuffi napísal:Eto'o + Hleb na hosťovanie + 50 miliónov € = Ibrahimovič![]()
![]()
Zaujímavé, sledovať veľkohubé vyhlásenia predstaviteľov Barcelony o tom, že za jedného hráča by nedali veľa peňazí a ich posmech na účet Realu pre tie megaprestupy, pričom spískajú toto![]()
Pri všetkej skromnosti, cena tohto prestupu sa vyrovná tomu Ronaldovmu
No.. ak uvažujem, či to bolo výhodnejšie pre Inter alebo Barcu, jednoznačne vidím Inter. Predali Ibrahimoviča za slušný peniaz + ako darček Samuel Eto'o - útočník mimoriadnych kvalít v podstate zadarmo. A ako bonus - Hleb, v Barcelone síce nevyužívaný, ale IMO výkonný krídelník. Barca zacálovala 50 milónov a svojho naj kanoniera za Ibrahimoviča, síce parádneho útočníka, no aj tak sa mi nedzáí, že sa im to oplatilo.Stoffo10 napísal:etoo a hleb boli nechcení a ale nikto o nich nemal záujem a tak táto výmena padla vhod - etoa za 30 mil. nikto nechcel tak neviem prečo každý k tým 50 počíta etoových 30 keď by hral v béčku za to, že nechcel predlžiť zmluvu takže dá sa to brať len ako 50 mil. ale súhlasím, že Laporta si tým zbytočne nasral do huby no.... aj keď s ronaldovým prestupom by som to určite neporovnával skôr s kakovým
Tak mojou obľúbenou s (väčšinou) naozaj serióznym spravodajstvom je goal.com a píše sa tam, že že dohoda je spečatená a Ibra zajtra podstúpi lekárske vyšetrenia..Schelmy napísal:Máte niekto link na nejakú dôveryhodnejšiu stránku?
Na goal.com treba pozerat sekciu TRANSFER ZONE / FOOTBALL TRANSFER TABLES, tie clanky a kecy sa popravde moc nelisia od tych svk zvastovych stranok.Schelmy napísal:Prepáč, ale goal.com som prestal čítať odvtedy, čo tam prišli so zaručenou správou, že Hamšík prestúpil do Liverpoolu.