La Liga:Primera Division

O športe...
Stoffo10
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Je to uzavreté! Síce Ibrahimovič si v zápase s Chelsey skutočne zlomil zápästie :? :( všetko je uzavreté

http://www.elmundodeportivo.es/

na titulke sa už lúčia s etoom a vítajú Zlatana- podrobnosti ešte nie sú známe ale na 90% je to už isté :)
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

som rad ze Zlatan pride do Barcy aj ked mi je Samka luto ze ide prec, ale ja si myslim ze to bude dobre pre oboch........
Stoffo10
Light Star
Light Star

tak dnes je super deň- oficiálne sa potvrdili 2 prestupy!

http://fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2009072307

http://fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2009072306

som zvedavý na Keirrisona - K9 ako ho v Brazílii prezývajú :D :D síce teraz ho Pep dá na hosťovanie keďže s ním neráta, ale od tochto prestupu sa tiež ukazuje jedno- Henry zrejme po sezóne skončí a nahradí Keirrison + ak by mu tu na hosťovaní nešlo a nechytil by sa tak by musel prísť Ribéry alebo niekto z béčka -krídelníkov je tam až-až tak už som len zvedavý kde bude Keirrison hosťovať- hovorí sa o AS Rím to by bolo good a netreba zabúdať ani na brazílskeho stopéra Henriqueho, ktorý je ďalšou posilou Barcy už prišiel minulý rok len bol na hosťovaní v Leverkusene ( len pre tých čo náhodou nevedia)
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

K9???to kdo je ?? :D
Kde do teraz hraval???
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

IamMartinQo napísal:K9???to kdo je ?? :D
Kde do teraz hraval???
K9 = Keirrison či ako sa to jeho meno píše, prestúpil do Barcelony z brazílskeho Palmeirasu, ale Guardiola ho plánuje poslať na hosťovanie, do kádra sa nezmestí.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Innocence napísal:K9 = Keirrison či ako sa to jeho meno píše, prestúpil do Barcelony z brazílskeho Palmeirasu, ale Guardiola ho plánuje poslať na hosťovanie, do kádra sa nezmestí.
Mozno by sa aj zmestil ale dostaval by malo prilezitsoti.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mas asi pravdu, by som chcel vidiiet ako by uprednosnoval tohoto ako nejakeho ineho hraca Barcy zo zakladu :lol:
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:Mozno by sa aj zmestil ale dostaval by malo prilezitsoti.
dostával by aj dosť príležitostí ale Pep už sľúbil Bojanovi, že mu dá v tejto sezóne viac príležitostí a PRETO ide Keirrison na hosťovanie, aby už aspoň 20 zápasov odmakal Bojan

//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2009, 11:29 )
http://fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2009072313

:) :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Eto'o + Hleb na hosťovanie + 50 miliónov € = Ibrahimovič :o :shock:

Zaujímavé, sledovať veľkohubé vyhlásenia predstaviteľov Barcelony o tom, že za jedného hráča by nedali veľa peňazí a ich posmech na účet Realu pre tie megaprestupy, pričom spískajú toto :nono1:

Pri všetkej skromnosti, cena tohto prestupu sa vyrovná tomu Ronaldovmu :surrender:
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

:shock: :lol:

Mourinho pekne..
Stoffo10
Light Star
Light Star

Muffi napísal:Eto'o + Hleb na hosťovanie + 50 miliónov € = Ibrahimovič :o :shock:

Zaujímavé, sledovať veľkohubé vyhlásenia predstaviteľov Barcelony o tom, že za jedného hráča by nedali veľa peňazí a ich posmech na účet Realu pre tie megaprestupy, pričom spískajú toto :nono1:

Pri všetkej skromnosti, cena tohto prestupu sa vyrovná tomu Ronaldovmu :surrender:
etoo a hleb boli nechcení a ale nikto o nich nemal záujem a tak táto výmena padla vhod - etoa za 30 mil. nikto nechcel tak neviem prečo každý k tým 50 počíta etoových 30 keď by hral v béčku za to, že nechcel predlžiť zmluvu takže dá sa to brať len ako 50 mil. ale súhlasím, že Laporta si tým zbytočne nasral do huby no.... aj keď s ronaldovým prestupom by som to určite neporovnával skôr s kakovým
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Stoffo10 napísal:etoo a hleb boli nechcení a ale nikto o nich nemal záujem a tak táto výmena padla vhod - etoa za 30 mil. nikto nechcel tak neviem prečo každý k tým 50 počíta etoových 30 keď by hral v béčku za to, že nechcel predlžiť zmluvu takže dá sa to brať len ako 50 mil. ale súhlasím, že Laporta si tým zbytočne nasral do huby no.... aj keď s ronaldovým prestupom by som to určite neporovnával skôr s kakovým
No.. ak uvažujem, či to bolo výhodnejšie pre Inter alebo Barcu, jednoznačne vidím Inter. Predali Ibrahimoviča za slušný peniaz + ako darček Samuel Eto'o - útočník mimoriadnych kvalít v podstate zadarmo. A ako bonus - Hleb, v Barcelone síce nevyužívaný, ale IMO výkonný krídelník. Barca zacálovala 50 milónov a svojho naj kanoniera za Ibrahimoviča, síce parádneho útočníka, no aj tak sa mi nedzáí, že sa im to oplatilo. :?
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Máte niekto link na nejakú dôveryhodnejšiu stránku?
Innocence
VIP
VIP

Schelmy napísal:Máte niekto link na nejakú dôveryhodnejšiu stránku?
Tak mojou obľúbenou s (väčšinou) naozaj serióznym spravodajstvom je goal.com a píše sa tam, že že dohoda je spečatená a Ibra zajtra podstúpi lekárske vyšetrenia..
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Prepáč, ale goal.com som prestal čítať odvtedy, čo tam prišli so zaručenou správou, že Hamšík prestúpil do Liverpoolu. :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Schelmy napísal:Prepáč, ale goal.com som prestal čítať odvtedy, čo tam prišli so zaručenou správou, že Hamšík prestúpil do Liverpoolu. :D
Na goal.com treba pozerat sekciu TRANSFER ZONE / FOOTBALL TRANSFER TABLES, tie clanky a kecy sa popravde moc nelisia od tych svk zvastovych stranok.
Innocence
VIP
VIP

Real Madrid (Šp.) - Al-Ittihad (Saud. Arábia) 1:1 (0:0)

Congratulations, Mr. Perez :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Snad nechces sudit podla pripravnych zapasov, pokial viem aj Barcelona iba remizovala.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Bola by hlupost odsudit vdaka predzapasovym vysledkom cely Real ... ale v klude mozem sudit Ronalda ktory sa zatial uakzuje v takom svetle ako som zhruba cakal. Uz sa neviem dockat zaciatku sezony a toho piskania co bude.
Napísať odpoveď