Stretko
na mestskejThe Calvin napísal:tak ja osobne som bol najprv sklamany ved 4 kua ved to som pisal ze sa to neoplati ale myslim ze sa oplatilo ved v pohode a este ktomu ked Gothar kupoval piválen to ze tam neprisli ti to tam mali byt naisto
Fabo: Doslo mi to trosku nesôrkedze ma Gothar !"opil"!
![]()
aviatik:Kde si sa bol clupkat?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
SuhlasimGepid napísal: Takže takto:
Miesto: Pub Dracik na Zlatých Pieskoch
Kedy: 31.7.
Kto: Gepid, Reno23, Andrew007, Soviet, Shark NX, Slayter, Suffel, turtlak69 ?, Kibo ?, Bolek,
Este cas nech sa zhodneme a vsetko bude paradne
-
Gepid
Medium Professional
Ešte počkáme na vyjadrenie kiba a turtlaka.
Čas tak okolo 16-17?
Prosil by som niekoho kto by mi vysvetlil cestu. Vystúpim na hl. stanici a daľej neviem kam
. Prípadne býva niekto pri stanici? 
//Našiel som toto: http://www.imhd.zoznam.sk/ba/index.php? ... #spojenie5
Čas tak okolo 16-17?
Prosil by som niekoho kto by mi vysvetlil cestu. Vystúpim na hl. stanici a daľej neviem kam
//Našiel som toto: http://www.imhd.zoznam.sk/ba/index.php? ... #spojenie5
-
Suffel
Guru
no takto ta elekticka nejde z autobusovej stanice ale z Hlavnej vlakovej stanice takze to je trosku rozdiel.. a je to od seba dost zvidalene.. ak dobre viem a pametam si tak zo stanice na zlate nic nejde tak bud slapat na bajkalsku/trnavsku alebo prestupovat.. a zo stanice pojdem aj ja takze mozme sa potom stretnut a tka..
//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2009, 18:11 )
este k tomu casu nebolo by zle o tej 16 lebo ja musim stihnut bus o 19:30 potom sa uz nedostanem domov

//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2009, 18:11 )
este k tomu casu nebolo by zle o tej 16 lebo ja musim stihnut bus o 19:30 potom sa uz nedostanem domov
-
bolek
Guru
Ak prídem, tak nie sama, ale s ďalšou ženskou posilouSoviet napísal: bolek: Asi by si bola jedina medzi chlopmiJedine, ze by niekto zobral svoju priatelku, ale to k pivu moc nepatri
-
Suffel
Guru
a tak aj ja idem expresom.. no ide o 14:00 a je tam 15:15 takze ak by to bolo o 16-tej tak to akurat vychadza.. a potom ide este o 15:00 a ten pride 16:15..bolek napísal:Asi hej, prečo? Ešte som nepozerala, ako ide.
pravdepodobne pridem aj ja
co sa tyka dopravy, tak elektrickou co si napisal sa kludne dostanes celkom blizko ku zlatym. odtial prejdes nadchodom a uvidis hned vchod ku zlatym. a kde je dracik sa spytas hocikoho, kto bude cestou. najblizsie by to malo byt imho vchodom, kde je camp, cize po nadchode je to vchod vlavo.
mozno by si stihol kusok aj z hojko stretka. Gepid bude v BA daco po stvrtej a pochybujem, ze bude na hlavnej pozerat na bezdakov a tak si myslim, ze sa stretko zacne aj o cosi skor ako minule.KoCi napísal:hm 31.7. mam stretko zo strednej, tak nic.. aj tak nikomu chybat nebudem
maybe/maybe not - robim do siestejturtlak69 napísal:mozno by si stihol kusok aj z hojko stretka. Gepid bude v BA daco po stvrtej a pochybujem, ze bude na hlavnej pozerat na bezdakov a tak si myslim, ze sa stretko zacne aj o cosi skor ako minule.
-
Soviet
Darca
Gepid..Ja som z Devinskej..Ja pojdem okolo hlavnej..takze tam mozno aj budem vystupovat, ci prestupovatGepid napísal:Takže čas okolo 16:30.
Prosim niekoho čo chodí skorej, nech sa ozve. Vytlačím veľké "hojko"a nalepím si ho na tričko, aby sme sa našli
Škoda, že nikto nebýva pri hl.st