Stretko
Super super... Ja navrhujem utorok alebo v stredu (t.j. 27./28. jula), ma byt relativne chladnejsie pocasie (menej ako 28 ), ale vsetko sa moze zmenit. Mne to vyhovuje od 15.00.Suffel napísal:takze opakujeme BA z minuleho roka?.. ak hej tak super..
Ucastnici: Gepid, Reno23, Andrew007, Soviet, Shark NX, Slayter, Suffel
Zatial nas je 7 ale kludne sa mozte pridat aj ostatny budeme len radi.. Presny datum a cas sa este upresni ale mozte davat nejake napady..
Nech napisu aj ostatni a uvidime.
ja bych kludne bral aj cez vikend. keby to bolo na zlatych tak by to bolo super. buduci tyzden robim od 6 rana, takze do noci by som byt urcite nemohol. ale piatok alebo sobota je pre mna absolutne neobmedzena. tak isto ako aj cely tento tyzden (ktory sa uz konci). btw ak by sme boli pod holym nebom, tak urcite by to chcelo repelent. cela BA je "obdarena" komarmi (postrek je zrejme pojem neznamy).
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Este skusim nahovorit Kiba ... Ale ked sa my dvaja chytime tak stretko skonci o 2:00Suffel napísal:takze opakujeme BA z minuleho roka?.. ak hej tak super..
Ucastnici: Gepid, Reno23, Andrew007, Soviet, Shark NX, Slayter, Suffel
Zatial nas je 7 ale kludne sa mozte pridat aj ostatny budeme len radi.. Presny datum a cas sa este upresni ale mozte davat nejake napady..
Minule sme vybehli len tak na Kofolu o 19:00 a zabalili sme to o 2:30 rano
-
Soviet
Darca
Len dojditeShark NX napísal:Este skusim nahovorit Kiba ... Ale ked sa my dvaja chytime tak stretko skonci o 2:00
-
lekoklatik
VIP
-
reznick
Medium Star
Ja sa ta nebojim !!! v Prahe budem od 17 do 21.8 a nejake to pivo ja radlekoklatik napísal:Další pokus.
PRAHA? Je tu niekto? Kto sa nebojí stretnúť so mnou? Že nemám už dlhé vlasy?
Kiba musis zlanaritShark NX napísal:Este skusim nahovorit Kiba ... Ale ked sa my dvaja chytime tak stretko skonci o 2:00
mlady aviatik sa bol osviezit na kupalisku cize neprisielFabo napísal:+1: prachy tak neries.
Eritrea je v KE? Tesim sa. Este som forumerku nazivo nevidel![]()
Mozno Vlako so Smejom stiahnu aj kolaca? Alebo mlady Aviatik by sa mohol pridat k sluzobne starsim.