Stretko
ti vynadam do karmy pockajGothaR napísal:Fotky nie su, lebo ste sa na to vykaslali
Dokopy nas bolo 5, ale sedeli sme pekne vonku, takze bola pohodicka. Od kosicanov som cakal vacsiu "disciplinu", ale tak bolo dobre a ja som spokojny.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som do BA snáď tiež skočila, ak to nebude čisto pánska jazda, ale 1.8 je aj Bee free a možno pôjdem tam, takže uvidím.Shark NX napísal:Este skusim nahovorit Kiba ... Ale ked sa my dvaja chytime tak stretko skonci o 2:00
Minule sme vybehli len tak na Kofolu o 19:00 a zabalili sme to o 2:30 rano
-
Fabo
Hardcore addict
Nuz, aby ste netvrdili ze som si vcera vymyslal, uz sedim v praci. GothaR moze potvrdit ze pisem z inej IP ako mam doma 
Skoda ze som bol tak kratko, a skoda ze neprisla Eritrea (mozno nabuduce
) - a vobec, tiez som cakal vacsiu ucast.
TheCalvin - pri tvojej sprave na ICQ som uz davno spal... to tak byva ked tabudnem vypnut ICQ....
Skoda ze som bol tak kratko, a skoda ze neprisla Eritrea (mozno nabuduce
TheCalvin - pri tvojej sprave na ICQ som uz davno spal... to tak byva ked tabudnem vypnut ICQ....
-
The Calvin
Star
-
bolek
Guru
Ja som jedno prekvapenie za druhým.Shark NX napísal:Bolečková ty ma prekvapujesTakto si to u mna zehlis??
Ale nieKludne dojdi ... Budeme len radi ... Dnes som nestihal zavolat Kibovi ale zajtra to obkecame
Na BeeFree asi nepojdem ... Lakalo ma to, ale pozrel som si Line-UP a bojim sa ze by tam hrali uspavacky hadov ...
Ja som bola na bee free trikrát a vždy bolo super, takže uvidíme, ako bude.
-
The Calvin
Star
ja som bol vcera pred hojkom ale hod neake foto keby ta nahodou spoznam2Pacaveli napísal:The Calvin: ked budes dnes na tritone, ta ma mozes pozvat na jedno toceno..budem v modrych plavkach, take kvietkovane a vacsinu casu na tobogane.. mierne dlhsie a kucerave vlasy
-
Soviet
Darca
8.8 je daleko, ale 31.7 mi vyhovujeGepid napísal:Ešte k stretku v BA
Čo ako tak sledujem vaše výhovorky čo hovoríte na 31.7(pi), pripadne 8.8(so) ?
na 1.8. to nedavajme...Ja chcem stretko absolvovat..Takto by som ho zas raz prepasol
bolek: Asi by si bola jedina medzi chlopmi