F.A. Premier league

O športe...
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

totti ma uz svoje roky uz straca formu..ale napr. pre 5 rokmi bol hviezda...ale spat k premier league..sa mi lubi jak nazivaju fanusici manu liverpool-looserpool:DDDale nic zle k liverpoolu...mam ho viac rad ako napr.chealsea alebo manu
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

tusim aj samotne manu je niaky posmesok od konkurentov .
jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Darren Bent definitivne prestupil z Tottenhamu do Sunderlandu.... Skoda mal som ho rad, ale po navrate Keana a Defoa, a navyse kupe Croucha (k tomu dodam len jedno - OMFG) sa ani nedivim. Nech sa teda drzi na Stadium of Light....
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Muffi napísal: A btw - nepripadá vám trochu detinské skomoľovať názvy klubov ? :smt064
No ja som si v poslednej dobe zvykol pouzivat ManArab City a pisem to automaticky.
Talian s tym ManU mas pravdu cital som raz ze to je nejaky posmesok ci co ale neviem uz podla coho.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Talian napísal:tusim aj samotne manu je niaky posmesok od konkurentov .
Správne, pretože na niektorých štadiónoch fanúšikovia spievajú chorály Man U Are Dead (čo má dva zmysly - Manchester United sú mŕtvi a taktiež Muž, si mŕtvy), taký zvláštny anglický humor. Inak s urážkami, resp. inými názvami, to som si už zvykol, to sa nezmení.. http://gunners.sk/slovnik-goonera/
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

a CHelski ako posilila? :D
Innocence
VIP
VIP

Zdá sa mi, že Yuri Zhirkov z ruskej ligy prišiel, čo je IMHO dobrá posila a neviem ešte kto, veľmi nesledujem..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Zatiaľ len Zhirkov, špekuluje sa o odchode viacerých hráčov, najpravdepodobnejšie sa mi vidí Solomon Kalou do Arsenalu, Pirlo napokon neprišiel (vďakabohu :) )

[size=0]A btw - Cashley Cole :hehe: :surrender Kde na to tí ľudia chodia? :roll:
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Chelse ale moc posilovat nemusi , oni maju dobry a vyvazeny kader .
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Talian ako vravis netreba posilovat, ale timto tempom dostane prezyvku stale "ti druhy " :D, co mne nevadi kedze som Gunner :)
Ked Manchestru odisiel najc´vacsi tromf, vidim to pre nas v jasnych farbach :), dufam ze nik s elitnej 5-ky nebude hryzt, ale som zvedavy ako sa bude darit novym tymom v premier League a to Wolverhamptonu, Burnley a Birminghamu, myslim, ze Burnley a Birmingham sa nebudu az tak trapit... Podla velke problemy zo zachranou budu mat Hull,Stoke a prave Wolverhampton-Wolves :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Preco hovoris Elite 5? Ja by som povedal Elite 3-4 a podla mna bude o titul bojvoat tento rok Chelsea a L'pool. O zacranu si dobre tipol tie 3 tymi s tym suhlasim.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Elite 5 som myslel tieto kluby - Chelsea
Liverpool
Aston Villa - min. rok pekne na zaciatku prekvapi
Man Utd - S nimi sa musi vzdy pociat
Everton - Ako tam prisiel na hosotovanie Jo tak sa tam zacali diat veci :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

prave som sa docital ze rosicky je opat zraneny na 6 tyzdnov(steheny sval)
Innocence
VIP
VIP

Och, toto som práve čítal aj ja a zamrazilo ma. Už sa to na nás opäť začína sypať, dočerta. Uvidíme no, dúfam, že sa nezraní nikto viac zo stredu poľa a sezónu začneme v plnej sile. Na druhej strane sa však teším, nebude k dispozícii v zápase SVK-CZE 5. septembra.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Nemam sice Rosickeo rad ale uz ma mrzi ako na tom je 1a pol roka byt mimo a potom hned zranenenie ? Ak to takto pojde dalej asi by som uvazoval o skonceni kariery aby som si tu nohu uplne nepo*ral.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

nechcem nič hovoriť , ale s tými zraneniami to nemusí byť LEN o smole- ono Wengerov tréningový proces je známy- veľmi dbá na prácu s loptou, technické veci atď Barca mala veľké problémy so zraneniami za Rijkaardových čias a lekári zistili, že to bolo slabým tréningovým procesom a slabou letnou prípravou- nato prišiel Pepek námorník a sami hráči hovoria, že makačky sú tam brutálne s rijkaardom neporovnateľné a za m inulú sezónu takmer žiadne svalové zranenie- hovorím hlavne o svalových zraneniach samozrejme zraneniam, ktoré vzniknú v zápasoch sa takto predísť nedá a ten kto má čas tak nech si prečíta toto- tam to má rozpísané

http://fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2009060706
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

Innocence napísal:Och, toto som práve čítal aj ja a zamrazilo ma. Už sa to na nás opäť začína sypať, dočerta. Uvidíme no, dúfam, že sa nezraní nikto viac zo stredu poľa a sezónu začneme v plnej sile. Na druhej strane sa však teším, nebude k dispozícii v zápase SVK-CZE 5. septembra.
tak ako inno..som sklamany ze sa zranil..ale pritom sa aj tešim ze budeme mat vacsiu sancu na vyhru proti CZE
Innocence
VIP
VIP

Stoffo10: Njn, niečo na tom byť môže, ale veľmi tomu neverím, hráč by nerobil to, čo mu škodí, Rosický by cítil, že pri tréningu sa na organizmus (nohu) vyvíja nadmerná záťaž.

Btw. krásne sa tu to rozrástlo s tými avatarmi The Gunners :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Hah len Stoffo a ja kazime .... dal by som si daky barcelonacky ale neviem njat nic poriadne a obycajne logo necem ak dakto daco dobre mate/poznate poslite SS,
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Innocence napísal:Zdá sa mi, že Yuri Zhirkov z ruskej ligy prišiel, čo je IMHO dobrá posila a neviem ešte kto, veľmi nesledujem..
Prisiel tam Sturrididge s Man city, z hostovania sa vratili Schevcenko a Pizzaro

K Rosickemu zraneniu by som povedal len tolko ze je to dane genetikou, podobne skoncil aj jeho brat. Niektori hraci su proste z piskotu vid Rosicky alebo napr aj taky Robben a Marquez (stale sa zrania a nevedia odohrat viac ako 5 zapasov za sebou), iny su zase z ocele napr taky Terry alebo Lampard.
Napísať odpoveď