F.A. Premier league
No ja som si v poslednej dobe zvykol pouzivat ManArab City a pisem to automaticky.Muffi napísal: A btw - nepripadá vám trochu detinské skomoľovať názvy klubov ?
Talian s tym ManU mas pravdu cital som raz ze to je nejaky posmesok ci co ale neviem uz podla coho.
Správne, pretože na niektorých štadiónoch fanúšikovia spievajú chorály Man U Are Dead (čo má dva zmysly - Manchester United sú mŕtvi a taktiež Muž, si mŕtvy), taký zvláštny anglický humor. Inak s urážkami, resp. inými názvami, to som si už zvykol, to sa nezmení.. http://gunners.sk/slovnik-goonera/Talian napísal:tusim aj samotne manu je niaky posmesok od konkurentov .
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
IamMartinQo
Star
Talian ako vravis netreba posilovat, ale timto tempom dostane prezyvku stale "ti druhy "
, co mne nevadi kedze som Gunner 
Ked Manchestru odisiel najc´vacsi tromf, vidim to pre nas v jasnych farbach
, dufam ze nik s elitnej 5-ky nebude hryzt, ale som zvedavy ako sa bude darit novym tymom v premier League a to Wolverhamptonu, Burnley a Birminghamu, myslim, ze Burnley a Birmingham sa nebudu az tak trapit... Podla velke problemy zo zachranou budu mat Hull,Stoke a prave Wolverhampton-Wolves 
Ked Manchestru odisiel najc´vacsi tromf, vidim to pre nas v jasnych farbach
-
IamMartinQo
Star
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
nechcem nič hovoriť , ale s tými zraneniami to nemusí byť LEN o smole- ono Wengerov tréningový proces je známy- veľmi dbá na prácu s loptou, technické veci atď Barca mala veľké problémy so zraneniami za Rijkaardových čias a lekári zistili, že to bolo slabým tréningovým procesom a slabou letnou prípravou- nato prišiel Pepek námorník a sami hráči hovoria, že makačky sú tam brutálne s rijkaardom neporovnateľné a za m inulú sezónu takmer žiadne svalové zranenie- hovorím hlavne o svalových zraneniach samozrejme zraneniam, ktoré vzniknú v zápasoch sa takto predísť nedá a ten kto má čas tak nech si prečíta toto- tam to má rozpísané
http://fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2009060706
http://fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2009060706
tak ako inno..som sklamany ze sa zranil..ale pritom sa aj tešim ze budeme mat vacsiu sancu na vyhru proti CZEInnocence napísal:Och, toto som práve čítal aj ja a zamrazilo ma. Už sa to na nás opäť začína sypať, dočerta. Uvidíme no, dúfam, že sa nezraní nikto viac zo stredu poľa a sezónu začneme v plnej sile. Na druhej strane sa však teším, nebude k dispozícii v zápase SVK-CZE 5. septembra.
Prisiel tam Sturrididge s Man city, z hostovania sa vratili Schevcenko a PizzaroInnocence napísal:Zdá sa mi, že Yuri Zhirkov z ruskej ligy prišiel, čo je IMHO dobrá posila a neviem ešte kto, veľmi nesledujem..
K Rosickemu zraneniu by som povedal len tolko ze je to dane genetikou, podobne skoncil aj jeho brat. Niektori hraci su proste z piskotu vid Rosicky alebo napr aj taky Robben a Marquez (stale sa zrania a nevedia odohrat viac ako 5 zapasov za sebou), iny su zase z ocele napr taky Terry alebo Lampard.