Unikátny projekt na podporu HOJKO.COM

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa empty1982 »

Jasty napísal:Ani by som nepovedal. Jeden znami mi spominal, ze za vacsieho klienta (ako by mohlo byt aj forum podla mna) dostavaju tak kolo 30 000 KC, cize neviem. Ale nejaku pyramidku alebo podobny odrb by som za tym nevidel. V CR je to uz vcelku rozbehnute a su ludia, ktori to maju radi, lebo to vyuzivaju a preto je to pre nich vyhodne.
Neviem ako myslis ze 30000KC pravdepodobne to bude myslene tak ze ked niekto najde lyoness partnera, ako obchodnika ktory poskytuje zlavy, inak o podobnej provizii neviem nic.

//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 12:29 )
Frikso napísal:Jasty: Podstatou silnej štruktúry v multilevel marketingu sú väčšie výhody a provízie do nejakej úrovne pod tebou. Čiže on si vybuduje silnú štruktúru na fóre, €3 ktoré by normálne dostal za každého nového dá hojkovi. Avšak postúpi v rebríčku marketingu pekne vysoko a ak ľudia z fóra budú nakupovať s lyonessom, tak on za to bude kasírovať provizie do určitej urovne pod ním..

empty1982: Mňa však zaujíma, že v čom je lyoness lepší od Sphere card. So Sphere card dostanem zľavu predsa hneď na predajni, prečo by som mal zaplatiť plnú sumu a čakať na vrátenie zľavy okresanej o provízie systému?
Cau Frikso, asi som sa nepresne vyjadril ale tym ze budujeme najsilnejsiu strukturu v SR znamena ze nadomnou uz je par silnych clenov ktory s Lyonessom super zarabaju a mojim cielom je aby aj ludia podomnou boli uspesny, ked pochopis system zistis ze aj ludia na spodnych poziciach maju uzitok z uspesnych ludi nad nimi.

Co sa tyka 3€ vysvetlim ti to aby som ta vyviedol z omylu, ja za kazdeho zaregistovaneho clena musim zaplatit 10€ aby mohol dostat uvitaci balicek s Cash Back kartou. A dalsie 3€ zaplatim hojkovi + keby sa projekt daril tak hojkovi pojde samozrejme viac.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

empty ale ty si neodpovedal na tú friksovú otázku na teba. Prečo práve lyoness a platiť plnú sumu a potom si nárokovať vrátenie, keď mi to môžu cez inú spoločnosť odrátať hneď v predajni?
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Tomasko napísal:a ako to funguje? ja budem niekam posielat blociky mojich nakupov? a oni mi za to poslu urcite perceto z nakupu?
V podstate to chapes spravne, pointu si vystihol akurat, ze sa vsetko deje elektronicky.
Prides na predajnu nakupis tovar, zaplatis za neho a nasledne das pokladnicke nasnimat tvoju cash back kartu, na nej sa zaeviduje nakup ktory automaticky naskoci v Lyoness systeme.

Po registracii dostanes pristupove udaje na Lyoness stranku kde vsetky operacie vydis, akonahle sa ti vytvori na konte 10€ z takychto nakupov, system automaticky posiela peniaze na cislo uctu ktore si zadas.

//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 12:44 )
audiotrack napísal:empty ale ty si neodpovedal na tú friksovú otázku na teba. Prečo práve lyoness a platiť plnú sumu a potom si nárokovať vrátenie, keď mi to môžu cez inú spoločnosť odrátať hneď v predajni?
Ahoj audiotrack
Lyoness sa stale buduje, zatial je v nom "len" cca 1500 zazmluvnenych obchodnikov na slovensku ktori poskytuju lyoness klientom zlavy.
Tito obchodnici davaju zlavy pre clenov od 3 do 26 %
Zoberme si napriklad hypernovu, ta ma myslim zlavu pre lyoness klientov 8% ale co to znamena? 1% ide na ucet priamo ako okamzita spatna nahrada dalej su tam 0,5% a 0,5% ktore idu vasmu odporucatelovi a odporucatelovi vasho odporucatela, a nakoniec tu je este zvysnych 6% (zvysny rabat) ktore idu na konto pozicii, ale to je uz ina tema, ak chce niekto vediet o poziciach viac, naco sluzia a co je ich vysledkom nech mi napise na ICQ 590-832-979 lebo je to na dlhsiu debatu
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak jak som si myslel ... Lyoness dava "8%" Zlavu ... Ale realne dostanes 1%?, 2%?
Na tebe zarobi este ten kto ta do Lyoness pozval + Dalsi ludia nad nim.
Poznam rokovania takychto organizacii ...
Pan Bednarcik ... Vase zarobky sa odvodzuju od poctu ludi ktorych vy zavolate ...
Cim viac Kamaratov na toto nahovorite tym viac penazi mate ...
A Milovana prazdna veta ... Uz je aj par osob ktore niesu okrem Lyonessu* zarobkovo cinni.
Maju od Lyonessu* mesacne zisky okolo 1000€ ...

:roll: Sweet Mindfucks ...

(*Alebo inej MLM organizacie)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

empty v pohode tú "dlhšiu tému" rozpíš sem. Radi si to prečítame :)
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal: Na tebe zarobi este ten kto ta do Lyoness pozval + Dalsi ludia nad nim.
Nezarobia na teba nic, oni len dostanu proviziu od obchodnika kde si ty nakupil, cize vlastne ako nieco na oplatku za to ze si ich do prave jeho predajne poslal nakupovat so zlavou.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

empty1982 mozes to nazyvat Proviziou, Odmenou aj Zarobkom ... Ide o tu istu vec.

Zo stale omielanej zlavy 8% v Hypernove dostane dany clen Lyonessu len 1% ...
Typicky system.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:empty v pohode tú "dlhšiu tému" rozpíš sem. Radi si to prečítame :)
Lepsie sa to rozobera a vysvetluje v dialogu, mas moje ICQ rad ti odpoviem na otazky okolo Lyonessu.
Ludom ktory maju seriozny zaujem nie len setrit ale aj nieco navyse zarobit rad odpoviem ;)

//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 13:18 )
Shark NX napísal:empty1982 mozes to nazyvat Proviziou, Odmenou aj Zarobkom ... Ide o tu istu vec.

Zo stale omielanej zlavy 8% v Hypernove dostane dany clen Lyonessu len 1% ...
Typicky system.
Ale stale tu je tych zvysnych 6% ktore su v systeme najzaujimavejsie ;)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

pri kazdom nakupe mam zlavu 8% ?
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Patjo napísal:pri kazdom nakupe mam zlavu 8% ?
Zalezi od obchodnika aku ma s Lyoness dojednanu zlavu je to od 3-26%
okamzite ti ide 1% na ucet a zvysne percenta ti idu do pozicii ktore sa ti pri urcitych podmienkach pekne vyhospodaria.
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Čiže keď sa zaregistrujem jak si písal v prvom príspevku tak , z nákupu vo vybraných obchodoch budem dostávať 1% a môj odporúčateľ 0.5 % a jeho odporúčateľ ďalších 0.5 % hej ? Zvyšné percentá zo zľavy idú niekam, neviem prečo nechceš vysvetliť kam :roll: .

Zaujíma ma kto je môj odporúčateľ a kto je jeho odporúčateľ (predpokladám že jedna z tých osôb si ty je tak ?) .
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

FIKY napísal:Čiže keď sa zaregistrujem jak si písal v prvom príspevku tak , z nákupu vo vybraných obchodoch budem dostávať 1% a môj odporúčateľ 0.5 % a jeho odporúčateľ ďalších 0.5 % hej ? Zvyšné percentá zo zľavy idú niekam, neviem prečo nechceš vysvetliť kam :roll: .

Zaujíma ma kto je môj odporúčateľ a kto je jeho odporúčateľ (predpokladám že jedna z tých osôb si ty je tak ?) .
Spravne, ak sa zaregistrujes budem tvoj priamy odporucatel a dam ti vsetky potrebne informacie ktore budes potrebovat.

Co sa tyka pozicii je to dost zlozite ale ked to clovek pochopi zisti ake vyhody v tom su a ake zisky to moze priniest.

//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 9:12 )
audiotrack napísal:empty ale ty si neodpovedal na tú friksovú otázku na teba. Prečo práve lyoness a platiť plnú sumu a potom si nárokovať vrátenie, keď mi to môžu cez inú spoločnosť odrátať hneď v predajni?
Pretoze v Lyoness dostanes spat ovela viac ;)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

empty1982 napísal:Pretoze v Lyoness dostanes spat ovela viac ;)
empty1982: Odvážne tvrdenia, až by som to nazval vtipom.
Ale keď už, tak prines nám sem konkrétne čísla a fakty. Čím dlhšie na to pozerám, tým viac sa mi zdá, že to je len obyčajný MLM.
Kupujúceho nalákate na závratné zľavy, ktoré teoretický môže získať a potom ho postupne kŕmite tým, že keď pod seba zobere ďalších, dostane viac + 0,5% za každého pod ním do druhej úrovne..

Ak nie, tak sa nám tu už konečne rozpíš a predstav nám kompletnú filozófiu celého systému a výhodny ktoré môže čerpať zákazník bez toho, aby pod seba naháňal ďalších ľudí.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:empty1982: Odvážne tvrdenia, až by som to nazval vtipom.
Ale keď už, tak prines nám sem konkrétne čísla a fakty. Čím dlhšie na to pozerám, tým viac sa mi zdá, že to je len obyčajný MLM.
Kupujúceho nalákate na závratné zľavy, ktoré teoretický môže získať a potom ho postupne kŕmite tým, že keď pod seba zobere ďalších, dostane viac + 0,5% za každého pod ním do druhej úrovne..

Ak nie, tak sa nám tu už konečne rozpíš a predstav nám kompletnú filozófiu celého systému a výhodny ktoré môže čerpať zákazník bez toho, aby pod seba naháňal ďalších ľudí.
Treba si tu uvedomit ze nie je to o nahanani ludi, proste ja si nakupujem u Lyoness partnerov a cerpam zlavy a ked chce niekto tiez, rad ho zaregistrujem a ked niekto nechce setrit, pripadne zarabat tak nech si to proste nevsima a neodsudzuje ludi ktory tieto vyhody vyuzivaju.
popisem to v bodoch

1)
Priemerna domacnost minie za rok na jedle, obleceni, energiach, pohonnych hmotach sumu cca 150 000 - 500 000 Sk.
bez Lyonessu nedostane naspat nic.
s Lyonessom dostane naspat 1% cize 1500 - 5000 Sk

A toto je len prva vyhoda Lyonessu (okamzita spatna nahrada 1%) celkovo tych vyhod je viac

2) - aby sa dali cerpat tieto vyhody treba mat niekoho dalsieho zaregistrovaneho
Priatelsky bonus to je to 0,5% a 0,5%. Cize vasi ludia (tzv. priamy) ktorym ste system ukazali z ich nakupov vam pojde 0,5% a taktiez od ludi ktorych uz ani nemusite poznat, cize od ludi ktorych si zaregistruju vasi ludia tak z ich nakupov mate tiez 0,5% to su tzv. nepriamy.

3) - pozicie alebo Spatna nahrada nakupu:
Takze ako vznika pozicia: pozicia vznika z tych zvysnych percent ktore davaju obchodnici, cize priklad:

Kupite si sedacku do obyvacky za 400€ u obchodnika ktory dava lyoness zlavu 10 %, takze 1 % je okamzita spatna nahrada ktora ide priamo zakaznikovi, dalsie 1 % je priatelsky bonus (0,5% a 0,5%) a ostava nam zvysnych 8% cize zvysny rabat a ten je 8% z 400€ = 32€

Dalsi nakup: kupite si oblecenie za 300€ u partnera ktory dava 8% zlavu lyonessu, cize zase 1% okamzita spatna nahrada, dalsie 1% priatelsky bonus, a zvysnych 6% zo sumy 300€ = 18€

32€ + 18€ = 50€
pri dosiahnuti sumy 50€ zo zvysnych rabatov vznika pozicia.
Tieto peniaze nemozete pouzit na nakupy je to vlastne taka tehlicka v zuctovacom systeme.
Ulohou tejto pozicie je vyhospodarenie sa na 450€.

Tato 50 Eurova pozicia vam vynesie 450€ ak sa za nu zaradi 70 dalsich pozicii ci uz vasich alebo vasich priamych alebo vasich nepriamych a dokonca aj pozicie vasich ne-nepriamych.

Priklad:
Ked mate teoreticky 10 priamych ludi kazdy z tychto ludi by mal 5 dalsich cize vy by ste mali nepriamych uz 50 + 10 priamych. A kazdy nepriamy by mal 5 svojich ludi to je 250 ne-nepriamych Takze: 10 + 50 + 250 = v takejto strukture vznikaju stovky az tisicky pozicii rocne cize vyhospodarenie pozicie za ktorou treba zlen 70 pozicii je uplne realne v kratkej dobe.

TOTO su tri zakladne vyhody, takze uz som vam vysvetlil aj tretiu vyhodu a to Spatnu nahradu nakupu a s tym spojene pozicie.
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Takze pri dosiahnuti 50 € mam poziciu, a ked sa zanu zaradi dalsich 70 pozici (tzn. 50 € x 70) zarobim 450 € ktoré si mozem vybrat ?
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

k bodu 1 - cista teoria. Jedna sa o pripad, kde by si vsetko kupoval len cez ich partnerov, co ta moze v konecnom dosledku vyjst drahsie :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ked je velke Tesco partnerom Lyonnesu, a zlavy prebiehaju priamo pri nakupe pouzitim cash-back karty, ako to, ze o tom ako nedavno doskolovany pokladnik v Tescu neviem? Alebo sa z tych vasich velkych partnerov vykluje nejaka siet potravin typu Zdroj, s par zastupeniami v ramci Slovenska?
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Leniv3c napísal:Takze pri dosiahnuti 50 € mam poziciu, a ked sa zanu zaradi dalsich 70 pozici (tzn. 50 € x 70) zarobim 450 € ktoré si mozem vybrat ?
Presne tak 50 Eurova pozicia sa ti vyhospodari na 450 EUR

//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 14:29 )
meffisto napísal:k bodu 1 - cista teoria. Jedna sa o pripad, kde by si vsetko kupoval len cez ich partnerov, co ta moze v konecnom dosledku vyjst drahsie :wink:
Potom si treba vyberat takych partnerov kde sa to oplati, a napriklad ked v jednom roku kupis auto prostrednictvom lyoness alebo zainvestujes do domu tak tie percenta potesia a ked este vies ze sa ti tvoria pozicie.

//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 14:33 )
Fabo napísal:Ked je velke Tesco partnerom Lyonnesu, a zlavy prebiehaju priamo pri nakupe pouzitim cash-back karty, ako to, ze o tom ako nedavno doskolovany pokladnik v Tescu neviem? Alebo sa z tych vasich velkych partnerov vykluje nejaka siet potravin typu Zdroj, s par zastupeniami v ramci Slovenska?
Tesco este nie je 100%nym partnerom, este su tam neni terminaly na tieto cash back karty a kupuje sa cez poukazky, kde pri kupe poukazok dochadza priamo k pridavaniu percent zlavy na lyoness ucet. Ale casom budu terminaly vsade ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Evidentne sa jedna o cistu pyramidu, registrovat som sa tam skusal uz davnejsie a uz len z toho uzivatelskeho interfacu po prihlaseni (kadejake rebricky a grafy kolko ludi je pod vami atd.) je aj najvacsiemu kretenovi jasne ze je to pyramida.

1% vratenie penazi je naozaj uzasna vyhoda, ked dalsich 9 si vezme niekdo uplne iny :lol:

Prekvapuje ma ze uzivatel este nema ban za nahananie referallov, to ked vam niekdo ponukne nepodstatnu proviziu tak ho tu nechate robit co chce? HOCIKTO si moze aj na ich webe po registracii overit ze je to pyramida, takze ziadam vedenie aby nenechalo tohto kretena klamat ludi len preto aby z toho aj oni nieco mali. Takyto pristup je proste nehoraznost a ten kto oznacil tuto temu ako dolezitu by mal z vedenia odstupit. Takuto spinavost by som totiz voci uzivatelom nikdy necakal.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Evidentne sa jedna o cistu pyramidu, registrovat som sa tam skusal uz davnejsie a uz len z toho uzivatelskeho interfacu po prihlaseni (kadejake rebricky a grafy kolko ludi je pod vami atd.) je aj najvacsiemu kretenovi jasne ze je to pyramida.

1% vratenie penazi je naozaj uzasna vyhoda, ked dalsich 9 si vezme niekdo uplne iny :lol:

Prekvapuje ma ze uzivatel este nema ban za nahananie referallov, to ked vam niekdo ponukne nepodstatnu proviziu tak ho tu nechate robit co chce? HOCIKTO si moze aj na ich webe po registracii overit ze je to pyramida, takze ziadam vedenie aby nenechalo tohto kretena klamat ludi len preto aby z toho aj oni nieco mali. Takyto pristup je proste nehoraznost a ten kto oznacil tuto temu ako dolezitu by mal z vedenia odstupit. Takuto spinavost by som totiz voci uzivatelom nikdy necakal.
Do kretenov ti nadavat nebudem tak neklesnem.
Nie je to pyramida ale binarny zuctovaci system ktory sa prednasa na vysokych skolach a ked niekto zbada ze sa nejaka struktura rozvetvuje nazve to pyramidou je to uplne odveci.

Druha vec je ze do pyramidy sa musia davat peniaze aby z vas nieco mali ti nad vami a tu nedavas nic tu len cerpas zlavy.

A posledna vec je ze ked chce niekto pomoct hojkovi akymkolvek sposobom a ty ho tu takto zhadzujes nie je normalne.
Zamknuté