Neviem ako myslis ze 30000KC pravdepodobne to bude myslene tak ze ked niekto najde lyoness partnera, ako obchodnika ktory poskytuje zlavy, inak o podobnej provizii neviem nic.Jasty napísal:Ani by som nepovedal. Jeden znami mi spominal, ze za vacsieho klienta (ako by mohlo byt aj forum podla mna) dostavaju tak kolo 30 000 KC, cize neviem. Ale nejaku pyramidku alebo podobny odrb by som za tym nevidel. V CR je to uz vcelku rozbehnute a su ludia, ktori to maju radi, lebo to vyuzivaju a preto je to pre nich vyhodne.
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 12:29 )
Cau Frikso, asi som sa nepresne vyjadril ale tym ze budujeme najsilnejsiu strukturu v SR znamena ze nadomnou uz je par silnych clenov ktory s Lyonessom super zarabaju a mojim cielom je aby aj ludia podomnou boli uspesny, ked pochopis system zistis ze aj ludia na spodnych poziciach maju uzitok z uspesnych ludi nad nimi.Frikso napísal:Jasty: Podstatou silnej štruktúry v multilevel marketingu sú väčšie výhody a provízie do nejakej úrovne pod tebou. Čiže on si vybuduje silnú štruktúru na fóre, €3 ktoré by normálne dostal za každého nového dá hojkovi. Avšak postúpi v rebríčku marketingu pekne vysoko a ak ľudia z fóra budú nakupovať s lyonessom, tak on za to bude kasírovať provizie do určitej urovne pod ním..
empty1982: Mňa však zaujíma, že v čom je lyoness lepší od Sphere card. So Sphere card dostanem zľavu predsa hneď na predajni, prečo by som mal zaplatiť plnú sumu a čakať na vrátenie zľavy okresanej o provízie systému?
Co sa tyka 3€ vysvetlim ti to aby som ta vyviedol z omylu, ja za kazdeho zaregistovaneho clena musim zaplatit 10€ aby mohol dostat uvitaci balicek s Cash Back kartou. A dalsie 3€ zaplatim hojkovi + keby sa projekt daril tak hojkovi pojde samozrejme viac.