Prvý den na strednej škole
tak ja som to zažil 3x
ono to možno je divné ale áno... ked sa to tak vezme tak prvý deň na Ss bol len jeden, ale 3x som menil triedu, ako nie že by som bol nejaký fajnšmaker a nevyhovovali mi, ale menil som školu. Ale nemal som s ľudmi nikdy problém... Najprv si pokukáš ľudí, predstavíte sa, a už len podľa rozprávania zistíš kto je aký. Aspoň u mna to tak je.... učiteľka nahodí zo pár vtipov aby ste neboli taký napätí a pohodka... prehodíš prvé vety s človek ku ktorému si sadneš, pomaly sa rozkecáte celá partia chalanov a holiek, samozrejme budú aj tí menej zhovorčiví... s nimi ti nadviazanie kamarátstva bude trvať dlhšie ale oono sa to všetko dá... takže GL a HF na SS...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Curuj - ja som sedel vzadu v strednej rade a opisovalo sa tam jedna radosť
, len treba vedieť, samozrejme že sú aj iné dobré fleky a kto vie tak opíše aj v prvej lavici (ako viacerí moji kamoši vrátane mňa)...ale hlavne sa tam môžeš viac baviť, pretože to dopredu nieje až tak počuť ako z prvej lavice keď to hovoríš vlastne do ucha učiteľke...a k tomu oslovovaniu, my sme sa na to pýtali a každý povedal že "profesor" je oficiálne získaný titul na vysokej škole a taký titul nikto z nich nemá, keďže neučí na Vysokej škole, takže oslovovať učiteľ...ale na každej škole môže byť zaužívané inak...
-
pishta
Light Professional
Haa prvy den na strednej zalezi dost aky kolektiv dostanes, ja som mal dost stastie mam dobrych spoluziakov a isiel som na strednu s 3ma z byvalej skoly som v triede takze super 
viper1993 ked mate rovnaky jazyk tak budete asi spolu aj ked 7 tried... podla jazykov sa to deli inac nemyslim si ze by bol extra problem sa preradit do inej triedy potom (ak by si bol moc nepokojny)
viper1993 ked mate rovnaky jazyk tak budete asi spolu aj ked 7 tried... podla jazykov sa to deli inac nemyslim si ze by bol extra problem sa preradit do inej triedy potom (ak by si bol moc nepokojny)
-
danpark
Light Star
u mňa prvý deň na nstrednej človeče to bolo teda, hneď sa mi to tam zhnusilo, arogantný zbor učiteľov až na pár výnimiek, ako vybavenie mali dobré a lepšie meno a všetko, ale nikto mi tam nesadol (síce som tam mal spolužiaka vedľa seba a pár ich bolo aj na škole, ale...), po týždni a dvoch dňoch už som bol preč na inej škole a tam môj prvý deň bol taký, že som bol nútený hneď sa spýtať ľudí čo nepoznám čo sa po mne pozerali ako po neviem čom, že aký máme rozvrh a tak, proste keď som prišiel domov tak som začal kopať do vecí, že čo som za debila, e prečo som išiel inam ... aleeee ako tak prešiel týždeň-dva už sa to začalo fakt rozbiehať a po 2 mesiacoch už úplne koniec, zábava a všetko už išlo ... a čím ďalej pôjdeš tým lepšie to bude, ale ten prvý deň je to blbé si zvykať na úplne nové priestory, na to ku komu ako sa správať, všetky tie mená.. ak si ako ja a neznášaš zmeny a nemáš rád nových ľudí tak to je hrozné, to prvé dni bývajú, nechcem odstrašovať alebo čo, len je to klasika, no ako všetci vravíme, o týždeň bude inak
NebudeInnocence napísal:Gymnázium - učenia teda bude viac
Čo sa týka prvého dňa, toho sa vôbec netreba báť. Ja som šiel na gympeľ ešte zároveň s mojimi troma spolužiačkami zo základnej, tak som tam na začiatok poznal aspoň niekoho. Ale raz-dva sme sa pospoznávali takmer všetci. Zo začiatku to síce bolo trocha rozpačité, ale to časom prejde. Najmä na spoločných mimoškolských aktivitách aki lyžiarsky alebo výlet sa študentské vzťahy najviac vyvíjajú
Myslis ? No pochybujem hoci je stvrtak najkratsi ale ci najlahsi vsak idu maturity a strasne sa bojimPikolik napísal:hehe prvy den bol taky cudny, kazdy pozeral po sebe, okukovali sme sa, nevedeli sme co mozme cakat od posluziakov a ucitelov ale potom sa to dako prelomilo a uz to islo. najlepsi je aj tak 4ty rocnik
Vsetci co idete do prvaku drzim palce a vela stastia
Stvrtak je jednoznacne najlahsi rocnik, pretoze az do maja nerobis fakticky nic ani uciva nieje vela, potom sa tyzden-dva ucis naplno a mas veget. Ja som si tiez myslel, ze sa budem na matury ucit od januara a cez akademicky budem oddychovat ale akosi to nevyslo a ucil som sa len na ustne a 85% uciva len cez akademicky 
Ak si gay mas sa na co tesit. My sme tiez po vacsine technicka cize chlapcenska skola ale sme spojeny s OA ale mne je to fukvalki5 napísal:Ahojte ja idem taktiez 2.Septembra prvykrat na strednu...Prijali ma na odbor Mechanik PC sieti,to znamena ze v triede budeme iba chlapci.Chcem sa spytat ake to je,mate niekto skusenosti ???,je to ine akokeby sme boli aj chlapci aj dievcata ???
Tak u mňa prvý deň bol trochu zvláštny, poznal som asi len 3 chalanov s ktorými som chodil predtým na tú istú ZŠ. Najprv som sedel jedným z nich ale zhodou okolností sa prihlásil na tú istú školu aj jeden s ktorým som sedával ešte v 6. alebo 7. na ZŠ, on odišiel potom do Skalice a vrátil sa sem na SŠ. Inak máme v triede jednu babu a je nás 25 chalanov xD
Ja som mal z prvých dní trochu obavy ale postupne bude všetko v pohode, budete mať nových kamošov tak ako to bolo na ZŠ. Ja idem tento rok do 4. ročníka takže bude sranda xD
Inak novým prvákom veľa šťastia a učte sa od začiatku roka aby ste nemali problémy potom
Ja som mal z prvých dní trochu obavy ale postupne bude všetko v pohode, budete mať nových kamošov tak ako to bolo na ZŠ. Ja idem tento rok do 4. ročníka takže bude sranda xD
Inak novým prvákom veľa šťastia a učte sa od začiatku roka aby ste nemali problémy potom
-
DjBass
Darca
Tak aj mňa čaká prvý ročník. Som zvedavý len na dve veci... či budú učitelia normálni a nie nejakí kkti a akých budem mať spolužiakov. Dúfam, že tam nebudú nejakí namyslení retardi. Zatiaľ viem, že tam ide jeden kamoš, ale možno budem poznať aj iných, len fakt dúfam, že budú normálni. Nemám problém s komunikáciou s neznámymi, takže možno sa s niekým spoznám hneď v prvý deň.