Prvý den na strednej škole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

tak ja som to zažil 3x :D ono to možno je divné ale áno... ked sa to tak vezme tak prvý deň na Ss bol len jeden, ale 3x som menil triedu, ako nie že by som bol nejaký fajnšmaker a nevyhovovali mi, ale menil som školu. Ale nemal som s ľudmi nikdy problém... Najprv si pokukáš ľudí, predstavíte sa, a už len podľa rozprávania zistíš kto je aký. Aspoň u mna to tak je.... učiteľka nahodí zo pár vtipov aby ste neboli taký napätí a pohodka... prehodíš prvé vety s človek ku ktorému si sadneš, pomaly sa rozkecáte celá partia chalanov a holiek, samozrejme budú aj tí menej zhovorčiví... s nimi ti nadviazanie kamarátstva bude trvať dlhšie ale oono sa to všetko dá... takže GL a HF na SS...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ako pisal curuj, prvy den v triede bude ticho a potom sa to rozbehne ako nic.. :) to ti mozem zarucit ;) a zoznamis sa so spoluziakmi ani nevies ako a uz sa budete poznat, teda aspon tak to bolo umna :P
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Curuj - ja som sedel vzadu v strednej rade a opisovalo sa tam jedna radosť :wink: , len treba vedieť, samozrejme že sú aj iné dobré fleky a kto vie tak opíše aj v prvej lavici (ako viacerí moji kamoši vrátane mňa)...ale hlavne sa tam môžeš viac baviť, pretože to dopredu nieje až tak počuť ako z prvej lavice keď to hovoríš vlastne do ucha učiteľke...a k tomu oslovovaniu, my sme sa na to pýtali a každý povedal že "profesor" je oficiálne získaný titul na vysokej škole a taký titul nikto z nich nemá, keďže neučí na Vysokej škole, takže oslovovať učiteľ...ale na každej škole môže byť zaužívané inak...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Neviete podla coho sa zvycajne delia ziaci do tried? Zo zakladky ideme na tuto skolu(gympel) piati, vacsina tusim rovnake jazyky a otvara sa 7 tried. Cize nejaka sanca ze budem aspon s jednym tam je.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Haa prvy den na strednej zalezi dost aky kolektiv dostanes, ja som mal dost stastie mam dobrych spoluziakov a isiel som na strednu s 3ma z byvalej skoly som v triede takze super :D

viper1993 ked mate rovnaky jazyk tak budete asi spolu aj ked 7 tried... podla jazykov sa to deli inac nemyslim si ze by bol extra problem sa preradit do inej triedy potom (ak by si bol moc nepokojny)
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

u mňa prvý deň na nstrednej človeče to bolo teda, hneď sa mi to tam zhnusilo, arogantný zbor učiteľov až na pár výnimiek, ako vybavenie mali dobré a lepšie meno a všetko, ale nikto mi tam nesadol (síce som tam mal spolužiaka vedľa seba a pár ich bolo aj na škole, ale...), po týždni a dvoch dňoch už som bol preč na inej škole a tam môj prvý deň bol taký, že som bol nútený hneď sa spýtať ľudí čo nepoznám čo sa po mne pozerali ako po neviem čom, že aký máme rozvrh a tak, proste keď som prišiel domov tak som začal kopať do vecí, že čo som za debila, e prečo som išiel inam ... aleeee ako tak prešiel týždeň-dva už sa to začalo fakt rozbiehať a po 2 mesiacoch už úplne koniec, zábava a všetko už išlo ... a čím ďalej pôjdeš tým lepšie to bude, ale ten prvý deň je to blbé si zvykať na úplne nové priestory, na to ku komu ako sa správať, všetky tie mená.. ak si ako ja a neznášaš zmeny a nemáš rád nových ľudí tak to je hrozné, to prvé dni bývajú, nechcem odstrašovať alebo čo, len je to klasika, no ako všetci vravíme, o týždeň bude inak
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

neviem preco ale ja som prvy den vzdy meskal. ci zakladna skola ci stredna alebo praca :D
t33nboY2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa t33nboY2 »

Nebojte sa vy nic. Prvy den je urcite jeden z najlepsich. Pridu este horsie to mi ver :twisted: . Najtahsi je prvy polrok :? .
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Innocence napísal:Gymnázium - učenia teda bude viac
Nebude :P Za celé 4 roky som sa nejak intenzívnejšie učil učil len posledné 3 dni pred maturitou a zvládol som to bez problémov. A určite to nie je tým, že by som bol nejak extra nadaný :D Pred strednou ma často varovali, aká to bude zaberačka a najmä "tam sa s tebou už nebudú hrať / nebudú s tebou zaobchádzať v rukavičkách" som počúval dokola. Somarina. Rovnaké lážo - plážo ako základná. :P
Čo sa týka prvého dňa, toho sa vôbec netreba báť. Ja som šiel na gympeľ ešte zároveň s mojimi troma spolužiačkami zo základnej, tak som tam na začiatok poznal aspoň niekoho. Ale raz-dva sme sa pospoznávali takmer všetci. Zo začiatku to síce bolo trocha rozpačité, ale to časom prejde. Najmä na spoločných mimoškolských aktivitách aki lyžiarsky alebo výlet sa študentské vzťahy najviac vyvíjajú :) Po prvom roku už z nás bola skvelá partia, i keď je pravda, že nič nevydrží večne, tak sa to neskôr rozdelilo na niekoľko skupiniek. Ale stredná je ozaj super, mám na ňu tie najkrajšie spomienky :oops:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja sa uz tesim na prvy den ss.Urcite to bude nieco ine ako na zakladke.Idu tam so mnou 9 ci 10 dievcat uz ani neviem kolko a 1 chlapec. Inak som sa dopocul, ze mame nejaku sexicu triednu :D , no uvidime prvy den. 1.D :)
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

hehe prvy den bol taky cudny, kazdy pozeral po sebe, okukovali sme sa, nevedeli sme co mozme cakat od posluziakov a ucitelov ale potom sa to dako prelomilo a uz to islo. najlepsi je aj tak 4ty rocnik :D
t33nboY2
Medium Expert
Medium Expert

Pikolik napísal:hehe prvy den bol taky cudny, kazdy pozeral po sebe, okukovali sme sa, nevedeli sme co mozme cakat od posluziakov a ucitelov ale potom sa to dako prelomilo a uz to islo. najlepsi je aj tak 4ty rocnik :D
Myslis ? No pochybujem hoci je stvrtak najkratsi ale ci najlahsi vsak idu maturity a strasne sa bojim :( .

Vsetci co idete do prvaku drzim palce a vela stastia :aasmile1:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Stvrtak je jednoznacne najlahsi rocnik, pretoze az do maja nerobis fakticky nic ani uciva nieje vela, potom sa tyzden-dva ucis naplno a mas veget. Ja som si tiez myslel, ze sa budem na matury ucit od januara a cez akademicky budem oddychovat ale akosi to nevyslo a ucil som sa len na ustne a 85% uciva len cez akademicky :)
valki5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valki5 »

Ahojte ja idem taktiez 2.Septembra prvykrat na strednu...Prijali ma na odbor Mechanik PC sieti,to znamena ze v triede budeme iba chlapci.Chcem sa spytat ake to je,mate niekto skusenosti ???,je to ine akokeby sme boli aj chlapci aj dievcata ???
t33nboY2
Medium Expert
Medium Expert

valki5 napísal:Ahojte ja idem taktiez 2.Septembra prvykrat na strednu...Prijali ma na odbor Mechanik PC sieti,to znamena ze v triede budeme iba chlapci.Chcem sa spytat ake to je,mate niekto skusenosti ???,je to ine akokeby sme boli aj chlapci aj dievcata ???
Ak si gay mas sa na co tesit. My sme tiez po vacsine technicka cize chlapcenska skola ale sme spojeny s OA ale mne je to fuk :D :smt039
valki5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valki5 »

t33nboY2 napísal:Ak si gay mas sa na co tesit. My sme tiez po vacsine technicka cize chlapcenska skola ale sme spojeny s OA ale mne je to fuk :D :smt039
No nie som gay :D
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Tak u mňa prvý deň bol trochu zvláštny, poznal som asi len 3 chalanov s ktorými som chodil predtým na tú istú ZŠ. Najprv som sedel jedným z nich ale zhodou okolností sa prihlásil na tú istú školu aj jeden s ktorým som sedával ešte v 6. alebo 7. na ZŠ, on odišiel potom do Skalice a vrátil sa sem na SŠ. Inak máme v triede jednu babu a je nás 25 chalanov xD

Ja som mal z prvých dní trochu obavy ale postupne bude všetko v pohode, budete mať nových kamošov tak ako to bolo na ZŠ. Ja idem tento rok do 4. ročníka takže bude sranda xD

Inak novým prvákom veľa šťastia a učte sa od začiatku roka aby ste nemali problémy potom :)
t33nboY2
Medium Expert
Medium Expert

radek21 napísal: Inak novým prvákom veľa šťastia a učte sa od začiatku roka aby ste nemali problémy potom :)
Ano presne tak potom sa budete "viezt" cely rok a ked nieco zle vyvediete nikdy vas zo skoly nevyhodia :twisted: .
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Tak aj mňa čaká prvý ročník. Som zvedavý len na dve veci... či budú učitelia normálni a nie nejakí kkti a akých budem mať spolužiakov. Dúfam, že tam nebudú nejakí namyslení retardi. Zatiaľ viem, že tam ide jeden kamoš, ale možno budem poznať aj iných, len fakt dúfam, že budú normálni. Nemám problém s komunikáciou s neznámymi, takže možno sa s niekým spoznám hneď v prvý deň. :smt025
Napísať odpoveď