Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Takze co sa tyka zidov o tom sa tu uz nemienim bavit, lebo by som tu zbytocne opakoval nieco co som tu ja a iny hovorili x-krat, mas na to prislusne temy ktore som ti tu uz uviedol tam mozes debatovat vyvracat argumentovat, lebo inak tieto tvoje reci zosanu len pri obycajnom tarani.
No tom som rád, že sa konečne odprostíš v argumentácii od Židov.

Preco sa potom ludia krizia v tak malom pocte? Preco sa nekrizia zvierata ktore som ti uviedol? Preco vobec existuju bieli cierni a zlti ked je krizenie normalne? Popieras existneciu rasy:
Ježiši, vy ste pribrzdení ? Prečo sa asi nekrížia, lebo na Slovensku je dokopy 1 černoch, tak sa asi nebudú krížiť bieli s černochmi.
V Amerike je takých párov určite viac.
Ja netvrdím, že je to častý jav, samozrejme, viac sa ľudia krížia vo svojej rase, lebo väčšinou medzi ňou vyrastajú, ale keď sa už stane opak, nie je to nič zlého, ani proti prírode.
A tvoj príklad nejakého tigra, ktorého je 5 ks na svete ma vôbec nezaujíma.
Napríklad psi medzi sebou krížia, ich plemená a pozrite sa : vznikajú inteligentnejšie, múdrejšie a lepšie fyzicky vybavené psi. Veľa originálnych plemien trpí rôznymi dedičnými chorobami ( to môžem potvrdiť na našom psovi ), čo sa dá odstrániť krížením.
Aj to je proti prírode ? :roll:
Preto cernocha lebo je kulturne uplne odlisny od bieleho europana. Co sa tyka europanov ako su cesi nemci atd sa jedna o kulturne podobne narody a tam to tzv hladanie blizkeho je ale neni tak silne ako pri rase a je zvacsa podmienene prave jazykom ale nemusi byt.
Toto ma už nebaví, tu sa naše názory jasne rozchádzajú, všetko bolo povedané.

Pochop ze je to furt o tom, bud oni alebo my, tak to vo svete a na tejto planete vzdy paltilo.
Tu je to jasne napísané, vy sa nikdy nebudete snažiť odprostiť sa od týchto primitívnych prežitkov, neustáleho bojovania, proste oni alebo my.... :roll:
K tomu dalsiemu.
Vidím, že toto nemáš dobre naštudované :
V roku 1241 prišla z hlbín Ázie sprav o smrti veľkého chána Ogedeja...chystalo sa nove zhromaždenie - kuriltaj..mal sa voliť jeho nástupca...podľa mongolského zákonníka Jasa bolo povinnosťou všetkých princov z rodiny veľkého Džingischána, aby sa dostavili na toto zhromaždenie osobne...príčiny náhleho odchodu Mongolov však boli aj iné...mongolskí náčelníci čelili zisteniu, že pre ich početné armády na spustošenom území nebude dostatok potravy...mongolské vojsko pod Batuovým vedením v máji 1242 opúšťalo Uhorsko ( dostali sa až po Viedeň)..voľba chána sa predĺžila až do roku 1246 a obnovenie dobyvačného ťaženia na západ stratilo pre Mongolov aktuálnosť..navždy.

Takže toľko, Zlatá horda je zas iná kapitola a máš pravdu, že tú vyprášili Rusi. Tiež to boli nejaké tatárske kmene, nejakí "pozostatkovia" ( alebo noví prišelci) Mongolov.

Čo sa týka Byzantikov a Rimanov, však samozrejme, padli vojensky. Ale možno aj preto, lebo si o svojom národe mysleli, že sú niečo viac a rozpínali sa.
Tu je vidiet ze o tejto problematike nemas ani paru
Vyvráť mi to, nehádž linky. Popieraš, že Hitler bojoval aj proti hore uvedeným štátom ? A určite to nebolo kvôli Židovstvu.

tehla :
strata primarnej skupinovej identity, pocit vykorenenia, odcudzenia a oslabenia na ukor inej rasy so zachovanou silnou skupinovou identitou. Rasa alebo druh ma v prirode svoj vyznam a všetky druhy to rešpektuju, len človek je k tomu umelo tlačeny.
Ako umelo tlačený ? Je to osobné rzhodnutie 2 ľudí inej rasy, ak chcú spolu žiť, nie ? Čo tu trepeš. Aké oslabenie na úrok rasy ? Aký pocit vykorenenia ? Strata primárnej skupinovej identity, ty tu už riadne trepeš, demagogické reči. Neviem, či miešanec pociťuje takéto veci, ale asi áno, keď to ty píšeš. :roll:

Veľmi dobrý film na túto tému : Crash :arrow: http://www.csfd.cz/film/134171-crash/

A pre kaliho o base : American History X :arrow: http://www.csfd.cz/film/5069-kult-hakov ... history-x/
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Trochu dosť OT, ale demagog si v podstate ty.
hughito napísal:][Ako umelo tlačený ? Je to osobné rzhodnutie 2 ľudí inej rasy, ak chcú spolu žiť, nie ? Čo tu trepeš. Aké oslabenie na úrok rasy ? Aký pocit vykorenenia ? Strata primárnej skupinovej identity, ty tu už riadne trepeš, demagogické reči. Neviem, či miešanec pociťuje takéto veci, ale asi áno, keď to ty píšeš. :roll:
Rasové miešanie je najhoršou formou genocídy. Ak zabijete 99% rasy, no ponecháte zvyšné 1% čisté, postupom času rasu obnovia. No keď ich rasovo zmiešate, zničili ste rasu naveky. Akonáhle zmiešaná s čiernymi či žltými rasami, biela rasa bude úplne a navždy zničená.

Arthur de Gobineau tvrdil, že Amerika pripustila tzv. ”demokraciu krvi”. Tá povedie k úplnému vyničeniu anglosaskej rasy a vytvoreniu priemernosti vo všetkých oblastiach, k vytvoreniu niečoho, čo sa ani nedá nazvať rasou.

Odborníci varujú nielen pred miešaním rás, ale aj etník a náboženstiev - vedie to k schizofrénii.

Rozdielnosť má svoj zámer, ktorý musí byť rešpektovaný. Neočakávame, že mačka bude spievať ako kanárik, ani to, že kanárik bude chytať myši v kuchyni. Ak pojdem na lov jarabíc, neočakávam, že mi kôň nájde jarabicu a nebudem sedlať a jazdiť na najlepšom loveckom psovi. Každé má svoj zmysel a miešať ich dokopy im môže iba uškodiť. Poznanie, že Boh učinil rasy odlišnými nevyvodzuje pre žiadnu z nich nenávisť či pohrdanie.

A teraz čo hovoria na miešanie ras Sionisti, ktory ho tak veľmi podporuju u bielej rasy:
Ze'ev Chafeto, odvážny židovský redaktor časopisu The Jeruzalem Report poznamenáva, že izraelské zákony veľmi tvrdo zakazujú imigráciu ne-židovských rás do Izraela. Židia si chcú svoju rasu udržať "čistú" a nepoškvrnenú. Zvlášť sa bránia proti imigrácii kresťanov a často používajú výraz "šiksa, švarce, šegec, gój, gójim", keď popisujú kresťanov a nevercov.

Tragédia, ktorá sa pred nami rozvinula, je plánované zmiznutie bielej rasy cez proces rasového miešania a nahradzovania. Spolčené médiá a kúpení politici definujú akýkoľvek odpor k tejto tragédii ako „zlý rasizmus“. Podľa nich nemáme právo brániť sa pokračujúcemu vyhladzovanie našej rasy, ale dokonca nám nariaďujú vážiť si to.
Po prvé, vyrastala som na juhu a naučila sa rešpektovať každého, kto na oplátku rešpektoval mňa bez ohľadu na jeho rasu. Bola som učená, že zbytočný konflikt by pre mňa alebo pre niekoho iného so zdravým rozumom nemal byť životnou cestou. Za druhé, bola som učená neprekračovať akékoľvek rasové hranice chodením alebo zapletením sa s mužmi, ktorí neboli belosi. Ako som dospela, chovala som láskyplné priľnutie k vlastnej rase, tak ako to príroda zamýšľala. Žili sme v rôznych dobách a vždy sa to obišlo bez rečí, že rasové miešanie je pre biele ženy vylúčené – a ja som predala túto životnú cestu svojim deťom.
V porovnaní s tým, čo vám hovorí vaša televízia, niektorí vaši vrstovníci a školy, vám toto znie ako „staromódne“ a „obmedzené“. Ale pokiaľ uvážite, čo robí rasové miešanie z dlhodobého hľadiska, začne to dávať väčší zmysel. Nie je dňa, aby som nevidela mladé biele dievčatá a dospelé biele ženy s rasovo miešanými deťmi; deťmi, ktoré nemajú žiadnu skutočnú rasovú identitu. Toto je, dámy, odchýlka od prírody – pretože to zabíja našu cennú európsku pokrvnú príbuznosť. Hlboko vnútri svojej materskej duše viete, že je to zlé.Skutočne chcete, aby sa vám dcéra alebo vnučka vrátila domov z nemocnice s rasovo miešaným dieťaťom, ktoré nebude nikdy prijaté svojimi vrstovníkmi oboch rás? Príliš veľké množstvo v súčasnej generácii mladých belochov pácha rasovú samovraždu. Som hlboko zarmútená, keď vidím biele ženy a matky popierajúce svoje vlastné materské inštinkty pre rasové prežitie. Zvážte toto: Hlboko vo vnútri svojej ženskej intuície, skutočne veríte tomu, že drahocenné biele dieťa, ktorým ste bola požehnaná, naozaj nie je odlišné od ne-bieleho dieťaťa? Skutočne veríte, že je dobrá vec pripustiť splynutie fyzickej a duchovnej podstaty bieleho dieťaťa v africko-mexickú treťosvetú masu? Ako raz povedal môj priateľ Frank Roman z National Vanguard: „Čo snáď môže byť povznášajúce na birasových deťoch, strata identity a rozpad dvoch odlišných genetických fondov?“ Dámy, dokonca zatiaľ čo hovoríme, ukazujú výsledky sčítania ľudu, že 45% detí pod päť rokov je teraz z rasových „menšín“. A nebelosi sú svojimi rodičmi učení ctiť svoju rasu – zatiaľ čo belosi ani nie. Pokiaľ sa teraz niečo nestane, budúcnosť bielych detí je v hroznom nebezpečenstve. Učíte svoje deti – svojimi slovami, svojimi činmi alebo svojím mlčaním – že sú biela identita a biele dedičstvo nepodstatné? Všetkým ženám, ktoré ma môžu počuť, pamätajte: Je tu veľká zodpovednosť, ktorá súvisí so životom bielej matky. Nemá to nič spoločného s „nenávisťou“. Všetko to má dočinenia so starostlivosťou o vaše dieťa, s pomocou svojmu dieťaťu dosiahnuť jeho alebo ich skutočný osud, a s pokračovaním našej identity v budúcnosti. Pokiaľ by viacej bielych rodičov viedlo svoje deti po vzostupnej ceste, učiac ich, že rasová sebazáchova je samotným vrcholom etiky – potom, a iba vtedy, budú mať naši ľudia budúcnosť: nestanú sa iba prežívajúcimi, ale prosperujúcimi ako skutoční dediči svojho vlastného osudu
http://hlavuhore.wordpress.com/2007/11/ ... ie-je-zle/

Ohladom tej basy, naozaj tam funguju na rasovom alebo narodnostnom principe- ešte zo školy sme boli na ´exkurzii´vo väznici v Ilave a tamojši bachary nam vysvetľovali, že sa skupinkuju romovia, biely, maďari atď. (drviva väčšina z nich boli cigani)
Kamaratkin brat, (ktory bol predtym zhodou okolnosti anarchista, dal sa natvrde drogy a teraz sedi v base a cela rodina je z neho nešťastna) tiež im hovoril, že tam väzni takto funguju. Skus sa spytať hocikoho, kto ma realne skusenosti s basou, všetci ti to potvrdia.
hughito napísal: Veľmi dobrý film na túto tému : Crash :arrow: http://www.csfd.cz/film/134171-crash/
[A pre kaliho o base : American History X :arrow: http://www.csfd.cz/film/5069-kult-hakov ... history-x/
Len pre informaciu, Crash bol film produkovany spoločnoťou Lionsgate,
ovladanej židmi (čo je v holywoode samozrejmosť), ktorej obzvlašť vyraznym rysom je potešenie z násilia a produkovala take „umelecke skvosty“ ako Saw, Hostel, American Psycho atd...), jednoducho sick company v každom smere.

The Lions' gate is located on the north-east walls of the old city of Jerusalem, leading to the Via Dolorosa.

The gate is known by several names: Sha'ar Ha'Arayot (Hebrew for "The Lions' gate");
http://www.biblewalks.com/Sites/LionsGate.html

Kult hakoveho križa- produkovany spoločnosťou Warner Bros-založený poľskými židmi, riaditeľom je barry meyer, žid....tak si domysli
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja netvrdím, že je to častý jav, samozrejme, viac sa ľudia krížia vo svojej rase, lebo väčšinou medzi ňou vyrastajú, ale keď sa už stane opak, nie je to nič zlého, ani proti prírode.
Mozes to aj niecim podlozit alebo to je opat len tvoje tvrdenie?

Tak sa mi zda ze napr v JAR ale aj v USA vyrastaju oba rasy pokope, lenze tvoj problem je zase v tom ze si vytahujes len to co ti vyhovuje a to je zameriavanie sa na mensie prostredia a spolocenstva v tomto pripade napr cernoske getha. A okrem ineho bavime sa tu o zmiesanych krajinach (tj. kde ziju aj cernosi a belosi) nie o cistych ciernych alebo bielych krajinach.
Napríklad psi medzi sebou krížia, ich plemená a pozrite sa : vznikajú inteligentnejšie, múdrejšie a lepšie fyzicky vybavené psi. Veľa originálnych plemien trpí rôznymi dedičnými chorobami ( to môžem potvrdiť na našom psovi ), čo sa dá odstrániť krížením.
Ja niesom nejaky kinolog ale podla mna krizenim vznikli prave tie izbove psi ktore su nachilne na rozne choroby. A okrem ineho pes neni nejaky volne zijuci zivocich takze jeho parenie je umele a zavisi od rozhodnutia jeho majitela.
Tu je to jasne napísané, vy sa nikdy nebudete snažiť odprostiť sa od týchto primitívnych prežitkov, neustáleho bojovania, proste oni alebo my....
Lebo ked sa nebudeme snazit tak zahynieme.
Takže toľko, Zlatá horda je zas iná kapitola a máš pravdu, že tú vyprášili Rusi. Tiež to boli nejaké tatárske kmene, nejakí "pozostatkovia" ( alebo noví prišelci) Mongolov.
Aka ina kapitola? Boli to mongoli? Boli
http://cs.wikipedia.org/wiki/Zlatá_horda

Ty uz vacsinu veci odmietas len z principu.
Čo sa týka Byzantikov a Rimanov, však samozrejme, padli vojensky. Ale možno aj preto, lebo si o svojom národe mysleli, že sú niečo viac a rozpínali sa.
To si mozno mysleli aj barabri a osmani. Opat dohad ktory absolutne nic nedokazuje.
Vyvráť mi to, nehádž linky. Popieraš, že Hitler bojoval aj proti hore uvedeným štátom ? A určite to nebolo kvôli Židovstvu.
Hodil som ti temu kde je to vsetko rozoberane do detailov.

Ked bojoval proti tym statom neznamena ze bojoval proti tomu narodu (dalsi tvoj problem narod a stat povazujes za rovnake spolocenske usporiadanie). Jeho boj bol namiereny proti vladam toho statu (to bolo pod zidovskym vplyvom).
hughito
Redeemer
Redeemer

tehla :
Akože to čo tu plodíš, to už snáď ani nie je normálne. :lol:
Zjavne sa tí, od koho kopíruješ inšpirovali nejakou antropológiou za čias Hitlera, poprípade ešte staršou, keď takýmto blbostiam verili.
Že by David Lane ? :D

Tu máš pár krátkych článkov ( viac fakt nie je treba, aby sa tvoje predstavy o rase rozpadli ako domček z karát ) :

:arrow: http://www.blisty.cz/2005/9/19/art25067.html
:arrow: http://www.blisty.cz/files/isarc/0011/20001124e.html
:arrow: http://www.blisty.cz/2009/6/15/art47366.html
:arrow: http://www.blisty.cz/2009/6/10/art47240.html
:arrow: http://www.antifa.cz/nclanky.php?id=20& ... slovo=rasa

:arrow: http://www.antifa.cz/nclanky.php?id=28& ... slovo=rasa

Mňa vôbec nezaujíma, kto stál za produkciou tých filmov. Čo si tým zas chcel dokázať ? To je už riadna paranoja.

kali :
Mozes to aj niecim podlozit alebo to je opat len tvoje tvrdenie?
Môžete VY MNE už konečne dať nejaký presvedčujúci dôkaz, že kríženie rás je NEZDRAVÉ, CHORÉ, PROTI PRÍRODE a má vcelku len NEGATÍVNE účinky ?
Ja niesom nejaky kinolog ale podla mna krizenim vznikli prave tie izbove psi ktore su nachilne na rozne choroby.
Áno, a ja si vyberám, len to, čo mi vyhovuje. Najprv si zameť pred vlastným prahom.
Lebo ked sa nebudeme snazit tak zahynieme.
Ja si myslím, že by sa skôr malo snažiť o to, aby sa už nebojovalo a nie stále rozprudzovať nenávisť ( tým myslím všetky strany ).
Aka ina kapitola? Boli to mongoli? Boli
Ja som hovoril o niečom inom, ty si mi do toho trepol Zlatú Hordu ktorá s tou mojou časťou nemala nič spoločné, tak tu prosím ťa nezavádzaj a nerieš blbosti.

To si mozno mysleli aj barabri a osmani. Opat dohad ktory absolutne nic nedokazuje.
To dokazuje veľa, lebo toto neustále myslenie si o svojom národe, že my sme lepší ako ostatní má korene v nacionalizme, lebo treba najprv uznávať, blahorečiť a milovať svoj národ. To je síce pekné, len škoda, že sa to často zvrhne.
Len sa pozri na vás, nacionalistov. Máte pekné definície ale drvivá časť z vás nenávidí Maďarov a nejaký zmierovací koncert ( na ktorom to aj tak bolo dosť chladné, čo sa týka vzťahu Maďarov a Slovákov ) na tom nič nezmení.
Tieto problémy majú aj Česi s Nemcami....
Jeho boj bol namiereny proti vladam toho statu (to bolo pod zidovskym vplyvom).
Takže Hitler viedol svätú vojnu proti Židom ( všetci čo s ním nesúhlasili alebo sa mu nepodriadili ako my, boli Židia ), mali by sme mu ešte poďakovať, že. :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

hughito napísal:To dokazuje veľa, lebo toto neustále myslenie si o svojom národe, že my sme lepší ako ostatní má korene v nacionalizme, lebo treba najprv uznávať, blahorečiť a milovať svoj národ. To je síce pekné, len škoda, že sa to často zvrhne.
pochop to konecne. to nie je o tom, ze my sme od niekoho lepsi. je to o tom, ze my nie sme horsi ako ostatni!
hughito
Redeemer
Redeemer

krija napísal:pochop to konecne. to nie je o tom, ze my sme od niekoho lepsi. je to o tom, ze my nie sme horsi ako ostatni!
Nie sme horší, to určite nie, ale ani lepší.

Vy si napríklad myslíte, že keď Slováci ako takí nemáme takú históriu, ako napr. Anglicko, alebo sme nedosiahli takých úspechov vo všeobecnosti, sme nejako menejcennejší ? Alebo podradení Anglicku ?
tehla

hughito napísal:tehla :
Akože to čo tu plodíš, to už snáď ani nie je normálne. :lol:
Zjavne sa tí, od koho kopíruješ inšpirovali nejakou antropológiou za čias Hitlera, poprípade ešte staršou, keď takýmto blbostiam verili.
Že by David Lane ? :D
No maš pravdu, asi to nie je normalne, ak to berieme tak, že to nie je v súlade s normami tohto systemu. Zato ty si normalny až priliš. Tvoj najväčši problem nie je ten, že neovladaš historicke fakty, ale ten, že ani len nie si ochotny si ich zistiť, alebo pripustiť. Koľkokrat ti už ľudia davali odkazy na ine temy? Pozrel si si ich vôbec?
Prečo si mysliš, že Hitler a nacisti boli horši ako sionisti? Preto, že sionisti vyhrali a pišu dejiny? Vďaka sionistom zomrelo mnohonasobne viac ľudi, to, že je dnes do takej miery demonizovany je preto, že ide o najväčšieho nepriateľa židov v historii. A aj to je diskutabilne, pretože sionisti na „najvyššich priečkach“ ho financovali a pomohli mu dostať sa k moci, vďaka vojne zarobili miliardy, zadlžili krajiny vo svojich bankách, tým pádom si kúpili vlády, vyhubili mnoho zdravych bielych mužov, a vďaka holokaustu si mohli vytvoriť svoj štát. Takže samé výhody pre nich. Je vysoko pravdepodobne, že aj Hitlera zneužili na svoje ciele. A keď už sme pri tom rasizme, sionisti su rovnaki rasisti ako Hitler a spol. Izraelsky režim je fašistický a kym nacisti robili genocidu na židoch a ciganoch, sionisti robia genocidu na bielej rase, s tym rozdielom, že to robia omnoho rafinovanejšie a my im v tom pomahame....viď. ty
hughito
Redeemer
Redeemer

tehla
To nie je o tom, že JA neovládam historické fakty, ja neovládam tie vaše fakty, ktorým verí len pár fanatikov, napríklad ako ty.
Ty tu stále píšeš o nejakých sionistoch, ale ja som nikdy nevidel nejaký štát sionistov, ani že by viedli oni nejakú vojny, ani že by stavali koncentračné tábory či gulagy. To sú len vaše antisemitistické fantasmagórie ktoré šíria ľudia ako Lane, Duke, ktorí sa riadia k tvrdým rasistom a ich pohľad je značne tendenčný.
Podľa vás bol nebodaj Hitler nakoniec úplný chudáčik, ktorý za nič nemohol, až mi je ho ľúto. :roll:
Samozrejme, všetci učebnice, knihy a proste všetko po vojne napísali Židia a skreslili históriu, takisto tisícky historikov a inteligentných ľudí nemajú pravdu, všetci žijú v omyle.

A aby som nezabudol, dnes som bol vonku a potkol som sa o sionistickú nitku... :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Inak tehla, čítal si Talmud, keď tak často z neho zvykneš citovať ?
tehla

Nie hughito, nečital som ho, ked som ho citoval, tak s knižiek :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Môžem sa spýtať čo má SP z toho keď spraví pochod cez mesto ? Aj tak s tým nikto nič nespraví a na druhý deň sa naň zabudne.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Môžete VY MNE už konečne dať nejaký presvedčujúci dôkaz, že kríženie rás je NEZDRAVÉ, CHORÉ, PROTI PRÍRODE a má vcelku len NEGATÍVNE účinky ?
Takze krizenie ras neni chore alebo nezdrave atd ale sposobuje:

1. Upadok urovne vyzsej rasy
2. Telesny a dusevny ubytok a tym aj zaciatok pomaleho, ale isteho chradnutia.

Dokazi:
Haity http://beo.sk/historia/785-rasa-farba-a ... ibeh-haiti
Celkovo takmer cela juzna amerika, ktora ako vysledok miesania znacne zaostava za severnou amerikou kde miesanie neprebiehalo.
Ja si myslím, že by sa skôr malo snažiť o to, aby sa už nebojovalo a nie stále rozprudzovať nenávisť ( tým myslím všetky strany ).
Ako to chces dosiahnut? Opat utopia, bojovat sa bude vzdy, to je ludska ale aj zivocisna prirodzenost.
To dokazuje veľa, lebo toto neustále myslenie si o svojom národe, že my sme lepší ako ostatní má korene v nacionalizme, lebo treba najprv uznávať, blahorečiť a milovať svoj národ. To je síce pekné, len škoda, že sa to často zvrhne.
To neni problem nacionalizmu ale ludskeho egoizmu.

K tym rasovym teoriam z blisty co si sem hodil, niektore som uz cital davnejsie niektore nie, kazdopadne vychadzaju z jednej a tej istej teorie a to ze biela rasa moze mat aj geny z ciernej rrasy alebo naopak, tak isto moze mat aj geny zo zltej rasy. Tento argument je opat chaby lebo percento tych genov je tak male ze su takmer nepodstatne. Dolezite je ze sa zachovava zakladny genofond ktory je typicky pre danu rasu, opat sem davam na ozrejmenie clanok http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _7022.html

Dalej sa opiera o argument ze rozdiely medzi jenotlivcami su podstatnejsie ako medzi rasami. Toto tvrdenie je take miesanie hrusiek s jablkami a nema vobec ziadne opodstatnenie. Lebo je rozdiel ked porovnavam povedzme zo 100 belochov a 100 cernochov 46teho belocha a 91eho cernocha resp 4teho belocha s 6tym belochom ako ked provnam celu skupinu teda vsetkych 100. Je viac pravdepodobne ze ked vsetkych belochov porovname medzi sebou si budu blizsi ako ked vsetkych tych belochov porovname s cernochmi.
hughito
Redeemer
Redeemer

tehla : A akých ?
1. Upadok urovne vyzsej rasy
2. Telesny a dusevny ubytok a tym aj zaciatok pomaleho, ale isteho chradnutia.
1 - Podľa čoho určíš, ktorá je vyššia ? Máš nato nejakú tabuľku ?
2- Telesný a duševný úbytok ? Môžem mi / nám to objasniť ?
Ako to chces dosiahnut? Opat utopia, bojovat sa bude vzdy, to je ludska ale aj zivocisna prirodzenost.
Opäť odvolávanie sa na živočíšnu prirodzenosť.
Takže keď sa odpradávna bojovalo, tak je to vlastne úplne normálne . Že sa zabíja, je obrovské utrpenie atď.
Myslím, že ľudstvo sa od svojho prvopočiatku naučilo odprostiť od veľa zlých a nemorálnych vecí. Kedysi boli aj gladiátori, kedysi sa aj upaľovali ľudia kvôli úbohým obvineniam, kedysi bolo bežné otroctvo, kedysi sa obetovalo pre vymyslených bohov.
Kali, ty akosi zabúdaš, že ľudstvo sa vyvíja a dúfam, že raz príde čas ( aj keď ja ho určite nezažijem ) kedy budú vojny a konflikty akéhokoľvek typu iba minulosťou. Veď z histórie by sme sa mali poučiť.
A úplne úprimne, ľuďom ako ty, by som z plného srdca prial zažiť VOJNU.
Potom by som bol zvedavý na váš názor.

Je viac pravdepodobne ze ked vsetkych belochov porovname medzi sebou si budu blizsi ako ked vsetkych tych belochov porovname s cernochmi.
Bližší v čom ? V názoroch ? Fyzicky ? Duševne ? V čom si budú bližší ?

Inak dnes som si pozrel ten film Felon, akože celkom v pohode, aj keď nechápem, ako si mohol partičku vymastencov, vrahov a totálnych sociopatov použiť ako argumentáciu pre nejakú rasovú teóriu.
A v neposlednom rade, tento film predsa vyšiel z radov sionistov, nejdeš tak sám proti sebe ? Veď sionisti by takéto filmy nemali točiť...

Malé odľahčenie :) :
Prílohy
2whh1k3.png
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

hughito: stale tu spominas vojnu,bohuzial aj to je nevyhnutne na zachovanie rovnovahy vo svete,nemyslim tym teraz rovnovahy nejakych co su pri moci alebo nieco podobne,neviem,ci su Ti blizke nazory Thomasa Roberta Malthusa,kazdopadne tento skvely pragnostik prisiel s jeho nazormi uz pred storociami a to bola uplne ina doba aj demograficky vyvoj bol iny.aj ked samozrejme rudi by jeho nazory oznacili za reakcne,tak ako to spravil aj Lenin
:roll:
tehla

jukel napísal:Môžem sa spýtať čo má SP z toho keď spraví pochod cez mesto ? Aj tak s tým nikto nič nespraví a na druhý deň sa naň zabudne.
Prijal by si skôr, aby sedeli doma a básnili o krásach „prirodzeného vývoja“? Ako Slovaci by sme mali byť s nimi, nie proti nim, čo aj mnohí pochopili
hughito napísal: Kali, ty akosi zabúdaš, že ľudstvo sa vyvíja a dúfam, že raz príde čas ( aj keď ja ho určite nezažijem ) kedy budú vojny a konflikty akéhokoľvek typu iba minulosťou.
Možno, ale ten čas ešte nenastal, boj sa odohráva tu a teraz. Ty nebojuješ za slobodu, bojuješ proti nej, len národ (a rasa), ktorý sa zjednotí a drží spolu môže byť silný a prežiť. A vedia to aj ti, ktory ho chcu oslabiť, ktorými sa necháš klamať. Keď vymrie biela rasa, zahynie spolu s ňou niečo veľmi dobré a nenahraditeľné pre tento svet.

V biblii sa tiež píše, že rasy sa nemajú miešať a príčinou úpadku sodomy gomory bolo aj prave rasove miešanie, babylon detto.
hughito napísal: A v neposlednom rade, tento film predsa vyšiel z radov sionistov, nejdeš tak sám proti sebe ? Veď sionisti by takéto filmy nemali točiť...
Ano, ale vo svojej uvahe si pozabudol na to, že členenie na rasy vykresľuju ako negativny jav, vhodny akurat tak pre kriminalnikov a primitivov vo väzeni. Pokiaľ ide o celkovu bielu spoločnosť, prirodzene členenie na rasy vykresľuju ako nepripustny a chory „rasizmus“
hughito
Redeemer
Redeemer

taurus666 napísal:hughito: stale tu spominas vojnu,bohuzial aj to je nevyhnutne na zachovanie rovnovahy vo svete,nemyslim tym teraz rovnovahy nejakych co su pri moci alebo nieco podobne,neviem,ci su Ti blizke nazory Thomasa Roberta Malthusa,kazdopadne tento skvely pragnostik prisiel s jeho nazormi uz pred storociami a to bola uplne ina doba aj demograficky vyvoj bol iny.aj ked samozrejme rudi by jeho nazory oznacili za reakcne,tak ako to spravil aj Lenin
:roll:
A čo také hlásal, nepoznám ho a nechce sa mi to hľadať po nete.
Díky.

//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2009, 11:24 )
tehla :
Prijal by si skôr, aby sedeli doma a básnili o krásach „prirodzeného vývoja“? Ako Slovaci by sme mali byť s nimi, nie proti nim, čo aj mnohí pochopili
Mnohí...a mnohí našťastie nie.

Možno, ale ten čas ešte nenastal, boj sa odohráva tu a teraz. Ty nebojuješ za slobodu, bojuješ proti nej, len národ (a rasa), ktorý sa zjednotí a drží spolu môže byť silný a prežiť. A vedia to aj ti, ktory ho chcu oslabiť, ktorými sa necháš klamať. Keď vymrie biela rasa, zahynie spolu s ňou niečo veľmi dobré a nenahraditeľné pre tento svet.

V biblii sa tiež píše, že rasy sa nemajú miešať a príčinou úpadku sodomy gomory bolo aj prave rasove miešanie, babylon detto.
No ale ten boj sa odohráva len vo vašich hlavách. Toto čo sa deje po svete má od nejakej rasovej vojny na míle vzdialené.
A celkovo, pojmy ako RAHOWA sú mi totálne nesympatické, lebo ich plodili a plodia len choré nacistické mozgy.
A Bibliu tu nevyťahuj, lebo sa zhovädíš ešte viac.
Ano, ale vo svojej uvahe si pozabudol na to, že členenie na rasy vykresľuju ako negativny jav, vhodny akurat tak pre kriminalnikov a primitivov vo väzeni. Pokiaľ ide o celkovu bielu spoločnosť, prirodzene členenie na rasy vykresľuju ako nepripustny a chory „rasizmus“
No to aj vystihli, lebo hentaké stupídne členenie sa podľa farby môže fungovať fakt iba v basách, kde inteligenčný kvocient či nejaké morálne zásady určite nehrajú prim.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

hughito napísal:Nie sme horší, to určite nie, ale ani lepší.

Vy si napríklad myslíte, že keď Slováci ako takí nemáme takú históriu, ako napr. Anglicko, alebo sme nedosiahli takých úspechov vo všeobecnosti, sme nejako menejcennejší ? Alebo podradení Anglicku ?
odpoviem ti v bodoch:

1. odporucil si tu nejake filmy. tak aj ja ti nejake odporucim:

do problematiky ta uvedie tento film:

Esoteric Agenda
http://www.hojko.com/post1147906.html#1147906

a aby si videl realitu na vlastne oci:

Skutečná tvář MMF

http://www.zlo.cz/stmmf.html

2. historiu mame rovnako dlhu ako maju anglani. mozno nie je taka bohata, ale aspon nie su nase ruky od krvi.

3. nepresvedcis tu nikoho, ze oni si nemyslia, ze nie su lepsi ako my (pre anglanov nie su ani americania dost dobri).
ej_do_dabla
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ej_do_dabla »

mám pocit, že Kotleba sa opäť z toho vyseká :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Z coho?