No tom som rád, že sa konečne odprostíš v argumentácii od Židov.Takze co sa tyka zidov o tom sa tu uz nemienim bavit, lebo by som tu zbytocne opakoval nieco co som tu ja a iny hovorili x-krat, mas na to prislusne temy ktore som ti tu uz uviedol tam mozes debatovat vyvracat argumentovat, lebo inak tieto tvoje reci zosanu len pri obycajnom tarani.
Ježiši, vy ste pribrzdení ? Prečo sa asi nekrížia, lebo na Slovensku je dokopy 1 černoch, tak sa asi nebudú krížiť bieli s černochmi.Preco sa potom ludia krizia v tak malom pocte? Preco sa nekrizia zvierata ktore som ti uviedol? Preco vobec existuju bieli cierni a zlti ked je krizenie normalne? Popieras existneciu rasy:
V Amerike je takých párov určite viac.
Ja netvrdím, že je to častý jav, samozrejme, viac sa ľudia krížia vo svojej rase, lebo väčšinou medzi ňou vyrastajú, ale keď sa už stane opak, nie je to nič zlého, ani proti prírode.
A tvoj príklad nejakého tigra, ktorého je 5 ks na svete ma vôbec nezaujíma.
Napríklad psi medzi sebou krížia, ich plemená a pozrite sa : vznikajú inteligentnejšie, múdrejšie a lepšie fyzicky vybavené psi. Veľa originálnych plemien trpí rôznymi dedičnými chorobami ( to môžem potvrdiť na našom psovi ), čo sa dá odstrániť krížením.
Aj to je proti prírode ?
Toto ma už nebaví, tu sa naše názory jasne rozchádzajú, všetko bolo povedané.Preto cernocha lebo je kulturne uplne odlisny od bieleho europana. Co sa tyka europanov ako su cesi nemci atd sa jedna o kulturne podobne narody a tam to tzv hladanie blizkeho je ale neni tak silne ako pri rase a je zvacsa podmienene prave jazykom ale nemusi byt.
Tu je to jasne napísané, vy sa nikdy nebudete snažiť odprostiť sa od týchto primitívnych prežitkov, neustáleho bojovania, proste oni alebo my....Pochop ze je to furt o tom, bud oni alebo my, tak to vo svete a na tejto planete vzdy paltilo.
Vidím, že toto nemáš dobre naštudované :K tomu dalsiemu.
V roku 1241 prišla z hlbín Ázie sprav o smrti veľkého chána Ogedeja...chystalo sa nove zhromaždenie - kuriltaj..mal sa voliť jeho nástupca...podľa mongolského zákonníka Jasa bolo povinnosťou všetkých princov z rodiny veľkého Džingischána, aby sa dostavili na toto zhromaždenie osobne...príčiny náhleho odchodu Mongolov však boli aj iné...mongolskí náčelníci čelili zisteniu, že pre ich početné armády na spustošenom území nebude dostatok potravy...mongolské vojsko pod Batuovým vedením v máji 1242 opúšťalo Uhorsko ( dostali sa až po Viedeň)..voľba chána sa predĺžila až do roku 1246 a obnovenie dobyvačného ťaženia na západ stratilo pre Mongolov aktuálnosť..navždy.
Takže toľko, Zlatá horda je zas iná kapitola a máš pravdu, že tú vyprášili Rusi. Tiež to boli nejaké tatárske kmene, nejakí "pozostatkovia" ( alebo noví prišelci) Mongolov.
Čo sa týka Byzantikov a Rimanov, však samozrejme, padli vojensky. Ale možno aj preto, lebo si o svojom národe mysleli, že sú niečo viac a rozpínali sa.
Vyvráť mi to, nehádž linky. Popieraš, že Hitler bojoval aj proti hore uvedeným štátom ? A určite to nebolo kvôli Židovstvu.Tu je vidiet ze o tejto problematike nemas ani paru
tehla :
Ako umelo tlačený ? Je to osobné rzhodnutie 2 ľudí inej rasy, ak chcú spolu žiť, nie ? Čo tu trepeš. Aké oslabenie na úrok rasy ? Aký pocit vykorenenia ? Strata primárnej skupinovej identity, ty tu už riadne trepeš, demagogické reči. Neviem, či miešanec pociťuje takéto veci, ale asi áno, keď to ty píšeš.strata primarnej skupinovej identity, pocit vykorenenia, odcudzenia a oslabenia na ukor inej rasy so zachovanou silnou skupinovou identitou. Rasa alebo druh ma v prirode svoj vyznam a všetky druhy to rešpektuju, len človek je k tomu umelo tlačeny.
Veľmi dobrý film na túto tému : Crash
A pre kaliho o base : American History X