Prvý den na strednej škole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ked som ja bol prvy den na SS tak som tiez nevedel ako sa spravat alebo co tak sme vsetci ticholi sedeli v triede a pocuvali ucitela.Ked odisiel bolo asi 10 skeund ticho a jeden chlapec sa otocil ku nam z prvej lavice a zakrical na celu triedu "Kto fajci nech dvihne ruku".90% triedy dvihlo ruku tak sme isli fajcit a tam sa uz vztahy zacali prehlbovat
Ares011
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ares011 »

Innocence, ja chodim tiez na 5 rocnu a nie je to bilingvalne gymnazium :)
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

a čo to je ? 3 roky autoopravár alebo niečo také plus 2 roky nadstavba ? kamoš je tak :)
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

:D :D nie, Hotelová akadémia, ale z toho je 1 rok len prax takze preto to ma 5 a nie 4 ako kazda ina skola
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

Ares011 napísal::D :D nie, Hotelová akadémia, ale z toho je 1 rok len prax takze preto to ma 5 a nie 4 ako kazda ina skola
ja sa chystam tiez na hotelovu akademiu :)
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Dieg0 napísal:Ked som ja bol prvy den na SS tak som tiez nevedel ako sa spravat alebo co tak sme vsetci ticholi sedeli v triede a pocuvali ucitela.Ked odisiel bolo asi 10 skeund ticho a jeden chlapec sa otocil ku nam z prvej lavice a zakrical na celu triedu "Kto fajci nech dvihne ruku".90% triedy dvihlo ruku tak sme isli fajcit a tam sa uz vztahy zacali prehlbovat
Kamo super som sa pobavil :) ...
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

ešte týždeň a dočkám sa aj ja. :oops: Potom Vám dám vedieť ako to prebiehalo u mňa. Dúfam že to bude jeden z tých veselších príbehov. :D
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Ja idem tiež do prvého a budeme asi 6 chlapci v triede. :D
Som zvedavý ale beriem si rady od rena23. :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Aj ja som si zobral rady od rena, dufam, ze to nejak prezijem. :)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

no ja som chodil na obchodnu a isiel som s dvoma kamosmi medzi 29 dievcat..boli sme len traja..ako prvy den bol v pohodke.dievcata boli spokojne ze maju aspon nejakych chlapcov v triede tak nas same volali zoznamovat sa :) myslim si ze je dobre zo zaciatku byt trosku pred profakmi stiahnuty a nevytrcat za kazdu cenu..ja som nato doplatil :)
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

ja chodim na gymko (teraz do druhaku idem:D) a na tu skolu som sa tesil uz od siedmeho rocnika, vzdy bola mojim snom a tak ma strasne zdrvilo ked ma neprijali, nastastie potom bolo odvolanie a uz to slo :D ale co chcem povedat je to ze ked som prisiel prvy den do skoly (stastny ale vystresovany:D) a zadelili nas do tried (dovtedy nikto nevedel kde je) a sadol som si, snazil som sa nadviazat konverzaciu, bohuzial neuspesne a potom ked som videl kto tam kazdy sedi a ako vyzera :D som si pomyslel ze preboha kde to som :D prve tyzdne ma v tom utvrdzovali ale s odstupom casu vidim ze nikde lepsie som sa dostat nemohol :D aa co sa tyka prvych dni tak hadam sme sa vobec nerozpravali.. iba tak ze kde byvas, co robis a co hras :D ale jedna vec je ista (aspon pre mna).. stredna je iny zivot, tak 100x lepsi ako zakladka :D
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Prvý deň na SS škole bol taký, že spolužiak sa pýtal, kto húli a sa poskladá? Doneste každý 50Sk. :lol: Kamoš každého po celom sídlisku strašil kto ide na SS, že privítanie bude bitka. No neudialo sa tak. :) Momentálne sme rozdelení v triede na dve skupiny. 1. skupina - Fajčiari, pijaci, huliči. 2. skupina - Bifľoši, vymleťáci, debilkovia, trapkovia..

Trápne ja viem.. :D
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Online napísal: 1. skupina - Fajčiari, pijaci, huliči. 2. skupina - Bifľoši, vymleťáci, debilkovia, trapkovia..

Trápne ja viem.. :D
Takže kto nepije,nefajči a nehuli je trapko a debilko ? Get Real.Trapkov a Debilkov by som dal k tej prvej skupine..
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

DeJF napísal:Takže kto nepije,nefajči a nehuli je trapko a debilko ? Get Real.Trapkov a Debilkov by som dal k tej prvej skupine..
Ti to robí dobre? Máme aj takých ktorých neslopú, nefajčia a su pohodáci ako ostatní. Tak príď si vyskúšať atmosféru, či ti nebude prepínať keď cez prestávku počúješ Krímeš z ich you you mobilov, poobliekany jak keby boli 70-te roky a znaš a gadžuju a keľo čo a či som scáhnul daco nové s internetu. Aľe znaš, som sebe vytaktoval počítač, znaš jak idze teraz? :aasmile19:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

sereš si do huby najpr píšeš že kdo fajči pije huli je v prvej skupine a vdruhej su tý ostatný debilkovia a potom píšeš že mate medzi sebou aj takých čo nepiju abo tak ........a čo ako ked niekto sa kecá o pc že stiahol nejaky nový film tak je čo ?? typujem že povieš gambler .........lebo ty nesedíš celý deň za pc .......šak typujem že maš nick na pokeci MCgangster a balíš celý deň čaje čo ??
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Asi tak. S normálnymi ľuďmi sa dá baviť o všetkom. Nemusí každý "hulič" alebo "feťák" byť stále gangsterom. Poznám pár takých ľudí, čo sa vedia aj normálne porozprávať. K tým "slušným" - o čo je tento človek menejcennejší? Iba preto, že nefajčí, nepije, nefetuje musí byť hneď kkt? :roll:
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Ako jasne jasne, ale mne sa skor zda ze niektori ludia co "nefajcia" sa tvaria, spravaju a prezentuju ako keby boli neuveritelne uzasni. Zalezi od cloveka ci sa sprava ako "idiot" a ne ze ci fajci alebo huli, pije, alebo je abstinent.
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

Ja suhlasim s DJbassom mne sa zda ze puzivatel: zeby? iba obhajoval fajciarov, a podobnych zavyslakov, a cele co napisal si myslim ze patri opacne :lol: vsetci zavyslaci sa spravaju namyslene, arogantne,... !
Ale trochu sme odbocili od temy !!!
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ale tu nikto nepovedal že fajčiari a ty čo piju hulia atd. su dementi alebo tak ale ten týpek nvm aky ma nick tvrdy že všetcia ty čo nepiju nefajčia nehulia su .........
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Andrej-KO napísal:Ja suhlasim s DJbassom mne sa zda ze puzivatel: zeby? iba obhajoval fajciarov, a podobnych zavyslakov, a cele co napisal si myslim ze patri opacne :lol: vsetci zavyslaci sa spravaju namyslene, arogantne,... !
Ale trochu sme odbocili od temy !!!
No vidis presne o tomto som hovoril, kedze ty nefajcis tak automaticky su vsetci "fajciari a zavislaci" (neviem teda ako si k tomuto prisiel ale nevadi) namysleni a arogantni.

Ja som to tvrdil lebo to vidim na niektorych ludoch v mojom okoli, ale samozrejme ze nejsu taki vsetci. A to ze niekto fajci neznamena ze je zavisly :) Proste sa mi zda ze niektori ludia (a hlavne na nete sa prezentujuci) sa citia velmi dolezity ked nefajcia, ale to ze si kazia zdravie 100 inymi sposobmi ich ani nenapadne.
Napísať odpoveď