Prvý den na strednej škole
Ked som ja bol prvy den na SS tak som tiez nevedel ako sa spravat alebo co tak sme vsetci ticholi sedeli v triede a pocuvali ucitela.Ked odisiel bolo asi 10 skeund ticho a jeden chlapec sa otocil ku nam z prvej lavice a zakrical na celu triedu "Kto fajci nech dvihne ruku".90% triedy dvihlo ruku tak sme isli fajcit a tam sa uz vztahy zacali prehlbovat
-
Misuliatko
Expert
ja sa chystam tiez na hotelovu akademiuAres011 napísal:![]()
nie, Hotelová akadémia, ale z toho je 1 rok len prax takze preto to ma 5 a nie 4 ako kazda ina skola
Kamo super som sa pobavilDieg0 napísal:Ked som ja bol prvy den na SS tak som tiez nevedel ako sa spravat alebo co tak sme vsetci ticholi sedeli v triede a pocuvali ucitela.Ked odisiel bolo asi 10 skeund ticho a jeden chlapec sa otocil ku nam z prvej lavice a zakrical na celu triedu "Kto fajci nech dvihne ruku".90% triedy dvihlo ruku tak sme isli fajcit a tam sa uz vztahy zacali prehlbovat
no ja som chodil na obchodnu a isiel som s dvoma kamosmi medzi 29 dievcat..boli sme len traja..ako prvy den bol v pohodke.dievcata boli spokojne ze maju aspon nejakych chlapcov v triede tak nas same volali zoznamovat sa
myslim si ze je dobre zo zaciatku byt trosku pred profakmi stiahnuty a nevytrcat za kazdu cenu..ja som nato doplatil 
-
ChallengerQo
Expert
ja chodim na gymko (teraz do druhaku idem:D) a na tu skolu som sa tesil uz od siedmeho rocnika, vzdy bola mojim snom a tak ma strasne zdrvilo ked ma neprijali, nastastie potom bolo odvolanie a uz to slo
ale co chcem povedat je to ze ked som prisiel prvy den do skoly (stastny ale vystresovany:D) a zadelili nas do tried (dovtedy nikto nevedel kde je) a sadol som si, snazil som sa nadviazat konverzaciu, bohuzial neuspesne a potom ked som videl kto tam kazdy sedi a ako vyzera
som si pomyslel ze preboha kde to som
prve tyzdne ma v tom utvrdzovali ale s odstupom casu vidim ze nikde lepsie som sa dostat nemohol
aa co sa tyka prvych dni tak hadam sme sa vobec nerozpravali.. iba tak ze kde byvas, co robis a co hras
ale jedna vec je ista (aspon pre mna).. stredna je iny zivot, tak 100x lepsi ako zakladka 
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Prvý deň na SS škole bol taký, že spolužiak sa pýtal, kto húli a sa poskladá? Doneste každý 50Sk.
Kamoš každého po celom sídlisku strašil kto ide na SS, že privítanie bude bitka. No neudialo sa tak.
Momentálne sme rozdelení v triede na dve skupiny. 1. skupina - Fajčiari, pijaci, huliči. 2. skupina - Bifľoši, vymleťáci, debilkovia, trapkovia..
Trápne ja viem..
Trápne ja viem..
-
DeJF
Addict
Takže kto nepije,nefajči a nehuli je trapko a debilko ? Get Real.Trapkov a Debilkov by som dal k tej prvej skupine..Online napísal: 1. skupina - Fajčiari, pijaci, huliči. 2. skupina - Bifľoši, vymleťáci, debilkovia, trapkovia..
Trápne ja viem..
-
Medium Star
Ti to robí dobre? Máme aj takých ktorých neslopú, nefajčia a su pohodáci ako ostatní. Tak príď si vyskúšať atmosféru, či ti nebude prepínať keď cez prestávku počúješ Krímeš z ich you you mobilov, poobliekany jak keby boli 70-te roky a znaš a gadžuju a keľo čo a či som scáhnul daco nové s internetu. Aľe znaš, som sebe vytaktoval počítač, znaš jak idze teraz?DeJF napísal:Takže kto nepije,nefajči a nehuli je trapko a debilko ? Get Real.Trapkov a Debilkov by som dal k tej prvej skupine..
sereš si do huby najpr píšeš že kdo fajči pije huli je v prvej skupine a vdruhej su tý ostatný debilkovia a potom píšeš že mate medzi sebou aj takých čo nepiju abo tak ........a čo ako ked niekto sa kecá o pc že stiahol nejaky nový film tak je čo ?? typujem že povieš gambler .........lebo ty nesedíš celý deň za pc .......šak typujem že maš nick na pokeci MCgangster a balíš celý deň čaje čo ??
No vidis presne o tomto som hovoril, kedze ty nefajcis tak automaticky su vsetci "fajciari a zavislaci" (neviem teda ako si k tomuto prisiel ale nevadi) namysleni a arogantni.Andrej-KO napísal:Ja suhlasim s DJbassom mne sa zda ze puzivatel: zeby? iba obhajoval fajciarov, a podobnych zavyslakov, a cele co napisal si myslim ze patri opacnevsetci zavyslaci sa spravaju namyslene, arogantne,... !
Ale trochu sme odbocili od temy !!!
Ja som to tvrdil lebo to vidim na niektorych ludoch v mojom okoli, ale samozrejme ze nejsu taki vsetci. A to ze niekto fajci neznamena ze je zavisly