Prvý den na strednej škole
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...no mne sa nevidí veľmi dobrý nápad to skupinkovanie...potom z toho vznikajú konflikty a zbytočné napätie. A keby sa to náhodou začalo skupinkovať, snaž sa z toho skupinkovacieho systému vymaniť. Buď kamoš s každým...aj keď ti to s každým určite nebude príjemné, je takmer isté že si s niektorými nesadneš...a nenariekaj nad tým, že vás bude veľa chalanov. Môže to byť aj dobré, u nás sa napríklad a konci štvrtého ročníka nedalo vydržať - kôli babám, my chalani sme všetci spolu vychádzali veľmi dobre (až na pár výnimiek), ale baby sa stále hádali a ohovárali...a my chalani sme mali aspoň o zábavu postarané. No ale zase takéto detaily veľmi závisia od toho, aký sa zíde kolektív a aká bude inteligencia jednotlivých ľudí.
to hrosom svetle ma fakt pobaviloAndrej-KO napísal:to nechapem, po 2rokoch sa ti ako vsetci spoluziaci budu javit v hrosom svetle?
ale k teme:mne to tiez caka,prvy krat na strednej,trochu sa aj tesim,ze niekoho noveho spoznam,ale ucit sa mi barz nechce.
a to nemas daleko odomna ja Stredna Priemiselna Skola NITRAMahonacik napísal:ZSS drevarsku a nabytkarsku v Topolcanochodbor TIS - technicko informacne sluzby
a ty?
-
aruN
Professional
tak moj prvy den, dokonca prve tyzdne na strednej, napisat, ze to bolo nieco ine ako predtym asi netreba, nevedel som co presne ma caka a mal som trochu strach z noveho prostredia, ze ako sa tam usadim a rozbehnem, chcelo to len zvyknut si
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2009, 20:52 )
tak moj prvy den, dokonca prve tyzdne na strednej, napisat, ze to bolo nieco ine ako predtym asi netreba, nevedel som co presne ma caka a mal som trochu strach z noveho prostredia, ze ako sa tam usadim, chcelo to len zvyknut si
tak moj prvy den, dokonca prve tyzdne na strednej, napisat, ze to bolo nieco ine ako predtym asi netreba, nevedel som co presne ma caka a mal som trochu strach z noveho prostredia, ze ako sa tam usadim, chcelo to len zvyknut si
-
figo009
Light Expert
:)
A ako si zvládal prvé dni???aruN napísal:tak moj prvy den, dokonca prve tyzdne na strednej, napisat, ze to bolo nieco ine ako predtym asi netreba, nevedel som co presne ma caka a mal som trochu strach z noveho prostredia, ze ako sa tam usadim a rozbehnem, chcelo to len zvyknut si![]()
-
nestik
Medium Professional
Preboha co by som ja dal zato mat pekne baby v triedeInnocence napísal:OMG, včera som sa dozvedel rozdelenie tried a do triedy som dostal všetky tie mestské pobehlice.. Hrozné, jedinou pozitívnou vecou je, že sme 9 chlapci a 21 dievčat. Ja ich tam pozabíjam za tie 4 roky
-
fikotek
King
To spis nuda ale hezky si to vychytalFrikso napísal:fikotek: Tuším to nejaké následky zanechalo
Prave ze naopak bylo to superTomasko napísal:muselo to byt krute, nie? vychadzat s babami iba..
-
Mahonacik
Expert
a par km daleAndrej-KO napísal:a to nemas daleko odomna ja Stredna Priemiselna Skola NITRA) odbor stavitelstvo takze moc bab tam nenalovím
) ale dufam ze to bude dobra skola, dobry kolektiv, dobry spoluziaci a dobre 4 roky
-
figo009
Light Expert
:)
Ja sa na strednú aj celkom teším len to učenie
...no dúfam len že ten marketing nejako zvládnem
//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2009, 20:20 )
A ako mám vlastne oslovovať učiteľov???
pán profesor/ka alebo pán učiteľ/ka???
...no dúfam len že ten marketing nejako zvládnem
-
Misuliatko
Expert
Re: :)
na strednej sa vacsinou oslovuju pan profesor/profesorka ale nemali by ta zabit ked im povies pan ucitel/ucitelka. Kamosi co su na strednej vraveli ze zo zaciatku budeme mat take tahy ich volat ucitelmi ale potom si zvyknemefigo009 napísal:Ja sa na strednú aj celkom teším len to učenie![]()
...no dúfam len že ten marketing nejako zvládnem![]()
-
Grim
Darca
Re: :)
http://www.hojko.com/post1238676.html#1238676figo009 napísal:Ja sa na strednú aj celkom teším len to učenie![]()
...no dúfam len že ten marketing nejako zvládnem![]()