La Liga:Primera Division

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

jerichoo napísal:Škoda ich, hlavne Robbena, ale aj tak by hrával asi Raúl a potrebovali peniaze
Ani nie tak peniaze, ako sa zbaviť hráčov, mali tam dosť pretlak, veď celé leto takmer nič nepredali a prišlo kopa hráčov.. ;-)
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Innocence napísal:Ani nie tak peniaze, ako sa zbaviť hráčov, mali tam dosť pretlak, veď celé leto takmer nič nepredali a prišlo kopa hráčov.. ;-)
Tak to sa velice mylis, staci sa pozriet kolko hracov prislo a kolko odislo, v podstate odisla polka zo zakladu a polka zo striedacky.... tu su vsetky prestupy prveho teamu Realu Madrid v letnom prestupovom obdobi:

PRISLI:
Kaká (AC Milan)
Raúl Albiol (Valencia)
Cristiano Ronaldo (Manchester Utd)
Karim Benzema (Lyon)
Esteban Granero (Getafe)
Arbeloa (FC Liverpool)
Xabi Alonso (FC Liverpool)

ODISLI:
Fabio Cannavaro (Juventus)
Javier Saviola (Benfica)
Jordi Codina (Getafe)
Javi García (Benfica)
Dani Parejo (Getafe)
Gabriel Iván Heinze (Marseille)
Klaas-Jan Huntelaar (AC Milan)
Michel Salgado (Blackburn)
Álvaro Negredo (FC Sevilla)
Arjen Robben (Bayern Mnichov)
Wesley Sneijder (Inter Milan)

... hlavne ze dvaja najvacsi smatlaci Gago a Drenthe ostali... :? (ale je to pochopitelne, kto by ich kupoval)

...k tym poslednym dvom odchodom sa viac nebudem vyjadrovat, este budem mat z toho velmi dlho nervy... nenormalna vymena kadra, v podstate sa vytvoril uplne novy team.... Pereza by som najradsej poslal dpc... nuz biznis je biznis, dufam ze ked sa zase nabali ako za minulej ery Galacticos, pojde dpc a znova sa vytvori normalny team.

... kde su zlate casy z konca 90-tych rokov a zaciatku tohto desatrocia (obrana Salgado,Hierro,Campo,Carlos a utok Raul - Morientes) :(
Innocence
VIP
VIP

Tak to sa velice mylis, staci sa pozriet kolko hracov prislo a kolko odislo, v podstate odisla polka zo zakladu a polka zo striedacky.... tu su vsetky prestupy prveho teamu Realu Madrid v letnom prestupovom obdobi:
Áno, ale neodišli až po tom, čo Real ponakupoval hráčov (Ronaldo, Kaká, Benzema)..? Alebo Ti nájsť na nete článok, že Real sa potreboval zbaviť hráčov? Real pokryl predajom týchto hráčov relatívne nízke percento z toho (ak sa nemýlim, veľmi to nesleudjem) viac ako 250 mil. dlhu.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Innocence napísal:Áno, ale neodišli až po tom, čo Real ponakupoval hráčov (Ronaldo, Kaká, Benzema)..? Alebo Ti nájsť na nete článok, že Real sa potreboval zbaviť hráčov? Real pokryl predajom týchto hráčov relatívne nízke percento z toho (ak sa nemýlim, veľmi to nesleudjem) viac ako 250 mil. dlhu.
Clanky si mozes strcit vies kde (ked chcem pocul BlaBlaBla staci aby som si pustil Gigi D'Agostina) .... Cannavaro,Saviola odisli najprv, potom prisli Kaká,Ronaldo,Albiol,Benzema a sucasne odisli Codina,Parejo,Garcia a Heinze, potom prisli Granero, Arbeloa a nejaku dobu za tym Xabi Alonso a priblizne v tom istom case odisiel Huntelaar (dokonca este pred Xabim) = kazdy kto vie ratat vidi ze cca sucasne sa dial v rovnakom pocte import aj export hracov.... t.j. vobec nebol pretlak, a nasledne este teraz predali 4 hracov. A s peniazmi mas pravdu, za to co nakupili sa im vratilo len male percento za predaj hracov... ale Perez nepotrebuje zarabat z predaja hracov, na to kupil katolickeho extremistu Kaká a a Kristínku (na tychto dvoch zarobi minimalne 5-nasobok toho co za nich dal) ... Perez vie velmi dobre co robi, je chytry, aj presne vie ako sa ma tvarit na verejnosti atd. aby ho fanusikovia po svete zrali a hlavne teda tuto dvojicu ktoru priviedol. Je to proste podnikatel, o futbale nema najmensiu potuchu, ale co uz s nim.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

..k tym poslednym dvom odchodom sa viac nebudem vyjadrovat, este budem mat z toho velmi dlho nervy... nenormalna vymena kadra, v podstate sa vytvoril uplne novy team.... Pereza by som najradsej poslal dpc... nuz biznis je biznis, dufam ze ked sa zase nabali ako za minulej ery Galacticos, pojde dpc a znova sa vytvori normalny team.
Neviem, ale za minulej ery galacticos Madrid vyhral 2 krat ligu a raz LM. Ono sa vsetko zacalo rutit az po odchode Del Bosqueho a prichode Beckhama.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Robben v Bayerne hviezdil! :D :D a opäť sa môžeme len pousmiať nad debilitou, ktorá panuje v Reale - Robben najlepší hráč Realu a jeden z najlepších v celej španielskej lige a oni ho predajú len aby uvoľnili miesto buze****, čo chodí po ihrisku ? a ved im to dojde zase raz až po el clásicu ale bo potom čo ich Sneijder či Robben od....ebe v LM :D :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Stoffo10 napísal:Robben v Bayerne hviezdil! :D :D a opäť sa môžeme len pousmiať nad debilitou, ktorá panuje v Reale - Robben najlepší hráč Realu a jeden z najlepších v celej španielskej lige a oni ho predajú len aby uvoľnili miesto buze****, čo chodí po ihrisku ? a ved im to dojde zase raz až po el clásicu ale bo potom čo ich Sneijder či Robben od....ebe v LM :D :D
Nema cenu uz rozoberat aku Real urobil chybu vsetko sa to ukaze casom

Výsledok sobotňajšieho stretnutia 1. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže Primera División 2009/2010:

Real Madrid - Deportivo La Coruňa 3:2 (2:1)
Góly: 26. Raúl González, 35. Cristiano Ronaldo (z 11 m), 60. Lassana Diarra - 30. Riki, 46. Valerón, 78 000 divákov

Real Zaragoza - Tenerife 1:0 (0:0)
Gól: 74. Arizmendi, 24 700 divákov

baletky sa uspesne pretancovali prvym kolom ... a Kristina dala penaltu .... CG tesim sa na dnes ... skoda ze to nebudem moct sledovat vecer ... :(
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Hej pretancovali, ale hlavne, že vyhrali to potrebovali.
Nádherná lopta od Kaká na prvý gól
Innocence
VIP
VIP

Majú 3 body, neviem prečo tie posmešky Exo.. Na jednej strane ma obviníš z vyvyšovania sa nad ostatné kluby a na druhej strane tu urážaš Real.. Nechápem teda :roll:
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Real - Deportivo 3:2: Co sa tyka ofenzivy, na prvy ostry start v lige velmi dobre, v obrane to dost skrypalo, ale oni sa este zohraju po par zapasoch. Casillas opat flegmaticky, pri oboch goloch sa ani len nepohol, pri prvom no ok, to nikto necakal taky dalekonosny center a rychle zakoncenie hlavou, ale pri druhom isla lopta mozno nieco cez meter od jeho pravej ruky, kludne sa mohol hodit a mal by ju a nie stat tam jak picino. S prvym ostrym vystupenim Realu som aj napriek tomu vcelku spokojny.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Innocence napísal:Majú 3 body, neviem prečo tie posmešky Exo.. Na jednej strane ma obviníš z vyvyšovania sa nad ostatné kluby a na druhej strane tu urážaš Real.. Nechápem teda :roll:
Ja sa nevyvysujem ... nepovedal som ze hrali zle ...to uz je zbyk pisat ze su to baletky ... a Kristina .... ale ze hrali zle som nepovedal tak si nabuduce najskor poriadne nieco precitaj a potom rob zavery ok ?
Innocence
VIP
VIP

- eXo - napísal:Ja sa nevyvysujem ... nepovedal som ze hrali zle ...to uz je zbyk pisat ze su to baletky ... a Kristina .... ale ze hrali zle som nepovedal tak si nabuduce najskor poriadne nieco precitaj a potom rob zavery ok ?
Áno, reagujem presne na tie baletky a Kristínku, už to sú posmešky.. Takisto ako v PL obvinili mňa z posmeškov, keď som povedal Looserpool alebo ManWho.. :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Innocence napísal:Áno, reagujem presne na tie baletky a Kristínku, už to sú posmešky.. Takisto ako v PL obvinili mňa z posmeškov, keď som povedal Looserpool alebo ManWho.. :)
Ja som ta neobvinoval s posmeskou ale s toho ze Arsenal povazujes za tym ktory si vzdy vsetko takpovediac "odse*ie" a robi sa len jemu krivda ... posmeivaj sa komu chces aj samotnej Barcelone to mi je fuk.

//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2009, 11:53 )
FC Barcelona - Sporting Gijón 3:0 (2:0)
Góly: 18. Bojan Krkič, 42. S. Keita, 82. Ibrahimovič, 75 000 divákov

Gratulujem Ibra :smt057
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

- eXo - napísal:Ja som ta neobvinoval s posmeskou ale s toho ze Arsenal povazujes za tym ktory si vzdy vsetko takpovediac "odse*ie" a robi sa len jemu krivda ... posmeivaj sa komu chces aj samotnej Barcelone to mi je fuk.

//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2009, 11:53 )
FC Barcelona - Sporting Gijón 3:0 (2:0)
Góly: 18. Bojan Krkič, 42. S. Keita, 82. Ibrahimovič, 75 000 divákov

Gratulujem Ibra :smt057
na to aká zostava hrala výborný výkon- len tak ďalej !
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Pořadí týmů, které během léta utratily za posily nejvíce milionů eur: Real Madrid Španělsko 250
Manchester City Anglie 140
Barcelona Španělsko 110
Bayern Mnichov Německo 74
Lyon Francie 72
Inter Milán Itálie 70

Peréz je bojovník proti kríze, nakupuje :) Inak hlavne, že Laporta trepal, že oni nakupovať nepotrebujú...

*hej viem, že Peréz len zadlžuje..
- eXo -
Light Professional
Light Professional

//autoeditácia príspevku ( 13 Sep 2009, 1:03 )
sumáre:
Getafe - FC Barcelona 0:2 (0:0)
Góly: 65. Ibrahimovič, 79. Messi

Atletico Madrid - Racing Santander 1:1 (1:0)
Góly: 43. Jurado - 46. Serrano,
ČK: 47. Crespo (Santander)

... oleeee .... :cernoch:
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

na tom Atleticu mi usiel tiket :( ale teraz maju Barcu takze to bude pekny zapas :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

heh Atlético je zrelé na osmičku :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Výsledky sobotňajších stretnutí 3. kola španielskej najvyššej súťaže Primera Divisón:
Mallorca - Teneriffe 4:0 (1:0)
Góly: 16. M. Suarez, 50. Aduriz, 85. Alvarez, 88. Webo (z 11 m), ČK: 75. Luna, 87. Bertran (Teneriffe)

La Coruňa - Espanyol Barcelona 2:3 (1:2)
Góly: 27. Adrian, 77. Lassad - 20. Callejon, 43. Forlín, 53. Verdu

Osasuna - FC Sevilla 0:2 (0:1)
Góly: 38. Negredo, 71. Kanouté, ČK: 82. F. Sergio (Osasuna)

Malaga - Santander 1:2 (0:1)
Góly: 71. Duda - 36. Arana, 79. Morris

FC Barcelona - Atlético Madrid 5:2 (4:1)
Góly: 16. a 90. Messi, 2. Ibrahimovič, 30. Alves, 42. S. Keita - 45. S. Agüero, 84. Forlan

:pivko: :pivko: uiiiii
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

Messi podpisal s barcou do roku 2016 - konecne :D
Napísať odpoveď