Talian napísal:Uff , no zajtra ma to čaká a popravde sa dosť bojím . Idem do cudzieho mesta , nikoho tam nepoznám , s triedy ide iba jeden spolužiak , ale ten bude chodiť na iným busom a aj do inej triedy , takže som na to sám .
Skôr ma na 1.deň zaujímajú také malichernosti ako - Mám si brať prezúvky ? Mám si zobrať tašku na učebnice , že by Nám ich 1.deň dali ? Mám zobrať niaky kvet , kávu učiteľke ?
Potom ako mám postupovať , ked pridem na chodbu školy ? Mám si hned nájsť svoju triedu , a ísť do nej ? Počul som , ale že budeme vonku a tam Nám budú učitelia a riaditeľ niečo hovoriť a tak .
pre mňa je hlavným problémom či mám brať školskú tašku alebo nie pretože igelitka neviem či bude stačiť...ale nechcem tam prísť ako jediný ***** so školskou taškou
figo009 napísal:pre mňa je hlavným problémom či mám brať školskú tašku alebo nie pretože igelitka neviem či bude stačiť...ale nechcem tam prísť ako jediný ***** so školskou taškou
ja som rozmýšlal nad adidas batohom ,predsa chcem spraviť dojem a s igelitkou v ruke ,najlepšie ked to bude Billa taška budem pôsobiť ako ruský turista .
Tím dojem nemyslím ťažký gadžo , ale byť uvolnený , len tá igelitka v ruke
ráno predtým ako pôjdem na autobus tak kuknem na pár prvákov či majú tašku alebo len igelitku...ak budú mať školskú tašku tak hneď vezmem tú moju novú NIKE
Talian napísal:Mám teraz strach z výstupu s autobusu a ísť po moju školu , samé skupinky starších žiakov tam budú , a ja tam niekde stáť a budem kukať do neba .
...to isté čaká aj mňa...aspoň keby že som tam mal aspoň nejakého kamoša aby som tam nestál sám ako vajčak medzi štvrtákmi atď
Talian napísal:Mám teraz strach z výstupu s autobusu a ísť po moju školu , samé skupinky starších žiakov tam budú , a ja tam niekde stáť a budem kukať do neba .
Nemaj z toho komplexy...Čo si myslíš, že po nich tiež nepozerali ako na prvákov?
U nás to bolo vždy tak, že sa detailne obzeralo mladé mäsko