Prvý den na strednej škole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: :)

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Profesorsky titul mozu amt a nemusia ucit an vysokej skole. ja takych mam na gymku dvoch, avsak kazdeho ucitela volame profesor kedze takto je to uz dlho zauzivane a znie to uz aj dospelejsie, co vlastne aj stredna skola je.
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkarian »

Taky me to ceka, mam takove vselijake pocity, tesim se na nove lidi na nove prostredi, ale je to gympl takze uceni :(
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

Arkarian napísal:Taky me to ceka, mam takove vselijake pocity, tesim se na nove lidi na nove prostredi, ale je to gympl takze uceni :(
to som si aj ja myslel a je to uplne v pohode, mal som jednotky-dvojky teraz na vysvedcku a cely skolsky rok som stihal aj von chodit aj vsetko :P
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Ja som sa velmi tesil na strednu na novych ludi.. atd. Cakal som ze sa tam budem viac ucit ako na ZS ale milil som sa :D
figo009
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

:)

Príspevok od používateľa figo009 »

S tím učením ste ma potešili:)...len či to je pravda :smt003
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no neni to pravda......jasne že na gympli sa budeš viac učiť ako na učnovke .........a ide oto ako sa budeš učiť ak na 3-4 tak ho pekne prejdeš a aj bude chodiť von a zabávať sa ak ceš 1 samé tak sa budeš učiť asi dlhšie a každý deň von asi nepojdeš teda záleži od typu niekkomu stači učiť sa 2hodiny a vie to čo ten druhý ktorý sa učil 5hodin .......

a inač otázka ako mate volať učitela tak určite profesor ked tam nanho vyskočite s mudrymi rečami ako vy sa nevolajte profesor ked nemate nato titul tak ti to iba vráti pri známkach alebo niekde inde........
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

nikdy sme z toho nemali problem, nikdy sa nikto nestazoval, zeby si nejaky ucitel vyzadoval aby sme ho volali p. profesor...niekto volal p. ucitel niekto podla mena p. (...)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

un_know napísal:Ja som sa velmi tesil na strednu na novych ludi.. atd. Cakal som ze sa tam budem viac ucit ako na ZS ale milil som sa :D
Tebe by sa to učenie zišlo :D
Už keď riešite tie oslovenia... Nie je to jedno? Buď ho budete volať tak, alebo tak. Ako keby to zlepšovalo známky alebo čo?
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

presne, to je jedno ako ho volat, keby bolo najhorsie a nevedel by si tak zavolaj nanho HEJ TY! :D

//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2009, 20:03 )
Plasmon napísal:Zaciatok roka uz oznameny, triedy este nie.8:30 mi vyhovuje. :P
btw:Ani neviem kde ma ta skola skolsky dvor :D
co Vas týrajú??? hned prvy den ucebnice :DDD
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Andrej-KO napísal: co Vas týrajú??? hned prvy den ucebnice :DDD
Ked som tam toto videl tak som si pomyslel svoje, ale co narobim, nebudem im tam vzdorovat a zoberiem nejake Tesco igelitky, nech budu profaci spokojni. :D Dufam, ze na druhy den sa uz budeme ucit. :lol:
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Plasmon napísal:Ked som tam toto videl tak som si pomyslel svoje, ale co narobim, nebudem im tam vzdorovat a zoberiem nejake Tesco igelitky, nech budu profaci spokojni. :D Dufam, ze na druhy den sa uz budeme ucit. :lol:
2.9.2009 (streda)- slávnostné otvorenie školského roka 2009/2010
- 3.A, B, C - vydávanie učebníc
- 3 triednické hodiny - všetky triedy
- 1.ročník - rozdelenie do tried
- oboznámenie sa so školou
3.9.2009 (štvrtok)
- 2. až 4.ročníky - vyučovanie podľa rozvrhu
- 1. ročníky - vydávanie učebníc

4.9.2009 (piatok) - všetky ročníky vyučovanie podľa rozvrhu
aj ked prve 3 dni nemuseli stym ucenim zacinat :roll: ale sak kto ich pochopí
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

čo sa hneď bojíte učenia :lol: prvé dni bude také učenie... väčšinou predstavovanie sa na každej hodine (otrava pre žiakov, ked to je už piaty krát :D ), potom pokec s profákom, nejaké info o predmete a saláma :)
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

mne sa zacina 1.9 uz skola :D ... aj sa tesim aj nie :D
na intraku v LC hmm no uvidim :lol:
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Andrej-KO napísal:to nechapem, po 2rokoch sa ti ako vsetci spoluziaci budu javit v horsom svetle? nieje to skor tak ze je to asi tak hrstka inteligentov? :roll: nebude po 2rokoch zo vsetkych este lepsi kolektiv, lepsie vztahy, prehlbene priatelstva? :) ako sam som to nezazil ale co sa pozeram na inych, tak sa mi to tak skor vidi....neviem asi to je u kazdeho individualne ! :D a este by ma zaujimalo :lol: preco si myslis ze prave oni su ti vymetenci a nie prave ty ??? :roll: ale neber to osobne!!!! :)
Pozri sa je to takto... Od zaciatku s kazdym dobre vychadzam az doteraz, ale proste ja vidim na ludoch o co im v zivote ide a ako ziju (spominal som to v inej teme ze mi staci chvila a viem pochopit cloveka), ae ked som s nimi kazdy den, tak ma nudia, pretoze V MOJEJ TRIEDE konkretne su dost jednoduchi ludia, potom zopar sprtov, a aj ty co su mozno inteligentnejsi sa prisposobia tym ostatnym. Z kratkodobeho hladiska jasne, dokazem vyjst s kazdym, ale ked ide o to ze kazdy den, tak ci chcem ci nechcem zacne mi to liezt na nervy (ale neprejavujem to vobec v skole, iba vnutorne). Je tam iba zopar ludi ktorych mam rad (daju sa spocitat na jednej ruke), a aj s nimi niesom na jednej "intelektuanej" lodi. Pritom nechodim na nejaku jednoduchu skolu, je to skola na urovni, este by som dodal ze nieje sukromna a nieje to uciliste.

Mozem to aj presne popisat ale neviem ci vobec niekto precita aj toto, to by bolo este dlhsie. ;(
figo009
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jáááj

Ten čas ale letí...onedlho je tu tá obávaná streda :cry: :cry: :cry:
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

lol prve dni a hned sa ucit xP nas na vzdy na kazdej hodine kazdeho pytaju kde sme boli na prazdninach a tie sracky :lol:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: jáááj

Príspevok od používateľa nestik »

figo009 napísal:Ten čas ale letí...onedlho je tu tá obávaná streda :cry: :cry: :cry:
obavana ako pre koho :D pre mna ocakavana... som zvedavy na nasu mladu triednu + novych spoluziakov + este po skole si asi pojdeme vypit
figo009
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

:)

Keby som na tej škole niekoho poznal tak by pre mňa tá streda taká obávaná nebola :!:
...lenže tú školu poznám asi tak že raz alebo dvakrát za rok pri nej prejdem a ešte k tomu tam vôbec nikoho nepoznám :?
Dasiel
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dasiel »

Tiez idem na SS kde nikoho nepoznam, ale nic si s toho nerobim. O to, to bude vacsia zabava prve dni.

// Prvy prispevok!!1!
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

zeby? ja to chapem ale to skor zalezi od toho aky kolektív dostanes, bud tam budu ludia s ktorými si budes rozumiet cele 4 roky alebo tam budu ludia ktorý ti skratka nesadnu :?
Napísať odpoveď