Prvý den na strednej škole
-
Misuliatko
Expert
to aj ja...neviem ci mi uz nacisto sibe ale co narobimTalian napísal:zda sa to cudné , alepo dnešnom dni sa prvý krát v živote sa fakt teším do školy .
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Andrew007
Guru wannabe
V miestnej SADCmB napísal:A neviete kde sa vybavuju tie kartičky na autobus aby som si mohol vypítat polovičný listok? Lebo v škole mi nič nedali a moji spolužiaci už také maju. Neviem kde to zohnat
http://www.slovaklines.sk/zlavy.html
-
Suffel
Guru
http://www.veolia-transport.sk/tmpl/XSt ... anguage=ML dufam ze tou kartickou myslis cipovu kartu.. inak nato aby si mohol mat zlavne na MHD tak musis mat zo skoly papier o nasteve skoly.. ktory ti daju na sekretariate ked si ho pojdes vypytat.. a potom s nim chod na trznicu a tam si vybavis cipovu (kmetovu) kartu..CmB napísal:A neviete kde sa vybavuju tie kartičky na autobus aby som si mohol vypítat polovičný listok? Lebo v škole mi nič nedali a moji spolužiaci už také maju. Neviem kde to zohnat
-
nestik
Medium Professional
No tak druhy den skoli za nami a zatial uplne pohoda
Uz mame s kamosom s ktorym som tam nastupoval vytvorenu particku
S vacsinou triedy pohode kecame, robime haluze hlavne s dvoma so Slopom a Josem
BTW: Jose je iba prezyvka ktoru sme mu vymysleli podla ucesu, dneska sme ho zavolali prisadnut si a ukazalo sa ze je to poho haluzak takze parada
zajtra po skole sadneme asi s kamosmi na pivko este, esteze tie piatky mame take kratke len do 12:20
inak ucitelky skoro vsetky mlade a parada zatial
Tak aj za mnou sú prvé dni.. niečo úžasné! 
Hneď sme sa tam všetci skamarátili, máme tam poriadneho exota, z ktorého sa celý deň smejeme, dievčatá úplne v pohode, aj keď je ich na mňa strašne veľa, kam pozriem tam dievčatá.. Triedna byť lepšia nemohla, triedu sme dostali tiež super, v roku školy - okná zboku aj zozadu.. To budú fajn 4 roky.
Hneď sme sa tam všetci skamarátili, máme tam poriadneho exota, z ktorého sa celý deň smejeme, dievčatá úplne v pohode, aj keď je ich na mňa strašne veľa, kam pozriem tam dievčatá.. Triedna byť lepšia nemohla, triedu sme dostali tiež super, v roku školy - okná zboku aj zozadu.. To budú fajn 4 roky.