Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Dnes večer som mal sen že som bol v škole.
Neviem koľko som mal rokov a či som bol v triede nový, ale normálne som ráno prišiel pred vyučovaním do triedy. Trieda bola čisto chalanská. Nejak som sa bavil so spolužiakmi keď tu zrazu prišiel jeden, ktorého som nejak nespoznal /ani vyzuálne/ a so smiechom priniesol môj a môjho kamaráta občianksy preukaz /toho môjho kamaráta nemali od kiaľ poznať, pretože ja som ho spoznal len nedávno a je vyššia veková kategória ako ja/. Problém bol v rom, že z občianskeho preukazu aj jedného aj druhého ostal len malý štvorec. Prosto ich obstrihali. Smiali sa ako retardovaný a ja som nerozumel čo sa deje. Potom som sa postavil a pýtal som sa kto to bol. S kričal som či sú normálni a nech mi momentálne vysvetlia kto to bolo. Potom sa postavili traja chalani a zatlačili ma pred tabuľu. Začali niečo v zmysle "tu nie si doma chlapče tak si poď po nakladačku" /prosto tie klasické trápne situácie keď vy ste sami a pred vami stoja traja/. Nepamätám si presne ako k tomu došlo, ale jednému som stihol dať zaucho a keďže nie som nejaký kung-fu fighting /ani v tom sne som nebol/ tak ma samozrejme hneď zložili na zem a pár krát si kopli. Stihla prísť profesorka takže si chalani v kľude sadli a ja som bežal zo školy dpč. Dlhšiu dobu som o tom nikomu nepovedal /asi tak pár dní i keď v sne je to Ťažko odhadnúť/ ale raz už k tomu dôjsŤ muselo keďže bol môj občiansky nepoužiteľný /ten kamarát sa v sne neobjavil, len tým jeho občianskym/. Začal som to nejak riešiť doma s rodičmi, cez učiteľky, a nakoniec súdnou cestou. že nie je normálne len tak niekomu postrihať doklad a potom ho ešte aj zmlátiť. Súdy som poprehrával keďže tí chalani mali triedu na obojku takže samozrejme svedčili proti mne. Veľmi som sa na to hneval ale nič som s tým nemohol urobiť. Snažil som sa vymýšľať ako ich dostať aspoň zo školy /akože išlo mi o vylúčenie/ tak moc, že som sa nakoniec prebudil a určitú dobu mi trvalo kým som si konečne uvedomil že to bol len sen a nič také sa fakt nestalo.

No a chcem sa teraz dostať k nejakému riešeniu. Moje je takéto:

--Toto by mohla byť šikana-- /jedná sa čisto o symbolickú formu/
Takže bývam v izbe s bratom. Máme v izbe televízor, brat má nad posteľou svetlo /Ja mám tiež ale nechce sa mi meniť žiarovka :D/. Brat je nočný vtáčik. Takže okolo 00:30 som chcel spat. No on však pozeral TV /v celku hlasne, film tam bol nvm aký ale bol starší a hral tam Al Pa Cino, De niro, tuśím na STV1/, jedol nejaké cereálie a mal zapnuté svetlo. Keď jedol tie cereálie, každý jeden jeho chrum som počul. Nenormálne mi to prekážalo. Tak som sa na neho osočil nech prestane chcem spať, že môže ísť aj do obývačky. reakcia bola jeho smiech že nech sa radšej snažím zaspať. asi 3x som sa zobudil a vždy mu povedal nech ma už neje*e že chcem spať... Stále nič. Tak som sa zobral a šiel spať do inej izby...

--občiansky preukaz kamaráta--
S kamosom som sa zoznámil fakt len nedávno, asi 2-3 mesiace dozadu ale sme dosť často spolu. Akcie atď... Nedávno sme s spolu nenormálne ožrali /hrali sme sa na yes man/. Sranda je v tom že je to umelec /ako ja. Akože študujem umenie ale napíšem že som umelec/, má rovnaký zmysel pre humor ako ja a máme rovnakých kamarátov. Samozrejme nie všetkých ale aj tak. On je vojak takže občiansky preukaz si spájam nejak s tým že slúži vlasti a tak je občan viac než hocikto iný /dúfam že chápete ako to myslím/...

Už ma nič iné nenapadá. čo vy na to?
Už sa mi dlhšiu dobu nič nesnívalo. Ale ak sa mi aj snívalo, tak si to nepamätám.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

V poslednom case najcastejsie , ze do nasho baraku vzdy narazia lietadla .
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

viete čo ide tá sutaž čo má orange s radio eXpress...

Snívalo sa mi že som vyhral , a keď som si to mal ísť prevziať , povedali že už nemajú... Brutálne sklamanie
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Ing.Zoidberg napísal:aj vy pocitujete pri istych snoch po prebudeni bud brutalne sklamanie alebo sa vam neskutocne ulavi ? :D to je perfektny pocit ked zistite po prebudeni ze zijete :lol:
Presne toto sa mi stáva síce už sa mi dlhšiu dobu nič nesnívalo ale napr. taký blbý sen že bol z mojej rodiny niekto vážne chory a ja som to tam tak prežíval ako keby to bolo naozaj a ked som sa ráno zobudil a zistil som že to je sen bol som štastný že sme zdravý. :wink:
2. Raz sa mi snívalo (pred niekolkými rokmi) že som mal nový a pekne drahý mobil a ked som sa ráno zobudil tak som bol pekne sklamaný že mi pri posteli leží stále tá tehla Sony :(

Ale zaujímalo by ma prečo to tak človek prežíva :roll:

// ale niekedy mám také super sny že si normalne uvedomujem že snívam tak to čo robím v tom sne si musím užiť :D a môžem ovplivnovať dej :)
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

adox napísal:Presne toto sa mi stáva síce už sa mi dlhšiu dobu nič nesnívalo ale napr. taký blbý sen že bol z mojej rodiny niekto vážne chory a ja som to tam tak prežíval ako keby to bolo naozaj a ked som sa ráno zobudil a zistil som že to je sen bol som štastný že sme zdravý. :wink:
2. Raz sa mi snívalo (pred niekolkými rokmi) že som mal nový a pekne drahý mobil a ked som sa ráno zobudil tak som bol pekne sklamaný že mi pri posteli leží stále tá tehla Sony :(

Ale zaujímalo by ma prečo to tak človek prežíva :roll:

// ale niekedy mám také super sny že si normalne uvedomujem že snívam tak to čo robím v tom sne si musím užiť :D a môžem ovplivnovať dej :)
Na som sen ešte neovládol , musí to byť super :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ku*va mne sa uz tak dlho nic nesnivalo. To asi preto, ze vzdy ked idem spat tak som strasne unaveny a zavriem oci a ako keby o 5 minut uz bolo rano, je to hnusny pocit. Vtedy som rano este viac unaveny ako vecer. :D
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

neviem prečo ale v poslednej dobe sa mi nič nesníva, mám totálne prázdno a iba sa zobudím.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Mavate niekedy, alebo mavali ste niekedy taky isty sen, ktory sa vam snival velmi casto. Neda sa povedat presne o com ten sen je, ale bojite sa nom?

Ja som sa to pytal ludi, a zatial som natrafil na jedneho cloveka ktory to mava. Sniva sa mu, a mne tiez nieco podobne, ze je to nejaka vec ktora ked je v klude a je mala tak som kludny a ked sa to zvacsuje a rastie tak citim neskutocnu uzkost a strach.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Ing.Zoidberg napísal:aj vy pocitujete pri istych snoch po prebudeni bud brutalne sklamanie alebo sa vam neskutocne ulavi ? :D to je perfektny pocit ked zistite po prebudeni ze zijete :lol:
pred 3 rokmi hlaska od spoluziaka: "Mne sa v poslednej dobe snivaju take divoke sny"
Maki: "a o com?"
on: "o babach... a potom sa rano budim taky sklamany"

no rehot este pol roka.... :D

kazdopadne neviem, mne sa snivat nezvykne nic, ak ano tak si nepamatam nikdy... za snivanie neratam ked zaspavam a nad niecim rozmyslam, nieco si predstavujem naschval
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

ef.K0 napísal:Mavate niekedy, alebo mavali ste niekedy taky isty sen, ktory sa vam snival velmi casto. Neda sa povedat presne o com ten sen je, ale bojite sa nom?

Ja som sa to pytal ludi, a zatial som natrafil na jedneho cloveka ktory to mava. Sniva sa mu, a mne tiez nieco podobne, ze je to nejaka vec ktora ked je v klude a je mala tak som kludny a ked sa to zvacsuje a rastie tak citim neskutocnu uzkost a strach.
nieco take zazivam, ked mam teploty a nadopujem sa liekmi. Vobec netusim ci tie lieky hraju nejaku rolu, ale sniva sa mi nieco podobne ako ef uz spominal + sa mi tam prelinaju farby, ako keby som lietal so stetcami po platne.

Prva noc v roku bola pre mna velmi zaujimava a mozem povedat aj prijemna. Spali sme s kamaratkou na gauci a snivalo sa mi,ze som nevedel zaspat a furt som sa obracal, az kym sa kamaratka na mna nenalepila.O nieco neskor sa na mna nalepila este viac, az kym sme sa dotykali tvarou. Zrazu sa sa nase pery spojili a zacali sme sa bozkavat . Potom si nepamatam co bolo dalej, ale ked som sa zobudil,tak sa ta kamaratka na mna milo pousmiala, az sa mi zdalo,ze to sen asi nebol a neviem ci jej to mam povedat, alebo to necham tak ako to je. :)
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

ef.K0: presne takýto sen sa mi sníval a nie raz proste je tam gulička a ked sa začala zvätšovať tak som cítil taký uskostlivý pocit.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Takýto sen mám aj ja no rozdiel je jedine v tom, že mne sa tam zväčšuje kocka a mam tie iste pocity pocit neistoty, strachu no keď sa kocka opäť zmenši tak je to vporiatku pocity pominú, no tento sen sa mi väčšinou sníva, keď spím niekde na neznámom mieste doma tento sen som už nemal dlhšiu dobu.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Mne sa casto stava, ze sen ktory som mal sa stane skutocnostou. (A casto sa mi stane, ze vsetko je na tom istom mieste ako vo sne :shock: )
Napr. Snivalo sa mi, ze som si vysiel s kamosmi na zmrzlinu do mesta a potom do kina. A co sa nestalo? O 3 dni sme isli do Aidy. Objednali sme si presne tie iste zmrzliny ako vo sne. Isli sme na ten isty film ako vo sne a stalo sa presne to iste ako vo sne. (Rozsypali sa mi totalne cele pukance :D )

Takze sa pytam... Ma tu este niekto taketo sny?

pre K- darcu: Ak mi neveris, tak sa nestaraj :) . A ano predstav si, boli to ti isty ludia...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

<j3RrY> napísal:Takýto sen mám aj ja no rozdiel je jedine v tom, že mne sa tam zväčšuje kocka a mam tie iste pocity pocit neistoty, strachu no keď sa kocka opäť zmenši tak je to vporiatku pocity pominú, no tento sen sa mi väčšinou sníva, keď spím niekde na neznámom mieste doma tento sen som už nemal dlhšiu dobu.
Mne sa vo sne stava ze niekde kde bolo nic nebolo sa zrazu ocitne sklo. Napr otvor v niecom sa zaskli a mna chyti panika a vatcsinou taky sok ze sa zobudim.. Pocit podobny tomu ako ked Neovi v Matrixe povedali "Ako chcete telefonovat ked nemate usta?" aspon si predstavujem ze tak sa citil.. Proste som si absolutne presvedceny o niecom a zrazu sa ukaze ze realita je opacna.. pekne psycho :) V roznom prostredi sa mi ten pocit konstantne opakuje uz asi 8 rokov.. nepamatam si kedy prvykrat..
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

ef.K0 napísal:Mavate niekedy, alebo mavali ste niekedy taky isty sen, ktory sa vam snival velmi casto. Neda sa povedat presne o com ten sen je, ale bojite sa nom?

nemozes si spomenut aky to bol predmet, co sa zvacsoval? cumilkovi gulicka, jerrymu kocka, mne paplon ktorym som zakryty. U mna je to tak, ze vsetko je v poriadku, ale zrazu sa to zacne zvacsovat (myslim, ze je to paplon) a naberat na vahe-zacne sa ma zmocnovat panika a uzkost....zrazu sa to zmensi, az mam skvely pocit vyhry a potom znova sa to niekolko krat opakuje...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tiez som cosi take maval, ale bolo to dost abstraktne, mozno by som to prirovnal k nekonecnu a malemu bodu, pripadne k tej spominanej gulicke
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

asi 4-5 dni sa mi sniva furt iny sen..ale vzdy to skonci tak ze idem domov s dievcatom ...asi 10 cm nizsia (mam 177 cm),blondina hnedy melir a pekna :))...vzdy po tej istej ulici a vzdy sa udeje to iste..najskor ahoj,ahoj ako sa mas..atd.po ceste stretnem svoju druhu kamosku s kamosmi :D..a ptm ze chce aby som jej podal ruku ale ja ju mam strasne spotenu..tak sa hanbim a v tom sa prebudim....neviem ci mi chce podvedomie nieco naznacit alebo co ale mam taku kamosku co je presne ako to dievca v tom sne :)...viem je to dost cudne :)
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

P3PoX napísal:Mne sa dnes snival sen v sne :lol: Snivalo sa mi nieco a som sa zobudil, ale stale som bol v sne :D a potom som sa "druhy" krat zobudil :D to bol zvlastny pocit :D
mne sa to tiez nedavno snivalo :D ....zobudil som sa,zohrial si jedlo a zacal jest...a potom si sam pre seba povedal ze preco este nespim ved som unaveny ...a v tom som sa zobudil :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Geogomeogo napísal:Mne sa casto stava, ze sen ktory som mal sa stane skutocnostou. (A casto sa mi stane, ze vsetko je na tom istom mieste ako vo sne :shock: )
Napr. Snivalo sa mi, ze som si vysiel s kamosmi na zmrzlinu do mesta a potom do kina. A co sa nestalo? O 3 dni sme isli do Aidy. Objednali sme si presne tie iste zmrzliny ako vo sne. Isli sme na ten isty film ako vo sne a stalo sa presne to iste ako vo sne. (Rozsypali sa mi totalne cele pukance :D )

Takze sa pytam... Ma tu este niekto taketo sny?
nepletieš si to s deja vu?
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

Mne sa dnes rano snivalo, ako som si vybral penis, ako nejaku nahradnu suciastku. Neviem co ma to vo sne napadlo.. Polozil som ho na pradelnik ci ako sa to vola(odklada sa tam pradlo) a odisiel som. Potom som sa vratil(uz si nepametam co som robil) a nasadil si penis spat. Este si teraz pametam ako ten penis mal na konci taku vec, ako sa spajaju zahradne hadice, len to bolo cele slizke.. ked som sa zobudil az ma striaslo... Nocna mora. Najhorsie je ze som to tak trochu aj pocitoval, ale nebolelo to. Ale ked na to tak spominam, tak v nom pocitujem uzkost.
Napísať odpoveď