CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Myslím že tuto nebolo čo vidieť ako uteka za krabicu....cele demo totally lame až tá posledná akcia s veduc!m.... Ak to tam je vidieť, idem si vybavovať okuliare...

/Btw: Nesledujem ťa prvýkrát....už aj dávnejšie som si ťa párkrát kontroloval....bohužial na moju smolu a tvoje šťastie nenahrával...

+Poprosil by som niekoho aby zmenil BAN na nick BLADE ktorý som dal za udajnu reklamu na cheating, pretože následne hráč Ono napísal že BLADE predtým cheatoval....thnx :wink:
Prílohy
tujakrue.rar
(699.52 KiB) 29 stiahnutí
TUJA KRUEEE
Novice
Novice

Detektiv

Príspevok od používateľa TUJA KRUEEE »

Ked uz ma tak pozorujes, pozri si obrazok...a neviem ci vies, ze existuju aj sluchadka....
a inac som to poslal aj znamemu co je admin na nemenovanom serveri a pekne sa pobavil.... jeho vyrok mozem s jeho dovolenim citovat: "navyše je počuť ako striľa enemy s famasom a takisto je počuť, ako uteká za tú krabicu. A toto som počul dokonca z reprákov na notebooku.. tu nie je čo riešiť. Ak niekto povie, že toto je wh, tak sa akurát strápni."
Prílohy
de_cpl_mill000.JPG
Suhaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Suhaj »

hej, blade mal AB, vsetci videli, cs hral asi prvy krat lebo vobec nevedel ako sa to hra, a na zaciatku kazdeho kola mu pisalo to ze stahujte cheaty z www. neviem akej a badboj
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

chcel by som sa spytat admina h3, preco mi dal kick ked som plantol na de_cpl_mill bombu na plant 1...

prisiel som predtym round a pri pocte 16hracov na serveri pochybujem, ze by sa dohodli, ze sa hra len na 2ku, hlavne ked potom plantovali zase na jednotku.

Ked som sa pripojil spat a pytal som sa ho zo spectu preco ma vyhodil (na serveri bolo 14hracov), tak ma vyhodil druhy krat, lebo som bol v specte... treti krat mi chcel uz dat BAN. (pritom som v specte nebol ani cely round, napisal len LEROY HRAJ a hned bol kick)

Chcem len vediet preco ma kickol, a preco mi nevedel odpisat, pritom pisal inym, takze mohol napisat kludne aj mne :roll:

R@mon = Leroy.Jethro.Gibbs-=*NCIS*=-
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mad Dad ten Tuja Krueee je podľa mňa čistý. Aspoň z toho dema čo si postol. Súhlasím že sa na neho ťažko pozerá lebo celú dobu hrá jak keby to hral na gamepade ale situácia na základe ktorej si vyhodnotil že má WH je úplne v poohode. Ako tu už písal Famas je tam počuť úplne brutálne takŽe bolo len pár miest kde by mohol byť nepriateľ. A keďže už niektorí hráči mapu poznajú, vedia že tam za škatuľou sa dá skryť no tak prečo tam neskúsiť napáliť? Ani mu len nenamieril na hlavu :-P
Podľa mňa je na tom deme čistý.
roman3338 napísal:Ahoj, Mam tu nahrateho Bc.Moci ako nadava a stale keca do mikrofonu ( nadaval mi na rodinu ale to som nenahral, pretoze ma to az ptm napadlo, aj Czar sa tam myhne niekedy)
Hlasy v deme predsa nebude počuť... Sám si to vyskúšaj a uvidíš
Juicy napísal:Cas 21:34 mapa iceworld, hrac menom CISTIC, pouzival wh, ab a sh mozno aj nieco viac. Podrobnosti v deme.
Ďakujeme. Banned by Pepo
Mastros napísal:Najviac sa mi pacilo, ked isiel z Acka po schodoch, kompletne sa vysral na bombu a siel doslova lovit CT, ktory isiel do katakomb a predtym ho vobec nevidel.

Uz len zo SuperStar ma napina viac.

Olala a jeho WH.
poďla mňa ťažko povedať. Ja som tam nič 100% nevidel, nepočul
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

Lekoklatik
Jaaj, to som nevedel ale ked si to pustim ja tak ich pocut v pohode. :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

ja počujem nejaké zvláštne zrýchlené zvuky. Skúšal som aj cez playdemo aj cez viewdemo. Tak potom neviem.
TUJA KRUEEE
Novice
Novice

???

Príspevok od používateľa TUJA KRUEEE »

Cize aky je rozsudok? Ja viem, ze je to tazke s tymy po**** cheatermi sam som casto vytoceny do nepricetnosti a zopar ich uz vdaka mne dostalo aj ban. Ja nie som ziadne blbe decko, co pride smutne zo skoly a ide si liecit svoje komplexy speedhackom, WH, AB alebo neviem este akymi kravinami. Hram to pre zabavu, nepovazujem sa za dobreho hraca, ale bavi ma to, preto som bol dost namosureny (:D pekne slovo ) za ten ban.
S pozdravom TUJA KRUEEE
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

roman3338 napísal:Jaaj, to som nevedel ale ked si to pustim ja tak ich pocut v pohode. :wink:
voice_enable 0 a kašli na také lamky :)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Nemohli by ste, prosim, dat zdielat vsetky mapy v jednom archive? Odkaz, ktory je na zaciatku tejto temy nefunguje: http://www.ulozisko.sk/152097/hojko_mapy.rar
Thx
lekoklatik
VIP
VIP

Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ok, uznávam, je čistý, ja mám tmavší monitor, tú hlaveň som nevidel...za neskoré odpovedanie sa ospravedlňujem ale prvýkrát od stredy som za PC keďže praxujem v Dudinciach....
Tak isto sa ospravedlňujem aj hráčovi TUJA KRUEEE za neprávom udelený ban... :? Dúfam že to nespôsobilo žiadne velké komplikácie a ten nápad s okuliarmi asi spraktizujem... :)

//Som za Unban...
lekoklatik
VIP
VIP

Tuja Krueee dostal unban teda
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Škoda že som ho nenatáčal aj na prechádzajúcej mapke, tam to bolo vidno ešte krajšie. Podľa mňa Whčko
:arrow:

// Jj . Wh majú len tí ktorý mieria nepriateľovi cez stenu presne na palicu :roll: Mne sa to proste nezdá, posúdia to admini.

// Tak prepáč za krivé obvinenie potom. Možno ma mýlilo aj to že si hral na tých reprákoch, dakedy ako keby si ani zvuk nevnímal . Sorry :oops:
Prílohy
various.rar
(2.99 MiB) 25 stiahnutí
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

to fiky : si nikdy wh potom nevidel...
jastur
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jastur »

FIKY napísal:Škoda že som ho nenatáčal aj na prechádzajúcej mapke, tam to bolo vidno ešte krajšie. Podľa mňa Whčko
hoj, na postnute demo musim reagovat, kedze sa tyka mojej osoby. Various=SMR4D, hral som predtym na inom serveri a nechcelo sa mi menit nick, tak som si nechal various.
K demu: Italy je mapa pomerne znama (a to ani nevravim o inferne, ktora bola predchadzajuca mapa), da sa velmi lahko predpokladat kadial pojdu ci uz CT alebo T. Zvysok je iba stastie. Wh som pri hre nepouzival a hral som bez sluchatiek iba na reprakoch. Kazdopadne si pockam na vyjadrenie adminov.
S pozdravom SMR4D.

// v pohode, nic sa nestalo. Ak si dobre pamatam, tak sam som ti pisal, ze ak mas podozrenie nahraj demo(este na inferne). Samozrejme svoj podiel viny nesiem aj ja, mal som hrat pod svojim nickom.
to mad: nie, ako various som hral prvy krat. Hram este ako YamaHA a KoloPo :wink:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Nic nema, je cisty ako cerstvo napadany sneh.
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Myslím že SMR4D už dávnejšie hrával pod tým nickom...Pokial vraví že to bol on tak jemu dôverujem...možno ho nepoznám až tak osobne, ale nemyslím že to je človek ktorý potrebuje ku šťastiu cheaty :)
/vidíme sa buduci tejden v stredu...zatím..idem zas makať...keby dačo, telefon nummer na ICQ mám :wink:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Kapacita servera - 18 hracskych + 1 adminsky slot.

Na serveri nas bolo 15 vratane 4 adminov (lekoklatik, h3, PepoJr., pomE`). Vsetci hrali, len ja som si chcel odskocit do spectu, lebo ma uz poslednych 5 minut mapy nijak nebavilo (de_italy), no Herr General lekoklatik mal aj tak eminentny zaujem mi dat kick, ked som slot zbytocne nezaberal (dalsie 3 boli volne).
Zaujima ma teda preco sa mi vyhrazal kickom?
Zaujima ma aj to, na zaklade coho dostal hrac h3 prava, lebo si pamatam len tolko, ze jedneho dna tam prisiel a na druhy uz mal prava (mozno zvelicujem a jednalo sa o obdobie jedneho tyzdna, nie len 1 dna)?
Nie je tu ani registrovany a do diskusie na fore sa nezapaja, proste je aj notorickym hracom vcelku neznamy.

Poprosim Vas o slusnu odpoved.
lekoklatik
VIP
VIP

Dnes som kickol asi 6tich hráčov v priebehu 10minút. AFK, spec, jeden dostal dokonca ban za TA na den. Nemáš čo robiť v spec. Keď sa ideš vytoto či tamto, keď ideš jesť, keď ťa nebaví mapa, nemáš tam čo robiť. Keď točíš demo, nemáme sa o čom baviť. Vtedy to však treba napísať. Iní hráči to vedia. Keď na servery nebude admin a na servery bude 18 ľudí čiže plný server a Mastros pojde do spectatu lebo sa pôjde najesť, alebo sa mu nebude chcieť 5min hrať len preto aby on bol na servery je normálne?

h3 je admin. Tiež neviem kto to je. Hral som s ním pár krát a ako admin určite neškodí. Aspoň v mojej prítomnosti na servery. Pred tým než bol admin som s ním mal "románik", preto mi to príde tiež vtipné. Každopádne nie je jedno ako a prečo sa stal adminom? Keď budú sťažnosti, zváži sa či adminom ostane aj naďalej. Alebo nie?

Očakávam normálnu odpoveď
Zamknuté