Najhorsi film
District9 - neviem čo k tomu vôbec dodať, je to veľká nula. Slabá kópia Independece Day+Transformers+Cloverfield vizuálne, aj v efektoch na úronvi StarTrek zo 70. rokov. Jeden z najhorších filmov vôbec.
Z toho by sa dalo skôr spraviť sci-fi paródiu, sci-fi comedy ale s viacej humorom, aj by sa to dalo pozerat ako paródia na už spomenuté filmy, ako je Scary Movie na horrory, ale toto je ozajstný sh1t.
Môj rating 0/10, aj správy TA3 sú zaujímavejšie ako toto.
Napriek tomu som si istý, že má šancu na No.1 na imdb ako najlepší film v histórii, omg.
Komu sa páči toto buď v živote žiadne sci-fi nevidel alebo skôr žiaden film vôbec, len kolumbijské a mexické telenovely.
Raz sa to dá nejak pozrieť ale zďaleka to nie je také dobré ako by sa dalo čakať. Reklama aj tvrdenia tých veľkých kritikov, by som už čakal niečo na úrovni Cleopatra alebo Ben Hur.
Z toho by sa dalo skôr spraviť sci-fi paródiu, sci-fi comedy ale s viacej humorom, aj by sa to dalo pozerat ako paródia na už spomenuté filmy, ako je Scary Movie na horrory, ale toto je ozajstný sh1t.
Môj rating 0/10, aj správy TA3 sú zaujímavejšie ako toto.
Napriek tomu som si istý, že má šancu na No.1 na imdb ako najlepší film v histórii, omg.
Komu sa páči toto buď v živote žiadne sci-fi nevidel alebo skôr žiaden film vôbec, len kolumbijské a mexické telenovely.
Tak si pozri aj Pokoj v duši, podbný "Blockbuster".seth82 napísal:Tak som si konecne dodal odvahy a pozrel si Jakubiskovu Bathory...Mozem len skonstatovat, ze tento pocin si zasluzi byt otitulovany ako najhorsi film, ktory som za poslednych par mesiacov a hadam aj za posledny rok videl.
Raz sa to dá nejak pozrieť ale zďaleka to nie je také dobré ako by sa dalo čakať. Reklama aj tvrdenia tých veľkých kritikov, by som už čakal niečo na úrovni Cleopatra alebo Ben Hur.
-
Thrash/Death
Star
http://www.csfd.cz/film/245665-okrsek-1 ... ultimatum/
2/10.. Az moc nerealne a smiesne... 2 traposkovia zachrania "svet"... Najlepsich vycvicenych vojakov, ktori "zahadne" ani nemaju zbrane, porazia supaci z dakych gangov....
2/10.. Az moc nerealne a smiesne... 2 traposkovia zachrania "svet"... Najlepsich vycvicenych vojakov, ktori "zahadne" ani nemaju zbrane, porazia supaci z dakych gangov....
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Ak smiem poprosím menuj. PretoŽe jeho tvroba je dosť rôznorodátomasito13 napísal:jednoznacne vsetky Tarantinove filmyy, pre mna najvecsi filmovy odpad
-
seth82
Darca
OK..Mám rád Megan Fox (ani nie ako herečku, ale vďaka jej neuveriteľne príťažlivému vzhľadu) a Diablo Cody je považovaná za akýsi zázrak Hollywoodu...Ale film Jennifer's Body je absolútna hovadina, ktorá mi v niektorých momentoch doslova pripomínala niečo ako reklamu na sexy krivky Megan Fox, pričom samotný dej buď úplne chýbal, alebo bol maximálne primitívny. Takže o návšteve kina ani neuvažujte, fakt sa to neoplatí, počkajte radšej na DVD...ohodnotil by som to na 2 z 10 - 1 bod za Megan a druhý bod za jednu "hot" scénu s Amandou Seyfried...
no tarantino je asi jediny reziser ktoreho filmy si vzdy rad pozriem a s istotou viem ze to nebude strata casu....ale 100 ludi 100 chutitomasito13 napísal:jednoznacne vsetky Tarantinove filmyy, pre mna najvecsi filmovy odpad
-
tomasito13
Star
Staci ked spomeniem Kill bill, Kill Bill 2, pre mna najhorsie filmy v historiilekoklatik napísal:Ak smiem poprosím menuj. PretoŽe jeho tvroba je dosť rôznorodá
a pre K- sa podpis aspon...diki
-
lekoklatik
VIP
-
tomasito13
Star
to prve nie ale pulp fiction hej a mam na to rovnaky nazor jak na jeho ine filmylekoklatik napísal:tomasito13 a videl si Reservoir Dogs či Pulp Fiction?
-
lekoklatik
VIP
100ľudí 100 chutí 
Práve som dopozeral film G.I.Joe...
Totálna sračka. V celom filme si pekne srali do huby, herecké obsadenie ako do nízkorozpočtového filmu, hudobný doprovod z Inšpektora Dericka a zápletka? wtf? To tam bolo?
Jediné čo stálo za to, boli tie nápady: Nanotechnológie, červíky čo požierajú všetko čo im príde do cesty /i keď mám pocit že som to už niekde videl/, ten nemí ninja, obleky za miliardu dolárov. Kamera bola tiež miestami viac než trápna. Trápne jednoduché približovanie na scénu kde sa niečo deje? Veď to robím ja s mojím Panasonicom...
2/10 /2 body za tie technológie/
Mimochodom záver filmu, keď lode vylietavajú z "jamy" v púšti je totálne vidieť počítačový efekt. To sa akože na koniec filmu vysrali?
Ak som podľa vás spoileroval tento film, neobávajte sa. Nič vás tam nezaskočí, neprekvapí, neposadí na riť. Budete len čakať na tú poslednú scénu aby ste buď môj názor potvrdili, alebo vyvrátili
Práve som dopozeral film G.I.Joe...
Totálna sračka. V celom filme si pekne srali do huby, herecké obsadenie ako do nízkorozpočtového filmu, hudobný doprovod z Inšpektora Dericka a zápletka? wtf? To tam bolo?
Jediné čo stálo za to, boli tie nápady: Nanotechnológie, červíky čo požierajú všetko čo im príde do cesty /i keď mám pocit že som to už niekde videl/, ten nemí ninja, obleky za miliardu dolárov. Kamera bola tiež miestami viac než trápna. Trápne jednoduché približovanie na scénu kde sa niečo deje? Veď to robím ja s mojím Panasonicom...
2/10 /2 body za tie technológie/
Mimochodom záver filmu, keď lode vylietavajú z "jamy" v púšti je totálne vidieť počítačový efekt. To sa akože na koniec filmu vysrali?
Ak som podľa vás spoileroval tento film, neobávajte sa. Nič vás tam nezaskočí, neprekvapí, neposadí na riť. Budete len čakať na tú poslednú scénu aby ste buď môj názor potvrdili, alebo vyvrátili
-
lekoklatik
VIP
Mne sa najviac rátalo keď týpek predtavoval tých nejakých ľudskýchupírov či netopierov či kiu riť, hovno cítia, že nemajú vôbec žiadne city či čo a že ani nepípnu a celý film tam vykrikovali keď do nich niekto napálil či už z pištole alebo raketometu
Tiež síce počúvali na slovo, ale úplne každého 
Tiež ten černoch keď povedal "podľa mňa chcel ten kapitán otvoriť ten kufrík s tými hlavicami preto, aby znovu aktivoval chip na poskytnutie lokácie" a všetci "no jasné brácho ty máš kur*a recht, jasné že to tak bolo"...
Tiež ten černoch keď povedal "podľa mňa chcel ten kapitán otvoriť ten kufrík s tými hlavicami preto, aby znovu aktivoval chip na poskytnutie lokácie" a všetci "no jasné brácho ty máš kur*a recht, jasné že to tak bolo"...
-
tomasito13
Star
Přímý kontakt. Mozem povedat ze vecsiu hovadinu som este nevidel. Aby jeden clovek zlozil armadu vojakov a aby sa na otvorenom priestranstve uhybal ostrelovacom tak to je uz vela aj namna.
Len tak pre zaujimavost. Film sa odohrava v Rumunsku a na vojenskej technike a uniformach vojakov je statny znak Slovenska
Priblizne v 43tej minute je pekne vidiet znak SR na dverach auta 
Len tak pre zaujimavost. Film sa odohrava v Rumunsku a na vojenskej technike a uniformach vojakov je statny znak Slovenska