Moj foter uz dlhee, dlhee roky na Shell. Neviem ci bol vobec niekde inde (ale tak... asi hej). Za tie body stale chodil na umyvarku, no odkedy sa nam urvala antena tak ich tam susi na tej karte a ja si sem-tam nieco z ich Ferrari ponuky vyberiem (take tie malickosti, privesky, pera,...).
moosha napísal:Moj foter uz dlhee, dlhee roky na Shell. Neviem ci bol vobec niekde inde (ale tak... asi hej). Za tie body stale chodil na umyvarku, no odkedy sa nam urvala antena tak ich tam susi na tej karte a ja si sem-tam nieco z ich Ferrari ponuky vyberiem (take tie malickosti, privesky, pera,...).
Bol som pred pár dňami na umývarke Shellu. Prvý a posledný krát. Tak doškriabané auto som ešte nemal. Môžem ho ísť pastovať. Ďakujem pekne.
Konkrétne to bola čerpacia stanica Shell, Prešovská cesta, Košice.
Záleží aj aké majú kefy a aký bahenný sandokan bol na tej umývarke pred Tebou. Kopa umývariek ešte nemá penové kefy... Na penovej máš menšiu šancu zničiť si lak. Ja si preto umývam auto sám a nemám garáž ani rodinný dom.
No ja si pamatam, este ked sme mali Civic, tak raz sa stalo ze nam to urobilo zopar skrabancov. No aj potom, co ho foter predal o par mesiacov neskor tak aj tak chodil na Shellku do umyvarky. Az kym sa neurvala uz spominana antena. Teraz tam chodi zas najnovsie, ze to dal nejak opravit nech tam nezateka.
vyplnis taku karticku na ktoru bdues zbierat body kym ti domov neposlu normalne plastovu karticku s magnetickym pasikom. body z karticky sa prevedu na normalnu karticku a potom len ukazes karticku pred platenim. nic zlozite. obsluha ti urcite poradi
Ked som mal skodovecku tak som vzdy chodil na JURKI Odkedy mam nove auticko tak uz len Shell popripade Slovnaft...
//BTW minule sme sa rozpravali s kamosom ze vlastne v podstate kazda cerpacka ma viacmenej benzin/naftu zo Slovnaftu a zalezi len na danej firme ake aditiva este pridava do paliva...A ze najhorsie su na tom paliva z hypermarketov...Ked sa mylim opravte ma prosim
no peken sa nám to to rozpísalo:DD no a teraz na zimu dávate do nafty aj nejaké aditíva? lebo ja asi určite začnem, ako sa mi teraz dosrali trysky:(( síce mám najazdené 184 000km ale aj tak, kúpil som STP v metre a uvidíme ako to pomôže.DD
mito85 napísal:no peken sa nám to to rozpísalo:DD no a teraz na zimu dávate do nafty aj nejaké aditíva? lebo ja asi určite začnem, ako sa mi teraz dosrali trysky:(( síce mám najazdené 184 000km ale aj tak, kúpil som STP v metre a uvidíme ako to pomôže.DD
To nema kazda benzinka nieco take ako ma OMV Alpin Diesel?