CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

davam ToLJou unban, kedze sme sa vyjadrili len ja a leko, a zhodli sme sa tom ze tam nic nie je...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

dalsi s wh, prve kola akoby sa len snazil zorientovat kym to poriadne rozbalil
Prílohy
JR.rar
(1.29 MiB) 25 stiahnutí
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

dobry den,
uz sa neviem dockat dema hraca Lady dzem :) dakujem.
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa milan dead »

ja som to tipoval na Draga...:) zly tip:)
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Neni si sám milan kto mal zlý typ :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

lady dzem si bol ty Vitaaa? Ban som dal ja. nebol som si istý, riskol som to. Na server som prišiel kvoli hracovi RJ tusim. Potom hraci začali pisať že lady dzem neveria tiež. Keďže som mal zasrane naponáhlo, písal som nech lady dzem natočia a potom sa na to pozrieme a nik nič k tomu nepísal, dal som ban a šiel som s domniekou že sem dotyčný napíše. Takže za banom si určite nestojím. Chcel som vyhovieť väčšine ktorá pre to aby cheatera odhalila urobila len to, že upodozrievali. Tak sa teda ospravedlňujem za svoje /unáhlené, fakt som chcel vyhovieť ale nemohol som si dovoliť na servery ostať dlhšie/ rozhodnutie. Takže teda napíš že si to ty vitaaa a dávam unban...
Ešte raz sa ospravedlňujem...
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

bol som to ja no, v pohode
h3
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ehm

Príspevok od používateľa h3 »

no :) Ahojte
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

spamer !! :evil: :D
:smt006 vitaj
r3mi
Light Expert
Light Expert

cheater

Príspevok od používateľa r3mi »

Zdraviim, tak po case som prisiel zahrat :) myslim ze je jasnyy
nik:[Ph0enIx] Matr!x

//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2009, 23:23 )
Zdraviim, tak po case som prisiel zahrat :) myslim ze je jasnyy
nik:[Ph0enIx] Matr!x
Prílohy
matrixx.rar
demo
(652.88 KiB) 20 stiahnutí
matrixx.rar
demo
(652.88 KiB) 21 stiahnutí
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Také že Anti-dement plugin neexistuje? :roll: bo tá mládež je čoraz ako to povedať slušne...hlúpejšia... :)
h3
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

No

No, takze, som tu aby som vysvetlil vsetko co sa doteraz udialo a co sa tykalo mna.. :) Takze, v prvom rade chcem povedat, ze na hojko com regnuty ale nevedel som heslo a meno :) Zabudol som.. Tak som sa regol znova a moj prvy dotaz je venovany Whoredovi mastrosovi :)

Whored Mastros : Lezim Ti v zaludku ??? V prvom rade Ti chcem povedat, ze na serveri som nehral ani 1 den, ani tyzden, ani mesiac.. Hral som tam mesiace pod inym nickom ako je h3 alebo hejko... Je pravda, ze ked som poziadal o prava, dostal som ich. Za co vdacim fruxovi a hojkovi (thx). Ako napisal hojko, skusenosti s amx som mal uz pred tym.

R@mon : No, kedze som Ta vyzyval 5x !!!! Neriesim tvoj pripad.. Ak som ta urazil, nastval.. Tak v tom pripade sa ti ospravedlnujem. Plantol si to az po uplynuti kola lebo si kempil a cakal (podotykam, ze si cakal v rohu a nikoho nikde) ... Dal som ti slay za nesplnenie ulohy a zdrzovanie kola. Potom si sa dal do spectate (bol plny server!!!) a pisal som ti cez amx_say bud hraj alebo bez prec ! Dal som ti varovny kick po 5tich upozorneniach. Napojil si sa znova a znova do spectate a vypisoval si mi koniny ! Napisal som ti ze ,,HRAJ". Stale si bol spectate...Dalsie kolo aj dalsie. Potom z mojej strany nasledovala vyhrazka banu (ktory som Ti aj tak nedal.) A tot sjo ! Dakujem a uz to neriesme !

Leko : Ten nas romanik bol celkom prijemny :) Bavil som sa :)

Dakujem za pozornost :) S pozdravom h3
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

:lol:

Hej, vsetci ma poznaju ako kempera na tomto serveri, hrala sa mapa de_cpl_mill, hned zo spawnu som bezal do lava bez zastavenia, zabil som Coxa beziaceho mi sameho oproti a plantol som bombu, ktora dokonca aj vybuchla, keby uplynulo kolo, asi by nedopipala do konca. A hej cupel som tam kde skoro kazdy na tej mape ked plantne...
Nebol ani tichy plant...

Nepisal som ti koniny cez chat, aspon si nevymyslaj, len som sa spytal preco som dostal kick. Si sa ma len spytal, ci neviem. Ked si zomrel, napisal si mi HRAJ a hned si ma kickol, ziadne 5 krat, raz. Ked som sa napojil druhy krat, tak uz si sa isiel vyhrazat BANom a radsej som odisiel a pockal kym odlezes odtial.
h3
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Oh my god

OMG ! Pocuvaj ma sem, ked chces nieco riesit ! NEBUD SPECTATOR !!! Potom ked ti daco pisem tak to nevidis !!! Ja nebudem cakat cele kolo a zomierat kvoli tomu aby som ti napisal aby si to videl ! ... To je jedna vec... a druha vec je ze som ti to pisal BIELYM PISMOM na obrazovke, to ze si to nevsimol nie je moja starost !!! Skratka, neriesim Ta uz ako som napisal v predoslej sprave... Dobre ??? Nic sa ti nestalo.. O peniaze si neprisiel, hlavu si nestratil, csko hras nadalej... Tak pls, psssst a snaz sa hrat! Thx ... a mozno si si to nevsimol .. ale ospravedlnil som sa ti !!! Caf
SkiP
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SkiP »

hej admini nemôžte zvíšit sloty?? :D vždy keď tam sa cem natlačit musím čakať aspoň 15 min. keď sa mi uvoľní miesto :wink:
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Hádajte sa zase za hujoviny....nechápem ako sa za kick možete strielať....keby ste nejakí sedláci na dedine a strielate sa za kukuricu tak chápem ale za kick alebo slay či čo... :roll:

/Wtf Pudinček? To znie trošku opačne orientovane :lol:
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Oh my god

Príspevok od používateľa R@mon »

h3 napísal:OMG ! Pocuvaj ma sem, ked chces nieco riesit ! NEBUD SPECTATOR !!! Potom ked ti daco pisem tak to nevidis !!! Ja nebudem cakat cele kolo a zomierat kvoli tomu aby som ti napisal aby si to videl ! ... To je jedna vec... a druha vec je ze som ti to pisal BIELYM PISMOM na obrazovke, to ze si to nevsimol nie je moja starost !!! Skratka, neriesim Ta uz ako som napisal v predoslej sprave... Dobre ??? Nic sa ti nestalo.. O peniaze si neprisiel, hlavu si nestratil, csko hras nadalej... Tak pls, psssst a snaz sa hrat! Thx ... a mozno si si to nevsimol .. ale ospravedlnil som sa ti !!! Caf
Ja som sa ta sem prisiel opytat uz vtedy, mne to je uz teraz jedno. Len som videl, ze si to "pamatas", tak som ti len chcel pripomenut ako to bolo z mojho POV.

DadushQo, vylizem ten pudincek sam ked budes na mna zly! :( :lol:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Re: No

Príspevok od používateľa Mastros »

h3 napísal:Whored Mastros : Lezim Ti v zaludku ??? V prvom rade Ti chcem povedat, ze na serveri som nehral ani 1 den, ani tyzden, ani mesiac.. Hral som tam mesiace pod inym nickom ako je h3 alebo hejko... Je pravda, ze ked som poziadal o prava, dostal som ich. Za co vdacim fruxovi a hojkovi (thx). Ako napisal hojko, skusenosti s amx som mal uz pred tym.
MFP. Ked nie mesiac, tak ani minutu.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

omg
pegasusss
Light Professional
Light Professional