CS 1.6 Server hojko.com
-
last_knight
Light Professional
dalsi s wh, prve kola akoby sa len snazil zorientovat kym to poriadne rozbalil
- Prílohy
-
- JR.rar
- (1.29 MiB) 25 stiahnutí
-
milan dead
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
lady dzem si bol ty Vitaaa? Ban som dal ja. nebol som si istý, riskol som to. Na server som prišiel kvoli hracovi RJ tusim. Potom hraci začali pisať že lady dzem neveria tiež. Keďže som mal zasrane naponáhlo, písal som nech lady dzem natočia a potom sa na to pozrieme a nik nič k tomu nepísal, dal som ban a šiel som s domniekou že sem dotyčný napíše. Takže za banom si určite nestojím. Chcel som vyhovieť väčšine ktorá pre to aby cheatera odhalila urobila len to, že upodozrievali. Tak sa teda ospravedlňujem za svoje /unáhlené, fakt som chcel vyhovieť ale nemohol som si dovoliť na servery ostať dlhšie/ rozhodnutie. Takže teda napíš že si to ty vitaaa a dávam unban...
Ešte raz sa ospravedlňujem...
Ešte raz sa ospravedlňujem...
cheater
Zdraviim, tak po case som prisiel zahrat
myslim ze je jasnyy
nik:[Ph0enIx] Matr!x
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2009, 23:23 )
myslim ze je jasnyy
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2009, 23:23 )
- Prílohy
-
- matrixx.rar
- demo
- (652.88 KiB) 20 stiahnutí
-
- matrixx.rar
- demo
- (652.88 KiB) 21 stiahnutí
-
h3
Novice
No
No, takze, som tu aby som vysvetlil vsetko co sa doteraz udialo a co sa tykalo mna..
Takze, v prvom rade chcem povedat, ze na hojko com regnuty ale nevedel som heslo a meno
Zabudol som.. Tak som sa regol znova a moj prvy dotaz je venovany Whoredovi mastrosovi
Whored Mastros : Lezim Ti v zaludku ??? V prvom rade Ti chcem povedat, ze na serveri som nehral ani 1 den, ani tyzden, ani mesiac.. Hral som tam mesiace pod inym nickom ako je h3 alebo hejko... Je pravda, ze ked som poziadal o prava, dostal som ich. Za co vdacim fruxovi a hojkovi (thx). Ako napisal hojko, skusenosti s amx som mal uz pred tym.
R@mon : No, kedze som Ta vyzyval 5x !!!! Neriesim tvoj pripad.. Ak som ta urazil, nastval.. Tak v tom pripade sa ti ospravedlnujem. Plantol si to az po uplynuti kola lebo si kempil a cakal (podotykam, ze si cakal v rohu a nikoho nikde) ... Dal som ti slay za nesplnenie ulohy a zdrzovanie kola. Potom si sa dal do spectate (bol plny server!!!) a pisal som ti cez amx_say bud hraj alebo bez prec ! Dal som ti varovny kick po 5tich upozorneniach. Napojil si sa znova a znova do spectate a vypisoval si mi koniny ! Napisal som ti ze ,,HRAJ". Stale si bol spectate...Dalsie kolo aj dalsie. Potom z mojej strany nasledovala vyhrazka banu (ktory som Ti aj tak nedal.) A tot sjo ! Dakujem a uz to neriesme !
Leko : Ten nas romanik bol celkom prijemny
Bavil som sa
Dakujem za pozornost
S pozdravom h3
Whored Mastros : Lezim Ti v zaludku ??? V prvom rade Ti chcem povedat, ze na serveri som nehral ani 1 den, ani tyzden, ani mesiac.. Hral som tam mesiace pod inym nickom ako je h3 alebo hejko... Je pravda, ze ked som poziadal o prava, dostal som ich. Za co vdacim fruxovi a hojkovi (thx). Ako napisal hojko, skusenosti s amx som mal uz pred tym.
R@mon : No, kedze som Ta vyzyval 5x !!!! Neriesim tvoj pripad.. Ak som ta urazil, nastval.. Tak v tom pripade sa ti ospravedlnujem. Plantol si to az po uplynuti kola lebo si kempil a cakal (podotykam, ze si cakal v rohu a nikoho nikde) ... Dal som ti slay za nesplnenie ulohy a zdrzovanie kola. Potom si sa dal do spectate (bol plny server!!!) a pisal som ti cez amx_say bud hraj alebo bez prec ! Dal som ti varovny kick po 5tich upozorneniach. Napojil si sa znova a znova do spectate a vypisoval si mi koniny ! Napisal som ti ze ,,HRAJ". Stale si bol spectate...Dalsie kolo aj dalsie. Potom z mojej strany nasledovala vyhrazka banu (ktory som Ti aj tak nedal.) A tot sjo ! Dakujem a uz to neriesme !
Leko : Ten nas romanik bol celkom prijemny
Dakujem za pozornost
-
R@mon
Medium Expert
Hej, vsetci ma poznaju ako kempera na tomto serveri, hrala sa mapa de_cpl_mill, hned zo spawnu som bezal do lava bez zastavenia, zabil som Coxa beziaceho mi sameho oproti a plantol som bombu, ktora dokonca aj vybuchla, keby uplynulo kolo, asi by nedopipala do konca. A hej cupel som tam kde skoro kazdy na tej mape ked plantne...
Nebol ani tichy plant...
Nepisal som ti koniny cez chat, aspon si nevymyslaj, len som sa spytal preco som dostal kick. Si sa ma len spytal, ci neviem. Ked si zomrel, napisal si mi HRAJ a hned si ma kickol, ziadne 5 krat, raz. Ked som sa napojil druhy krat, tak uz si sa isiel vyhrazat BANom a radsej som odisiel a pockal kym odlezes odtial.
-
h3
Novice
Oh my god
OMG ! Pocuvaj ma sem, ked chces nieco riesit ! NEBUD SPECTATOR !!! Potom ked ti daco pisem tak to nevidis !!! Ja nebudem cakat cele kolo a zomierat kvoli tomu aby som ti napisal aby si to videl ! ... To je jedna vec... a druha vec je ze som ti to pisal BIELYM PISMOM na obrazovke, to ze si to nevsimol nie je moja starost !!! Skratka, neriesim Ta uz ako som napisal v predoslej sprave... Dobre ??? Nic sa ti nestalo.. O peniaze si neprisiel, hlavu si nestratil, csko hras nadalej... Tak pls, psssst a snaz sa hrat! Thx ... a mozno si si to nevsimol .. ale ospravedlnil som sa ti !!! Caf
-
R@mon
Medium Expert
Re: Oh my god
Ja som sa ta sem prisiel opytat uz vtedy, mne to je uz teraz jedno. Len som videl, ze si to "pamatas", tak som ti len chcel pripomenut ako to bolo z mojho POV.h3 napísal:OMG ! Pocuvaj ma sem, ked chces nieco riesit ! NEBUD SPECTATOR !!! Potom ked ti daco pisem tak to nevidis !!! Ja nebudem cakat cele kolo a zomierat kvoli tomu aby som ti napisal aby si to videl ! ... To je jedna vec... a druha vec je ze som ti to pisal BIELYM PISMOM na obrazovke, to ze si to nevsimol nie je moja starost !!! Skratka, neriesim Ta uz ako som napisal v predoslej sprave... Dobre ??? Nic sa ti nestalo.. O peniaze si neprisiel, hlavu si nestratil, csko hras nadalej... Tak pls, psssst a snaz sa hrat! Thx ... a mozno si si to nevsimol .. ale ospravedlnil som sa ti !!! Caf
DadushQo, vylizem ten pudincek sam ked budes na mna zly!
Re: No
MFP. Ked nie mesiac, tak ani minutu.h3 napísal:Whored Mastros : Lezim Ti v zaludku ??? V prvom rade Ti chcem povedat, ze na serveri som nehral ani 1 den, ani tyzden, ani mesiac.. Hral som tam mesiace pod inym nickom ako je h3 alebo hejko... Je pravda, ze ked som poziadal o prava, dostal som ich. Za co vdacim fruxovi a hojkovi (thx). Ako napisal hojko, skusenosti s amx som mal uz pred tym.