-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
The Calvin
Star
Praveze to tam nemam tam mam len priatelia , priatelia priatelov , priatelia a skupiny a niktorobbiee napísal:Jasne, urob si teda ten zoznam, potom chod do Settings -> Privacy settings -> Profile a tam si vyber co komu ano a co nie.
-
audiotrack
VIP
áno, ale na to potrebuješ dostatok bodov. To znamená že keď budeš ako blbo odpovedať na tie trápne otázky o iných, získavaš tie zlatky alebo čo to sú. Potom si za 70 môžeš napríklad pozreť niekoho odpoveď o tebe, prípadne k odpovedi odokryť osobu kto tak odpovedalGepid napísal:Dajú sa nejako ofajčiť friends facts? Teda tie body? Alebo nejako odokrit osobu/odpoveď?
-
The Calvin
Star
Otázka by bola nasledovná. Vytvoril som si skupinu, ako mám napísať zo skupiny nejakú news, myslím to tak, aby to ukázalo každému kto je v tej skupine. Hm?
Lebo ja napíšem ako zo skupiny, ale zobrazí mi to tak, že napríklad "Lacko napísal na stenu tejto skupiny toto a toto.." a nie "Skupina XXX napísala.. Ako sa dnes máme?"
Rozumiete
Lebo ja napíšem ako zo skupiny, ale zobrazí mi to tak, že napríklad "Lacko napísal na stenu tejto skupiny toto a toto.." a nie "Skupina XXX napísala.. Ako sa dnes máme?"
Rozumiete
-
Gepid
Medium Professional
Bez toho aby som tam musel furt klikať?audiotrack napísal:áno, ale na to potrebuješ dostatok bodov. To znamená že keď budeš ako blbo odpovedať na tie trápne otázky o iných, získavaš tie zlatky alebo čo to sú. Potom si za 70 môžeš napríklad pozreť niekoho odpoveď o tebe, prípadne k odpovedi odokryť osobu kto tak odpovedal
-
audiotrack
VIP
to asi nieGepid napísal:Bez toho aby som tam musel furt klikať?
Áno áno, presne to. Rozumieš ma to je dobré, lebo ja keď napíšem niečo zo svojej skupiny kde som Administrátor tak mi to ukáže tak, že Ja som to napísal do tej skupiny na stenu a nie tak, že skupina napísala uživatelom skupiny, no skrátka rozumieš ma, ja tam mám napr., žehojko napísal:SSemteXX: Cize chces to, aby tam neukazovalo tvoje meno ako zakladatela skupiny, ale aby napisalo nazov skupiny a ze pridal komentar??? Teda nieco take, ze: Skupina XXX napisal: blablabla... Toto chces???
"Ferko Vysoký write on BuďmePeknýs wall toto a toto". (príklad)
A ja to chcem tak, že "BuďmePekný write: Ako sa dnes máme?"
Rozumieš, aby mi to písalo pod názvom skupiny, ale neviem ako sa to robí, kliknem si na svoju skupiu,dole mi ukazuje, že som "Creator" tej skupiny, ale neviem ako napísať :S
facebook help
zdravim,uz dlhsiu dobu sa snazim dat si do profilu na fb pod profilovu fotku odkaz na moje videa,ktore uz mam nahrane,videl som u viacerych ludi ze to ide...tak ako tam mate odkazy na fotky ide to aj s videom..ale netusim ako..
-
audiotrack
VIP
nie je to náhodou info (v tých horných taboch keď si vo svojej skupine)/ edit information a potom recent news?SSemteXX napísal:Áno áno, presne to. Rozumieš ma to je dobré, lebo ja keď napíšem niečo zo svojej skupiny kde som Administrátor tak mi to ukáže tak, že Ja som to napísal do tej skupiny na stenu a nie tak, že skupina napísala uživatelom skupiny, no skrátka rozumieš ma, ja tam mám napr., že
"Ferko Vysoký write on BuďmePeknýs wall toto a toto". (príklad)
A ja to chcem tak, že "BuďmePekný write: Ako sa dnes máme?"
Rozumieš, aby mi to písalo pod názvom skupiny, ale neviem ako sa to robí, kliknem si na svoju skupiu,dole mi ukazuje, že som "Creator" tej skupiny, ale neviem ako napísať :S
//autoeditácia príspevku ( 12 Nov 2009, 10:31 )
tak v skupine sa to asi nedá, musíš mať spravenú stránku a tam to stačí napísať na stenu