All major prize redemptions go for a final fraud screen tonight and tomorrow night
PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
-
RainbowSix
Light Professional
Anglictina
Chalani potreboval by soms i overit ci reapers je po anglicky smrtiak
-
RainbowSix
Light Professional
prosim o preklad
prosim o zaslanie výrobku v druhej zásielke dodacia adresa je nezmenena
dakujem
dakujem
mozte mi prelozit nieco taketo ?
k+ ista
je to mail do lockerz s mojim priznanim o fake mailoch .Dobry den, chcem sa vam priznat ze tieto maily
xxxxx
xxxxx
xxxxx
boli falosne a ziskal som s ich pomocou
xxx ptz
prosim o zmazanie ilegalnych mailov a mne nepravom nadobudnutych ptz.
Ospravedlnujem sa za moj neferovy pristup.
S pozdravom Filip Varga
k+ ista
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hallo,Filipito napísal:mozte mi prelozit nieco taketo ? je to mail do lockerz s mojim priznanim o fake mailoch .
k+ ista
I would like to appologize, that my following mail adresses are fake:
xxxxx
xxxxxx
and I was given xxxxxx ptz for them. I therefore ask you for deleting those emails and ptz I was rewarded for them. I wish to appologize for my unfair attitude.
With regards,
Filip Varga
-
zuzkazuzka
VIP
-
zuzkazuzka
VIP
Je to niečo v zmysle stay cool. Tu máš viac významov
-
JaQuBe
Medium Star
plz....potrebujem fast prelozit text do anglictiny mam cas do 21 00...díík
Adela Banasova sa narodila ******* v bratislave.Je popularna slovenska moderatorka.Znamou sa stala moderovanim Superstar a Lets Dance.Ludia ju povazuju za najlepsiu slovensku moderatorku.Jej postaa je vvysoka,stihla ma blond dlhe lasy a modre oci....díík fast pzl no podmeee
Adela Banasova sa narodila ******* v bratislave.Je popularna slovenska moderatorka.Znamou sa stala moderovanim Superstar a Lets Dance.Ludia ju povazuju za najlepsiu slovensku moderatorku.Jej postaa je vvysoka,stihla ma blond dlhe lasy a modre oci....díík fast pzl no podmeee
-
moosha
Darca
Adela Banasova was born on xx.xx in Bratislava. She is popular slovak femcee (?)/moderator/TV presenter. She bacame famous by acting on Slovakian Idol and Let's Dance. People consider her as best slovak femcee/moderator/TV presenter. Her figure is slim, she has blonde hair and blue eyes. Thank you, rychlo, plz.JaQuBe napísal:plz....potrebujem fast prelozit text do anglictiny mam cas do 21 00...díík
Adela Banasova sa narodila ******* v bratislave.Je popularna slovenska moderatorka.Znamou sa stala moderovanim Superstar a Lets Dance.Ludia ju povazuju za najlepsiu slovensku moderatorku.Jej postaa je vvysoka,stihla ma blond dlhe lasy a modre oci....díík fast pzl
Neviem ake synonymum "moderatora" chces pouzit, mna napadlo normalne "moderator", no to mi pride dost suche. To femcee vyplul synonymicky slovnik.
-
JaQuBe
Medium Star
yéé díík dosť si mi pomoholmoosha napísal:Adela Banasova was born at xx.xx in Bratislava. She is popular slovak femcee (?)/moderator/TV presenter. She bacame famous by acting on Slovakian Idol and Let's Dance. People consider her as best slovak femcee/moderator/TV presenter. Her figure is slim, she has blonde hair and blue eyes. Thank you, rychlo, plz.
Neviem ake synonymum "moderatora" chces pouzit, mna napadlo normalne "moderator", no to mi pride dost suche. To femcee vyplul synonymicky slovnik.
ak nezabudnem dám vedieť či si dostal 1