Windows 7

Informácie o software, ankety...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Ale nájdu sa aj 32b aplikácie, ktoré so 64b OS majú problém. Avšak pre bežného smrteľníka našťastie takmer vždy existuje alternatíva. Horšie je to s rôznymi podnikovými programami robenými na kľúč priamo podľa požiadaviek. Tam ak bude mať 32b aplikácia problém so 64b OS, tak nepomôže nič iné iba vyhodiť ďalšie tisícky € na prispôsobenie programu. A podľa mňa je práve tu hlavná príčina, prečo ešte stále je podporovaná 32b alternatíva.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

brm - stale je moznost volby starsieho systemu, pripadne naco trepat novy system na stary HW. Ludia sami nevedia co chcu, ked sa ich nedajboze spytam ci 32bit alebo 64bit, tak na mna pozeraju aky byt.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Zdravim,
mam problem s novo-nainstalovanym systemom, nemozem sa dostat ku ovladaniu firewallu. Akykolvek odkaz na firewall control je nefunkcny - nic sa nevykona, ani sa nic nenacitava.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Tak nainštaloval som si 7 ale chcel by som si ju nejako vylepšiť a zjednodušiť ovládanie. Mohol by mi sem pls niekto hodiť linky na nejaké užitočné úpravy, ktoré ste napr. aj sami vyskúšali alebo ich dobre hodnotia iní? Moc sa v tom ešte neorientujem. Čo som hľadal na G tak veľa toho bolo po anglicky ale ja by som potreboval niečo po slovensky/česky aby som to mal hneď.

Jediné čo som si zatiaľ zmenil je, že som si pridal Quicklaunch ako som to mal na XP, pretože na to som bol dosť zvyknutý a tiež tie veľké ikony sa mi moc nepáčili, takže mám obdĺžniky vedľa seba tiež ako v XP.

Díky za tipy ;)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Zdravim pri instalacii mi vybehne toto

co stym ? :/ problem v dvd nieje pretoze skusal som 2 OS W7 = 2 DVD a aj tak nic
Prílohy
1.JPG
lukyno96
Amateur
Amateur

ovladaci panel

Príspevok od používateľa lukyno96 »

cawte

mam problem: ked si otvorim ovladaci panel a dam ze chcem nieco odinstalovat tak sa mi tam nezobrazi nic ale v pc mam tie programy nainstalovane ale ked to znova naistalujem tak to tam je

neviete mi poradit????????
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

No ked si ich neinstaloval na tom windows7, tak ich ti tam tazko zobrazi, pretoze v tom PC v podstate tie programy installnute nie su :) Odinstalovavat ich nemusis, staci ti vyhodit cely priecinok kde ten program je a hotovo. Az ked ich installnes na novo vo win7 tak sa ti zobrazia aj tam a win7 uz konecne o tych programoch vie, ze boli instalovane.

// jaj ja som myslel, ze si na novo instaloval :oops:
lukyno96
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lukyno96 »

lenze predvcerom tam este boli zobrazene
icemarek
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa icemarek »

ja sa chcem spytat ze ked nainstalujem win 7 a pouzijem tie loaderi alebo activatori co kazdy pribali... mozem nehat zapnute automaticke aktualizacie s microshitu??
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ja som aktivvoal cez loader a aktualizacie mi idu bez problemov. Na win aj na office
dynamics2
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dynamics2 »

ako otvorim vo win 7 subor ktory prepise register?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

dynamics2 napísal:ako otvorim vo win 7 subor ktory prepise register?
doubleclick
BX
Addict
Addict

Zdravim. Chcel by som vediet, ci ked mam original seriove cislo na win7 prof., pojde toto cislo aj na ultimate a bude sa spravat ako original? :)
(Teda myslim, ze nie, ale pre istotu :D)
Dakujem.
Frankie21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Frankie21 »

Určite nie
dynamics2
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dynamics2 »

H@wk napísal:doubleclick
no tak to nejde...lebo mi vybehne ponuka v akom programe to mam otvorit
BX
Addict
Addict

Ale no! Mas subor pomenovany ako nazov.reg ? Pokial ano, musi ti to otvorit. Pripadne otvor regedit a daj IMPORT.
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

skusal som odstranit sipky pri zastupcoch. vymazal som IsShortcut v registroch. sipky zmizli ale nejdu mi davat ikony na spodnu listu. da sa to nejako vyriesit? ale tak aby som tam nemal sipky. skusal som to dat este naspet a dat tam ikony ale ked som zase ten subor odtrsanil tak ikony zacali po case miznut
ivankott
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ivankott »

cawte ludkovia mam zaujimavy problem vcera som si instaloval win7 ultimate a nasledovne : vsetko ide super oproti viste co som mal rychlo vsetko fajn ventrilo mi laguje tak ze proste neppocujem ostatnych ale ako dam reconect tak vsetko co hovorili mi to da no a tak dalej counter strike mam steam laguje nehorazne flushpackety ale mam aj left 4 dead 2 a tam mam ping krasny proste neviem kompatibilitu som skusal vsemoznu vsetky drivre som skusil od vymyslu sveta a nasledovne pomozte mi dakujem za kazdu radu : Internet : optika 10 mb orange ZOstava: SEMPRON 2 jadro 4.2 ram 2 gb ATI 3200HD veci okolo multimedia class scheduler som spravil tak nove rady dakujem
Andre99
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Andre99 »

Neviem či to priamo suvisí s WIN 7, ale vyskytol sa mi takyto problem...

POMALY INTERNET !!

Viem, že to zni fadne, ale ako som zmenil win XP na win 7 ide mi intertnet hrozne pomaly. Rychlost stahovania sa znizila z 1,5 MB/S na 50kb/s !!

Viem, že chyba nieje u providera, pretože mam doma dva PC, a rovnaky net na XP fiči plnou rychlostou...
Rady ako že si mam dat novy ovladač na sietovku mi tu nedavajte pls...

Už som pozeral aj zahranične fora, no akosi tomu neviem prist stale na klb...
Za každu rozumnu radu vopred dakujem... :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Skus sa pozriet na nastavenia sietovky..
Napísať odpoveď