Windows 7
skusal som vypnut všetky ochranne prvky Windowsu, spolu s antivirom a nic nepomaha... stale rovnaky vysledok...
často som čital, že 7ka ma problem vraj s dvoma komponentami v PC (napr. dve zvukovky, ktore mam aj ja v PC) ale nemyslim si že by to mohlo nejak ovplyvnit internet...
Už som fakt zufaly, nechce sa mi zas preinstalovavat cely win koli tomuto...
často som čital, že 7ka ma problem vraj s dvoma komponentami v PC (napr. dve zvukovky, ktore mam aj ja v PC) ale nemyslim si že by to mohlo nejak ovplyvnit internet...
Už som fakt zufaly, nechce sa mi zas preinstalovavat cely win koli tomuto...
Prečo sa mi zobrazuje dualboot XP - Win7
Ahojte,
mám taký menší problém, mal som som nainštalovaný dualboot Vista - XP. Všetko išlo ako malo kým som sa nerozhodol nainštalovať a používať iba Windows 7. V inštalátore som naformátoval HDD, nahodil Windows 7 a bolo.
Problém je však ten že sa mi z neznámych príčin zobrazuje ako by dualboot Windows 7 - XP pričom XP tam už nemám. Prosím poraďte ako mám vymazať ten záznam o XP aby mi ho tam neponúkalo, keď ho nemám na HDD nainšatlovaný.
Ďakujem za odpovede.
mám taký menší problém, mal som som nainštalovaný dualboot Vista - XP. Všetko išlo ako malo kým som sa nerozhodol nainštalovať a používať iba Windows 7. V inštalátore som naformátoval HDD, nahodil Windows 7 a bolo.
Problém je však ten že sa mi z neznámych príčin zobrazuje ako by dualboot Windows 7 - XP pričom XP tam už nemám. Prosím poraďte ako mám vymazať ten záznam o XP aby mi ho tam neponúkalo, keď ho nemám na HDD nainšatlovaný.
Ďakujem za odpovede.
BX: Dakujem za ochotu 
Problem som vyriešil, nakoniec bol hačik predsalen v ovladačoch...
Na nejakom anglickom fore som čital, že nieje dobre aktualizovat niekedy ručne ovladace, ale použivat tie, ktore si WIN najde sam. Tak som odinštalovat ovladače (sietovky, zvuk a dosky) dal nech si ich najde sam, a všetko ide zas ako ma
Problem som vyriešil, nakoniec bol hačik predsalen v ovladačoch...
Na nejakom anglickom fore som čital, že nieje dobre aktualizovat niekedy ručne ovladace, ale použivat tie, ktore si WIN najde sam. Tak som odinštalovat ovladače (sietovky, zvuk a dosky) dal nech si ich najde sam, a všetko ide zas ako ma
Mám jeden problém. Včera keď som zapol PC a načítal sa mi win, tak som nemal vľavo pri Štart panel Quick Launch. Ten som si vytvoril, keďže v 7 normálne nie je. Nastavil som si ho teda ešte raz, ale dnes ráno znova zmizol. Čítal som na nete nejaké fóra a diskusie, ale nedozvedel som sa ako zabrániť tomu, aby Quick Launch mizol. Ak má niekto nejakú radu, budem rád.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tiez som riesil tento problem. Uz neviem, kde som to nasiel, ale je tam konflikt s panelom jazykov. Ak das panel jazykov volne plavajuci na plochu, alebo ho uplne das prec, mozes pouzivat quick launch aj vsetky toolbary, ktore si na listu das. Inak ti po niekolkych restartoch zmiznu. Na forach boli uvadzane mnohe dalsie riesenia, ale co som cital, tak jedine toto skutocne funguje.Mne to problem vyriesilo. Najprv mi vadil ten panel, lebo je nastavena na Always on top, ale ked som nstavil priesvitnost pre inaktivny, tak je to v pohode znesitelne, ani to nevnimam
ja ta mám toto a v tomto sa moc neviznam ked som robil dualboot pouzil boot manager menom vista boot proBX napísal:daj spustit->msconfig a pozri sa do zalozky boot. Malo by tam byt nieco ako "opravit cesty" alebo nieco take.
Tak panel jazykov som dal úplne preč, keď ho budem potrebovať tak cez Ovládacie panely si ho jednoducho zapnem. Vyskúšam či to pomôže. Potom napíšem. Díky za radu zatiaľHolubar napísal:Tiez som riesil tento problem. Uz neviem, kde som to nasiel, ale je tam konflikt s panelom jazykov. Ak das panel jazykov volne plavajuci na plochu, alebo ho uplne das prec, mozes pouzivat quick launch aj vsetky toolbary, ktore si na listu das. Inak ti po niekolkych restartoch zmiznu. Na forach boli uvadzane mnohe dalsie riesenia, ale co som cital, tak jedine toto skutocne funguje.Mne to problem vyriesilo. Najprv mi vadil ten panel, lebo je nastavena na Always on top, ale ked som nstavil priesvitnost pre inaktivny, tak je to v pohode znesitelne, ani to nevnimam
nainstalolval som si win 7, instalacia prebehla bezproblemov restartoval sa napisalo Setup is preparing yourcomputer for frst use a koniec. Zas sa restaruje a stale dokola napise Setup si... a koniec a restartuje . Je to na starsom notebooku ale malo by to tam ist. ma 1,6Ghz procesor a 1,3G ram priblizne. V com moze byt problem ????
-
Extreme7
Novice
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/download.php?id=63856
Chcem sa spýtať,že ako spustím vo Win7 ten horný panel s ikonkami - viď obrázok...
Chcem sa spýtať,že ako spustím vo Win7 ten horný panel s ikonkami - viď obrázok...
alebo napr. http://rocketdock.com/