Windows 7

Informácie o software, ankety...
Andre99
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Andre99 »

Nastavenia sietovky som pozeral a su v poriadku. Niečo ten net proste brdi, pretože ked prepnem do SAFE modu, tak stahovat plnou rychlostou 1,5 MB/s ale akonahle prepnem zas spat do normal rezimu tak stagujem opat 50 ks/s :? :( už neviem čo mam spraviť...
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

mozno ti to brzdi antivir, ci iny zabezpeovaci software. Popozeraj nastavenia.
Andre99
Light Expert
Light Expert

skusal som vypnut všetky ochranne prvky Windowsu, spolu s antivirom a nic nepomaha... stale rovnaky vysledok...

často som čital, že 7ka ma problem vraj s dvoma komponentami v PC (napr. dve zvukovky, ktore mam aj ja v PC) ale nemyslim si že by to mohlo nejak ovplyvnit internet...

Už som fakt zufaly, nechce sa mi zas preinstalovavat cely win koli tomuto... :(
GIGN1987
Novice
Novice

Prečo sa mi zobrazuje dualboot XP - Win7

Príspevok od používateľa GIGN1987 »

Ahojte,

mám taký menší problém, mal som som nainštalovaný dualboot Vista - XP. Všetko išlo ako malo kým som sa nerozhodol nainštalovať a používať iba Windows 7. V inštalátore som naformátoval HDD, nahodil Windows 7 a bolo.
Problém je však ten že sa mi z neznámych príčin zobrazuje ako by dualboot Windows 7 - XP pričom XP tam už nemám. Prosím poraďte ako mám vymazať ten záznam o XP aby mi ho tam neponúkalo, keď ho nemám na HDD nainšatlovaný.

Ďakujem za odpovede. :(
BX
Addict
Addict

daj spustit->msconfig a pozri sa do zalozky boot. Malo by tam byt nieco ako "opravit cesty" alebo nieco take.

Andre99: Ak ti v safemode ide vsetko ako ma, tak to robi len nejaky soft ktory sa spusti pri normanom starte :)
Andre99
Light Expert
Light Expert

BX: Dakujem za ochotu :)
Problem som vyriešil, nakoniec bol hačik predsalen v ovladačoch...
Na nejakom anglickom fore som čital, že nieje dobre aktualizovat niekedy ručne ovladace, ale použivat tie, ktore si WIN najde sam. Tak som odinštalovat ovladače (sietovky, zvuk a dosky) dal nech si ich najde sam, a všetko ide zas ako ma :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Mám jeden problém. Včera keď som zapol PC a načítal sa mi win, tak som nemal vľavo pri Štart panel Quick Launch. Ten som si vytvoril, keďže v 7 normálne nie je. Nastavil som si ho teda ešte raz, ale dnes ráno znova zmizol. Čítal som na nete nejaké fóra a diskusie, ale nedozvedel som sa ako zabrániť tomu, aby Quick Launch mizol. Ak má niekto nejakú radu, budem rád.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Tiez som riesil tento problem. Uz neviem, kde som to nasiel, ale je tam konflikt s panelom jazykov. Ak das panel jazykov volne plavajuci na plochu, alebo ho uplne das prec, mozes pouzivat quick launch aj vsetky toolbary, ktore si na listu das. Inak ti po niekolkych restartoch zmiznu. Na forach boli uvadzane mnohe dalsie riesenia, ale co som cital, tak jedine toto skutocne funguje.Mne to problem vyriesilo. Najprv mi vadil ten panel, lebo je nastavena na Always on top, ale ked som nstavil priesvitnost pre inaktivny, tak je to v pohode znesitelne, ani to nevnimam
GIGN1987
Novice
Novice

BX napísal:daj spustit->msconfig a pozri sa do zalozky boot. Malo by tam byt nieco ako "opravit cesty" alebo nieco take.
ja ta mám toto a v tomto sa moc neviznam ked som robil dualboot pouzil boot manager menom vista boot pro
Prílohy
msconfig.JPG
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Holubar napísal:Tiez som riesil tento problem. Uz neviem, kde som to nasiel, ale je tam konflikt s panelom jazykov. Ak das panel jazykov volne plavajuci na plochu, alebo ho uplne das prec, mozes pouzivat quick launch aj vsetky toolbary, ktore si na listu das. Inak ti po niekolkych restartoch zmiznu. Na forach boli uvadzane mnohe dalsie riesenia, ale co som cital, tak jedine toto skutocne funguje.Mne to problem vyriesilo. Najprv mi vadil ten panel, lebo je nastavena na Always on top, ale ked som nstavil priesvitnost pre inaktivny, tak je to v pohode znesitelne, ani to nevnimam
Tak panel jazykov som dal úplne preč, keď ho budem potrebovať tak cez Ovládacie panely si ho jednoducho zapnem. Vyskúšam či to pomôže. Potom napíšem. Díky za radu zatiaľ :)
BX
Addict
Addict

GIGN1987 napísal:ja ta mám toto a v tomto sa moc neviznam ked som robil dualboot pouzil boot manager menom vista boot pro
Tak skus pouzit rovnaky program na odstranenie. Ci? :D
GIGN1987
Novice
Novice

mno skusim daco vimislet dost ma to sere ale ianc je win super :D:D:D
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bartimeus »

nainstalolval som si win 7, instalacia prebehla bezproblemov restartoval sa napisalo Setup is preparing yourcomputer for frst use a koniec. Zas sa restaruje a stale dokola napise Setup si... a koniec a restartuje . Je to na starsom notebooku ale malo by to tam ist. ma 1,6Ghz procesor a 1,3G ram priblizne. V com moze byt problem ????
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A mas nastavene bootovanie z hdd?
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bartimeus »

jj
7budzo7
Light Expert
Light Expert

padanie

Príspevok od používateľa 7budzo7 »

niekedy mi z ničoho nič reštartuje PC a ukáže mi modrú obrazovku s nejakými číslami a písmenami...už som aj preinštaloval ale aj tak to niekedy reštartuje...v čom je problém??? 64-bit OS
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Môže byť v chybnom komponente.. ako prvé by som si posvietil na ramky prostredníctvom memtestu..
Extreme7
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Extreme7 »

http://www.hojko.com/download.php?id=63856

Chcem sa spýtať,že ako spustím vo Win7 ten horný panel s ikonkami - viď obrázok...
Frankie21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Frankie21 »

Myslim ze nie je vstavany vo windowse. To bude skor externý program, napr. Objectdock
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Napísať odpoveď