no na 8 rocnych je vseobecne lepsia priprava my sme mali povinnu len v 1rocniku a aj to sme nic nerobili....ak neratam prekreslovanie obrazkov do obycajneho malovani, ale seminar, teda aspon ten minulorocny bol super
My ako programátorská trieda na 8 - ročnom gympli sme ju mali celých 8 rokov a myslím, že prvých 6 rokov sme sa jej aj dosť seriózne venovali, no potom sme sa vyselektovali 8, čo sme mali hlbší záujem a posledné 2 roky už vlastne na informatike skoro nič nerobíme, pracujeme dá sa povedať iba na seminároch.
Ja som bol ako team codeblasters, no disq. nas koli spoluziakovi... mal vraj "podobny kod".... hadat sa s nimi bolo onicom... postup bol isty, mali sme 4 problemy vyriesene
No tak ja som so spolužiakom vyriešil 3 problémy v korešpondenčnom kole a vo finále 1 úlohu, ale skončil som 8., takže celkom slušne A to sme boli štyria z triedy...
Tak uz aj ja mam doma zlty papierik z posty .
Prisiel ti suhlas o odpusteni skusok? Pytam sa preto, lebo spoluziakovy, ktory na sciu nebol prisiel tiez listok (mesiac pred prijimackami posielaju pokyny, ktory den, o kolkej atd...).
Hej, aj mňa spolužiak najprv naplašil, že jemu prišla pozvánka na prijímačky v ten deň, ale nakoniec mi prišiel papier o odpustení prijímačiek, ale pozvánka mi neprišla zatiaľ. Ale v tom odpustení je ešte aj písané, že ak Ti aj príde, máš ju považovať za bezpredmetnú
Ako vsetkym prijatym gratulujem a ak tam pojdete tak sa mozno stretnme. .............ako vam sa zije ze 30 otazok my ich mame 45 a su fakt divne, bo sa k nim nic neda povedat (teda aspon k niektorym)
Tak nám triedna dávala počas roka priebežne písomky postupne zo všetkých 30 okruhov, takže prakticky by som to mal byť naučený, ešte si to trošku pozriem + gramatika.