Najhorsi film
-
lekoklatik
VIP
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak ale zas nemozes povedat ze toto bolo zle !!Holubar napísal:The Goods: Live Hard, Sell Hard
6/10 je na komediu vacsinou dobre hodnotenie, tak som to stiahol a zacal pozerat. Je za mnou ani nie polka a mazem to z disku. Nieco tak stupidnea trapne by som necakal ani v tej najvacsej krize. Ani raz som sa nezasmial, len som krutil hlavou...odpad
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/299159113/The_goods_live_hard.avi.html( ziadny warez ... ) dufam
tak s tymto nesuhlasim, mna to velmi prekvapilo mam blurayko vazne dobra akciatomasito13 napísal:lektolatik s tym G.I. Joe s tebou uplne suhlasim, strasna sracka ten film
najhorsi film co som naposledy pozeral bol Terminator Salvation no grc
mozem potvrdit, nevedel som co pozret a ani neviem akou nahodou sa mi tento film dostal na disklekoklatik napísal:100ľudí 100 chutí
Práve som dopozeral film G.I.Joe...
Totálna sračka. V celom filme si pekne srali do huby, herecké obsadenie ako do nízkorozpočtového filmu, hudobný doprovod z Inšpektora Dericka a zápletka? wtf? To tam bolo?
Jediné čo stálo za to, boli tie nápady: Nanotechnológie, červíky čo požierajú všetko čo im príde do cesty /i keď mám pocit že som to už niekde videl/, ten nemí ninja, obleky za miliardu dolárov. Kamera bola tiež miestami viac než trápna. Trápne jednoduché približovanie na scénu kde sa niečo deje? Veď to robím ja s mojím Panasonicom...
2/10 /2 body za tie technológie/
Mimochodom záver filmu, keď lode vylietavajú z "jamy" v púšti je totálne vidieť počítačový efekt. To sa akože na koniec filmu vysrali?
Ak som podľa vás spoileroval tento film, neobávajte sa. Nič vás tam nezaskočí, neprekvapí, neposadí na riť. Budete len čakať na tú poslednú scénu aby ste buď môj názor potvrdili, alebo vyvrátili
Napodobne. Za normalnych okolnosti by som ten film hned aj vypol, ale v lete 2008 nam pred skolou asi tyzden tocili scenu s nejakym ninjom na Hummeri, tak som mal tusak, ze to bude v tomto filme, pretoze v traileri bolo dost vela scen z Prahylekoklatik napísal:100ľudí 100 chutí
Práve som dopozeral film G.I.Joe...
Totálna sračka. V celom filme si pekne srali do huby, herecké obsadenie ako do nízkorozpočtového filmu, hudobný doprovod z Inšpektora Dericka a zápletka? wtf? To tam bolo?
...
Bol to cisty akcny film vhodny na uplny reset mozgu.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Najhorsi film
Strašne ma sklamal film The Men Who Stare At Goats.. take hviezdne obsadenie, skvely trailer.. ale zasmial som sa počas celeho filmu asi tak.. trikrat
Suhlasim, vcera som to pozeral, a je to dost slabe.Old Dirty Bastard napísal:Strašne ma sklamal film The Men Who Stare At Goats.. take hviezdne obsadenie, skvely trailer.. ale zasmial som sa počas celeho filmu asi tak.. trikrat
-
axxis
Addict
Ja som videl pred nejakym casom koniec filmu D-war, alebo Dragon war alebo ako sa to volalo, Korejska akcna zalezitost. Ten film bol tak neuveritelne debilny, ze som sa z toho normalne musel smiat.
A potom klasika G.I. Joe
A potom klasika G.I. Joe
The New World - pribeh o pocahontas, hraju Christian Bale a Colin Farell - no to bol tak nudny film az to pekne nieje... 3x som zaspal pri tom, dej veskery zadny a na romanticke balady posledne roky naladu nemam... => 2/5 - jeden bod za pekne score od hornera, druha za herecke obsadenie... aj ked cely film drzat hubu a tvarit sa ako puk dokazem aj ja a nemusim sa volat ani Colin Farell...
-
MisguidedAngel
Star
neznasam lyncha, pre mna utrpenie kukat cokolvek od neho.
Janosik:Pravdiva historia ... totalna bieda, ved to nema ziadny dej, ani vam neviem napisat o tom nic lebo sa tam nic nedialo.. no bol tam 3x sex a obesenie a to bolo asi tak vsetko
-
lekoklatik
VIP
A Dangerous man.
Prvý krát som počul seagalov original hlas a uz ho pocut nechcem. Uplne zle.
Hudba, zle.
Pribeh, zle.
Dialogy, zle.
Herecke obsadenie, zle.
Uplne kazdeho by ten seagal len mlatil, ze by cital na nete jak ho vsetci miluju?
Myslel som ze horsi film ako Hooligans 2 / v tej veznici/ nie je. A Dangerous Man sa mu aspon vyrovna...
Proste zle
Prvý krát som počul seagalov original hlas a uz ho pocut nechcem. Uplne zle.
Hudba, zle.
Pribeh, zle.
Dialogy, zle.
Herecke obsadenie, zle.
Uplne kazdeho by ten seagal len mlatil, ze by cital na nete jak ho vsetci miluju?
Myslel som ze horsi film ako Hooligans 2 / v tej veznici/ nie je. A Dangerous Man sa mu aspon vyrovna...
Proste zle
-
seth82
Darca
A Single Man...recenzia tu: http://seth82.wordpress.com/2010/02/20/ ... zia-filmu/