Windows 7
-
satan77
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Jasné, rozdiel medzi 32bit a 64bit je ten, že 64bit ti plne využije všetky komponenty v PC, ale priprav sa na to, že budeš mať 2xProgram files -DavisJ666 napísal:Custe
Oplati sa my nainstalovat 64-bitovu verziu windows 7 ultimate na:
Amd Athlon 64 X2 5200+
Nvidia Geforce 9600 GSO
2 GB Ram ?????
Program files a (x86)Program files, myslím, že pri tvojej zostave len dobre urobíš, keď dáš 64-ku, ja mám 32-ku, lebo mám good matičnú aj procák aj grafiku... tak som sa spoľahol na parametre súčiastok samých, len preto že nechcem 2x Program files
Preto sa pytam lebo som cital na strankach,ze 64bitova sa oplati iba ked mas viac ako 4 GB Ram.A je to pravda,ze 64 vyuzije obidva procesory alebo nie,lebo neviem na strankach co som pozeral iba o ramke pisali.satan77 napísal:Jasné, rozdiel medzi 32bit a 64bit je ten, že 64bit ti plne využije všetky komponenty v PC, ale priprav sa na to, že budeš mať 2xProgram files -
Program files a (x86)Program files, myslím, že pri tvojej zostave len dobre urobíš, keď dáš 64-ku, ja mám 32-ku, lebo mám good matičnú aj procák aj grafiku... tak som sa spoľahol na parametre súčiastok samých, len preto že nechcem 2x Program files
-
last_knight
Light Professional
64bitový je lepší len vtedy, keď máš viac ako 3 GB RAM, inak ti stači 32 bitový. Program ti môže používať 2 jadrá aj keď je 32 bitový, to nesúvisí s tým, či je 32/64 bitový os. Ten, čo ti nepoužíva na 32 bitovom to nebude robiť ani na 64 bitovom.DavisJ666 napísal:Preto sa pytam lebo som cital na strankach,ze 64bitova sa oplati iba ked mas viac ako 4 GB Ram.A je to pravda,ze 64 vyuzije obidva procesory alebo nie,lebo neviem na strankach co som pozeral iba o ramke pisali.
Ok,diky tak s 64 pockam,mozno si niekedy dokupim Ram.Cesar napísal:64bitový je lepší len vtedy, keď máš viac ako 3 GB RAM, inak ti stači 32 bitový. Program ti môže používať 2 jadrá aj keď je 32 bitový, to nesúvisí s tým, či je 32/64 bitový os. Ten, čo ti nepoužíva na 32 bitovom to nebude robiť ani na 64 bitovom.
Keď sú všetky ovládače k hw aj 64 bitové tak by aj mohol. Ešte + aj všetky programy, hry tak jednoznačne 64 bit. Nie som si 100%-ne istý ale 32 bitové progrmy na 64 bit os "neidú" pomalšie. Ja s 3 GB by som si nainštaloval radšej 32 bitový ale to je môj názor.brm napísal:Inak ak to má za "jednu cenu", prečo už teraz nepoužiť 64bit aj keď má iba 2GB ramku? Veď pomalšie mu to určite nepôjde.......
Ak sa chystá dať nový OS, už má úplne jedno, či 32bit alebo 64bit... jedine ak by mal 4GB ramku, tak samozrejme 32bit by bola blbosť.
Ma vplyv 64bit na procesor ?Cesar napísal:Keď sú všetky ovládače k hw aj 64 bitové tak by aj mohol. Ešte + aj všetky programy, hry tak jednoznačne 64 bit. Nie som si 100%-ne istý ale 32 bitové progrmy na 64 bit os "neidú" pomalšie. Ja s 3 GB by som si nainštaloval radšej 32 bitový ale to je môj názor.