Ja neviem, ale ja si Sedmicku nemozem vynachvalit. XP-cka sa tak zazrali na dlhu dobu, ze z nich vela ludi prechadza len horko tazko. XP je nieco legendarne pre ludi az doteraz. Ked visli Visty, tak boli na celom svete odsudzovane, kazdy nato nadaval aka je to pi*ovina, ze to potrebuje az 1GB (na rok 2007 to bolo "vela" a kupovat pre ludi novy pocitac pre system bolo nemyslitelne (hlupa vec ze?), ale mne to vobec nevadilo, kupil som stroj (nie len pre Vistu) a aj org. Vistu), ze to bol najvacsii omyl a este neviem co. Ked vysli Sedmicky naopak kazdy ich chvali po nete, ze je to dalsi z podarenych systemov a pritom je to iba vyladena ta ich "sku*vena" Vista. Ved Sedmicka ma cely zaklad vratane jadra z Visty. Vista bol iba taky skuskovy prechod pred Sedmickou.
Ja som pouzival Vistu dva roky a nikdy som s nou nemal ziadny problem a rozbehal som tam vsetko. Kazdy novy ope. sys. ma nieco do seba. Teraz bezim uz par mesiacov na Sedmicke a tiez nemam ziadne vyhrady, prave naopak, nasiel som kopu vyladenych much oproti Viste. Rozhodne by som uz XP nenainstaloval.