Windows 7

Informácie o software, ankety...
satan77
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

maco54 napísal:Chcel by som sa opytat za ci sa da vypnut aero a co to vypnutie sposoby???
Uvolni mi to miesto na grafike a to volne miesto potom mozem vyuzit v hre??
Poradte mi s tymito 2 vecami diki.
:o Ty si asi taký expert jak moj kolega, on mi tiež kládol takéto prapodivné otázky, kúp novú mašinu a máš pokoj, tak isto aj ten moj kolega kupil komplet zostavu odomňa(pekne výkonnú), a len potom pochopil, prečo som na neho kukal pri otázkach tohto typu jak keby bol z inej planéty :D
A myslím že dnes už to čo sa pýtaš aj tak neplatí a nič to nespraví... Sú na to aj špeciálne windowsy dokonca, ale myslím, že všetko len "prepadáky"
maco54
Star
Star

Príspevok od používateľa maco54 »

Ved ja mam novu masinu a mislim ze aj dost vykonu mam 1 gb grafiky a gta 4 tam by sa pri 7 zisla este vacsia pamet tak preto som sa pytal mam vsetko na plno len tiene nie lebo miesto na grafe je presiehnuto o dakych 12 mb tak preto som sa pytal
omg2211
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa omg2211 »

a co ked mas 1GB grafiky ? co to znamena vobec ? Pamat ti urcite neurcuje vykon tej karty :-)
speaker31
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa speaker31 »

caute.. s win 7 som spokojny, je to super windows. Len mám trocha problém s virtuálnou pamäťou. Vždy, ked nainštalujem windows tak ide v poho, ale po takých 5 dnoch mi začne vyskakovať tabulka s virtuálnou pamätou. Je nastavená na 0MB a vždy ked sa ju snažím nastaviť tak sa vypne automaticky.
PC mám : Intel Core 2Quad Q8400, RAM 4GB, Nvidia 9800GT
A ešte jeden problém. Mám 4GB RAM a ajked dám 64bit win tak mi berie len 3,25 GB RAM, čím to môže byť ?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Mam sedmičku druhy deň, a hned dva "problemy"... (pravdepodobne som dačo preklikol)

1) Na ploche nemám žiadne ikony, s myšou nemôžem ani robiť ten označovací obdĺžnik (na označenie súborov), no ak sa pozriem do priečinka "plocha" tak tak ikony mám. Aj keď dám niečo sťahovať na pochu, nezobrazí sa... A pritom včera to normálne šlo :oops:

2) ponuka štart - mám tam čisto bielu plochu, no včera tam boli normalne programy... čo som preklikol? :) dá sa aj prepnúť nejakym spôsobom na klasické zobrazenie ala xp?

:)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

To zobrazenie a'la XP by zaujímalo aj mňa. U brácha som nenašiel nić také. Trochu mi vadí ten search bar a'la MAC OS, nikdy som nebol jeho fanúšik a dúfam že na Sedmičky spravia dodatočne alternatívny Ui, ktorý bude a'la XP. iMO XPčka majú najlepšie rozloženie základného Ui. A control panel ditto. Neviem prečo tam nie je classical mode, ako bol vo Vistách. Pre mňa osobne sú tieto dve veci dosť veľké mínus.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

uplink napísal:A control panel ditto. Neviem prečo tam nie je classical mode, ako bol vo Vistách.
Nie je tam, pretože ho nevieš nájsť. :roll:
Prílohy
cp.jpg
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak aspoň ten ostal podobný, aj keď to centrum sietí...a je tam aj klasický štart, ako v XPčkach?
Terepin
Addict
Addict

uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

3rd party, ale aspoň je, díky moc ;)
Terepin
Addict
Addict

Jednu vec nikdy nepochopím. Chcete nový systém, ale zubami-nechtami zároveň chcete taký istý. Ani Vulkánec by v tom nenašiel logiku.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

prehladnosť zlatko, prehladnosť :)

Druhý problém som už vyriešil, teraz zostáva ešte prvý... naozaj nik nevie čo to? :shock:
Terepin
Addict
Addict

Ja s prehľadnosťou problém nemám. Zlatko. Ja sa totiž na nové veci viem adaptovať. Zlatko.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

:) :) niekto si nerád zvyká a má radšej zaužívané... tak ako v starom xp bol na vyber medzi klasikou a novym štartom, mohol byť kludne aj tu...

PS: vyriešil som to...
Ak by mal niekto rovnak problém, klik pravým na plochu, zobraziť, a zobraziť ikony na ploche :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mr.Henky napísal:Jednu vec nikdy nepochopím. Chcete nový systém, ale zubami-nechtami zároveň chcete taký istý. Ani Vulkánec by v tom nenašiel logiku.
Kto kedy písal že chcem nový systém? :D chcem XPčka s Direct X11 podporou, daj mi ich a budem najštastnejší užívateľ Shitdowsu na svete. Neznášam Visty a ešte ani nemám Sedmičky a už mi idú krkom :twisted:
Terepin
Addict
Addict

uplink napísal:chcem XPčka s Direct X11 podporou
Implementuj WDDM a není problém.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

uplink, ako vidím ty si typický hater windowsu..ešte si ho ani nevyskúšal a už naň nadávaš..k šitnému xp by som sa už nevracal..doba pokročila
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja neviem, ale ja si Sedmicku nemozem vynachvalit. XP-cka sa tak zazrali na dlhu dobu, ze z nich vela ludi prechadza len horko tazko. XP je nieco legendarne pre ludi az doteraz. Ked visli Visty, tak boli na celom svete odsudzovane, kazdy nato nadaval aka je to pi*ovina, ze to potrebuje az 1GB (na rok 2007 to bolo "vela" a kupovat pre ludi novy pocitac pre system bolo nemyslitelne (hlupa vec ze?), ale mne to vobec nevadilo, kupil som stroj (nie len pre Vistu) a aj org. Vistu), ze to bol najvacsii omyl a este neviem co. Ked vysli Sedmicky naopak kazdy ich chvali po nete, ze je to dalsi z podarenych systemov a pritom je to iba vyladena ta ich "sku*vena" Vista. Ved Sedmicka ma cely zaklad vratane jadra z Visty. Vista bol iba taky skuskovy prechod pred Sedmickou.
Ja som pouzival Vistu dva roky a nikdy som s nou nemal ziadny problem a rozbehal som tam vsetko. Kazdy novy ope. sys. ma nieco do seba. Teraz bezim uz par mesiacov na Sedmicke a tiez nemam ziadne vyhrady, prave naopak, nasiel som kopu vyladenych much oproti Viste. Rozhodne by som uz XP nenainstaloval. :wink:
omg2211
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa omg2211 »

neviete niekto ako na sedmicke nastavim aby som mal operu ako predvoleny prehliadac pre vsetko ? lebo napr na QIP ked kliknem na odkaz tak mi to otvara v IE atd.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

najprv skontroluj či máš ako predvolený prehliadač nastavenú operu.firefox to ma v nastaveniach, mala by mať aj opera
Napísať odpoveď