Zábavná pyrotechnika

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pishta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

nordkapp_pb napísal:no neviem neviem .. skor verim tomu prvemu ..lebo asi pred dvoma rokmi sa to kupovalo za cca 500-600 korun ..a bolo ich tam mozno 6 ...

... asi zalezi od triedy, druhu, konkretnehu typu, zlozitosti efektu->konstrukcie, kvality a predajneho miesta :-)
Ano v tescu,carfoure v pohode...199SK stoji 12KS je to normalna velkost,to su tie co su vsetky krabice rovnake z nutra len to ma iny nazov napr Mafian atd... aj ked tento rok stali vacsinov 249,- ale dali sa zohnat aj za 199,-

taketo: http://www.lightpyroteam.sk/noflashCont ... d/8232.jpg
http://www.lightpyroteam.sk/noflashCont ... d/8230.jpg

kupujem za 199,- tak neviem ci ste mysleli ine...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

pishta napísal:Ano v tescu,carfoure v pohode...199SK stoji 12KS je to normalna velkost,to su tie co su vsetky krabice rovnake z nutra len to ma iny nazov napr Mafian atd... aj ked tento rok stali vacsinov 249,- ale dali sa zohnat aj za 199,-

taketo: http://www.lightpyroteam.sk/noflashCont ... d/8232.jpg
http://www.lightpyroteam.sk/noflashCont ... d/8230.jpg

kupujem za 199,- tak neviem ci ste mysleli ine...
jo, taketo... zaujimave, tiez sa mi zda ze minuly rok som zohnal lacnejsie ale co narobim
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mi-chau napísal:Mne cela tato zalezitost pride trochu blba, nechcem sa nikoho dotkunut ale pozerat sa ako moje peniaze vyletia 50m do vysky a vybuchnu, chvilku svietia potom zhasnu - to je trochu neromanticka zalezitost na silvestra.
Mno vies, takto keby sme uvazovali, tak by sme zle dopadli. (naco nam je alkohol?)
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

byvali casy, ked som si kupoval vselijake raketky a rozoberal ich a upravoval ich vlastnosti atd. teraz si radsej kupim nieco rozumnejsie za tu velku palku, co stoji dnes pyrotechnika...
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Podla mna ohnostroj a nejaky ten pekny vybuch proste patri k silvestru. Ale sam nic nekupujem, racej si kupim kvalitnejsiu flasu a pozriem sa na ohnostroj nejakeho ozembucha ktory zanho vyvalil celu vyplatu :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tomasko napísal:Mno vies, takto keby sme uvazovali, tak by sme zle dopadli. (naco nam je alkohol?)
To je nieco uplne ine
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

mi-chau napísal:To je nieco uplne ine
nieje ti trebars luto ze ked zjes cokoladu o 2 dni ju vyse*es do zachoda ? :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

ohnostroj este chapem ale volov co sa bavia na tom ze niekomu hadzu petardy pon nohy by som mlatil
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

mi-chau napísal:To je nieco uplne ine
Je to to iste...Potrebujes alkohol?Nie,je to len zabava,rovnako ako pyrotechnika :)

Je to to iste ako ist do zabavne parku,naco?Ved za chvilu je po tom a nic ti to neda!Vyhodene peniaze
Niekoho to bavi a je to prenho forma zabavy :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Sepiroth napísal:nemal som päsť zovretú, normálne som ju držal medzi prstami ako keď ju hádžeš, a vysvetlil som to. mega je dutý šúľok z hrubého tvrdého papiera, z jednej strany zapchatý plastom alebo sadrou, z druhej je síra. podstata je v tom, že je tam menej pušného prachu, no narobí to väčší rachot, pretože papier sa neroztrhne a energia uvoľnená pri výbuchu sa uvoľní vystrelením z otvorom toho šuľku.
ja viem ako funguje mega ..lenze tam je taky otras a sleha ze podla mna by si aspon ohluchol ...ja som polozil megu na jednu tabulu s nazvom firmy a odtrhlo ju ...oddrbal ju len ten otras ziadny vybuch ..konce isli takisto prec ...ale tak nehadam sa ..mne sa to este nastastie nestalo
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

hmm rakety alebo tie gule co sa nabijaju do takej trubice a vystreluju musia byt kazdy rok :-P...potom zboznujem cibulky a nenavidim piraty...raz mi to buchlo v ruke a mal som z toho nemale problemy a o ruke 1,5 mesiaca v obvazoch ani nehovorim :?
adriano33030
Novice
Novice

Príspevok od používateľa adriano33030 »

peterkozel napísal:ohnostroj este chapem ale volov co sa bavia na tom ze niekomu hadzu petardy pon nohy by som mlatil
noa? :D aj mne to robia ale ja si zase kupim pumy a hadzem im ich naspeť pod nohy :D
ake su napr tieto z prispevku vyššie
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

Je iné keď sa pozeráte na ohňostroj odpálený niekym iným alebo niekoho iného a váš..

Každý rok si doprajem nejakú tu malú zbierku z Lídla :D do 20€ tento rok bolo poslabšie tak len za 10€ nejaké tie kompakty dve rakety par bombíkov a hotovo :-) hneď mam lepšiu náladu a ruky od pušného prachu :D
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Hm prvý rok čo som bol na silvestra v meste a už sa hneď aj stala dosť nepríjemná príhoda. Jednému chlapíkovi z vedľajšej bytovky odtrhlo ruku až po lakeť. Vraj to mal vlastné výrobky ale neviem nieje to dôveryhodný zdroj :D No ale v každom prípade nechcel by som to zažiť...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Pre jeden den sa moze clovek stat mrzakom na cely zivot. :wink:
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

No mňa včera dojala jedna krabička petárd kvalitou :D
Bolo ich tam asi 100 a z toho ak 15 buchlo tak to je moc :D
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Jj tak tu je o tom už aj napísané: http://liptov.sme.sk/c/5174269/pyrotech ... -ruku.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pirátov som hádzal, keď som bol decko. Teraz ma to nezaujíma a sú to podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze. A fakt mi hlave neberie, prečo má starý 40-ročný chlap potrebu [a ešte podomácky(!)] vyrábať nejaké výbušniny a petardy. To fakt nie je normálne a takto to končieva.
dEn00
Light Star
Light Star

Re: Zábavná pyrotechnika

Príspevok od používateľa dEn00 »

Co kupujete na silvestra ? Aku pyrotechniku? Odporucte mi nieco lebo idem nakupovat este :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Zábavná pyrotechnika

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Po prvykrat od mala si robim znova radost ako maly chalpec :D Bola super cena, tak som neodolal, a dnes vecer sa idem hrat :P
Prílohy
img9089e.jpg
Napísať odpoveď