Windows 7
Custe
Mam problem s Win7 a PCI device,od dneska mi ti nejde.Mam zapojenu mys do usb nerozpozna nejdemi vobec znacka speed link sl-6395 STYX,uz teraz aj ked usb kluc zapojim ani to nerozpozna.Ovladac na mysku som skusal nepomohlo.A v spravci zariadeni mam PCI device so zltym trojuholnikom pls help.Nic my nerozpozna - presnejsie ani jeden usb port my nejde mam ich 9.
Mam problem s Win7 a PCI device,od dneska mi ti nejde.Mam zapojenu mys do usb nerozpozna nejdemi vobec znacka speed link sl-6395 STYX,uz teraz aj ked usb kluc zapojim ani to nerozpozna.Ovladac na mysku som skusal nepomohlo.A v spravci zariadeni mam PCI device so zltym trojuholnikom pls help.Nic my nerozpozna - presnejsie ani jeden usb port my nejde mam ich 9.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
mozem sa spytat otazocku, ak sa niekto vyzna
idem skladat kamosovi novy PC, premyslam nad OEM verziou (kedze je lacna ofc) ale je dost limitujuca co ma odradzuje a tak som premyslal nad normalnou touto http://www.alza.sk/microsoft-windows-7- ... 142453.htm
no a k tej otazke, da sa henta verzia pouzit na 2PC? zeby som to kupil a on by si vzal 64bit a ja 32 a kazdy z nas by mal "legalny" win? kedze tam v popise pisu nieco o dvoch licenciach
idem skladat kamosovi novy PC, premyslam nad OEM verziou (kedze je lacna ofc) ale je dost limitujuca co ma odradzuje a tak som premyslal nad normalnou touto http://www.alza.sk/microsoft-windows-7- ... 142453.htm
no a k tej otazke, da sa henta verzia pouzit na 2PC? zeby som to kupil a on by si vzal 64bit a ja 32 a kazdy z nas by mal "legalny" win? kedze tam v popise pisu nieco o dvoch licenciach
-
Pufo Callo
Star
LOOOL bud som ja OUT alebo je to blbost. To je ako keby ti nove auto pisalo ze chyba motor zo stareho.Dunlop napísal:ak mi hra píše že mi chýba directx 9, tak mám 11ku odinštalovať a potom nahodiť 9, alebo možem kludne vedla 11ky nahodiť 9?
Pufo Callo napísal:LOOOL bud som ja OUT alebo je to blbost. To je ako keby ti nove auto pisalo ze chyba motor zo stareho.
-
uplink
VIP
aj vo Vistách, aj v 7mičkách chýbajú niektoré knižnice z 9tky céčka. Treba to nainśtalovať a fičí to v pohode.Pufo Callo napísal:LOOOL bud som ja OUT alebo je to blbost. To je ako keby ti nove auto pisalo ze chyba motor zo stareho.
-
racto
Medium Expert
Zapněte si tajný „boží mód“ ve Windows 7
Kód: Vybrať všetko
http://www.extrawindows.cz/zapnete-si-tajny-%E2%80%9Ebozi-mod%E2%80%9C-ve-windows-7-
DjBass
Darca
Neviem, či to pôjde aj pri 7, ale na Viste som s mojim keyom nemal problém ju zaregistrovať ani pri 64-bit verzii...robbiee napísal:Mam OEM Win 7 Home Premium 32 bit, originalny k novemu pc, je mozne nejak legalne system zmenit na 64 bit? Popr s nejakym doplatkom alebo podobne.
Dovod je, ze ram je 4GB a len 1,99GB pouzitelnych, co sa mi samozrejme nepaci, nechapem naco tam ten clovek co ho skladal daval 32 bitovu verziu.
caute.. s win 7 som spokojny, je to super windows. Len mám trocha problém s virtuálnou pamäťou. Vždy, ked nainštalujem windows tak ide v poho, ale po takých 5 dnoch mi začne vyskakovať tabulka s virtuálnou pamätou. Je nastavená na 0MB a vždy ked sa ju snažím nastaviť tak sa vypne automaticky.
PC mám : Intel Core 2Quad Q8400, RAM 4GB, Nvidia 9800GT
A ešte jeden problém. Mám 4GB RAM a ajked dám 64bit win tak mi berie len 3,25 GB RAM, čím to môže byť ?
prosím o odpoved
PC mám : Intel Core 2Quad Q8400, RAM 4GB, Nvidia 9800GT
A ešte jeden problém. Mám 4GB RAM a ajked dám 64bit win tak mi berie len 3,25 GB RAM, čím to môže byť ?
prosím o odpoved