PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
prosil som o par prispevkov vyssie o preklad textu tak ho sem dávam je to vo worde. v google translator som to prekladal ale tam je to ako vsetci vieme chybne popripadeto prelozte tam a poopravujte ja som do jazykov debil
dakujem vopred ... velmi pekne
- Prílohy
-
- pomoc.docx
- (11.16 KiB) 46 stiahnutí
-
aughostino
Medium Professional
potreboval by som skontrolovat tento preklad, je to sloh o starostlivosti o zdravie a je to pisane pre kamaratku tak aby tomu pochopila no nie som si tym celkom isty
Kód: Vybrať všetko
Ich bin nich so oft krank. Ich hatte die üblichen Kinderkrankheiten. Mit zehn Jahren wurde ich am Blindarm operiert. Jetzt habe ich keine Schwierigkeiten. Ich habe mehr oft Kopfschmerzen und die Grippe. Bei der Grippe sind die Merkmale zum Beispiel das Husten, die Snupfen, die Unlust zum Essen, Schütelfrost. Wenn die Grippe kommt, so ich gehe zum Doktor. Bei dem doktor warte ich im Wartezimmer. Die Krankenschwester sucht mieine Karte in der Kartotheke aus. Dann gehen Sie zum Doktor. Er untersucht mich. Er sieht mein Hals, die Lungen abklopfen, das Fieber messen. Danach stellt er die Diagnose. Danach gehe ich in die Apotheke und ich Arznei kaufen. Dann gehe ich nach Hause zu behandeln und Arznei einnehmen.
Ja nie som často chorý. Ja mám bežné detské choroby. V 10tich rokoch som bol na operácií slepého čreva. Teraz nemám žiadne ťažkosti. Ja mám dosť často bolesť hlavy a chrípku. Pri chrípke sú príznaky napríklad kašeľ, nádcha, nechuť do jedla, zimnica. Keď príde chrípka, tak idem k doktorovi. U doktora čakám v čakárni. Zdravotná sestra pohľadá moju kartu v kartotéke. Potom idem za doktorom. Prezrie ma. Pozrie moje hrdlo, pľúca vyšetrí poklepaním, odmeria teplotu. Potom stanoví diagnózu. Potom idem do lekárne a kúpim si lieky. Potom idem domov liečiť sa a užívať lieky.-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Par mensich uprav
Ich bin nich so oft krank. Ich hatte die gewönliche Kinderkrankheiten. Mit zehn Jahren wurde ich am Blindarm operiert. Jetzt habe ich keine Schwierigkeiten. Ich habe öfter Kopfschmerzen und die Grippe. Bei der Grippe sind die Symptome zum Beispiel das Husten, die Snupfen, Appetitlosigkeit, Schütelfrost. Wenn ich eine Grippe bekomme, dann gehe ich zum Doktor. Beim Doktor warte ich im Wartezimmer. Die Krankenschwester sucht mieine Karte in der Kartotheke aus. Dann gehe ich zum Doktor rein. Er untersucht mich. Er schaut mein Hals an, klopft die Lungen ab, und messt das Fieber. Danach stellt er die Diagnose, ich gehe in die Apotheke die und kaufe die Medikamente. Dann gehe ich nach Hause mich zu heilen und die Medikamente zu einnehmen.
Ich bin nich so oft krank. Ich hatte die gewönliche Kinderkrankheiten. Mit zehn Jahren wurde ich am Blindarm operiert. Jetzt habe ich keine Schwierigkeiten. Ich habe öfter Kopfschmerzen und die Grippe. Bei der Grippe sind die Symptome zum Beispiel das Husten, die Snupfen, Appetitlosigkeit, Schütelfrost. Wenn ich eine Grippe bekomme, dann gehe ich zum Doktor. Beim Doktor warte ich im Wartezimmer. Die Krankenschwester sucht mieine Karte in der Kartotheke aus. Dann gehe ich zum Doktor rein. Er untersucht mich. Er schaut mein Hals an, klopft die Lungen ab, und messt das Fieber. Danach stellt er die Diagnose, ich gehe in die Apotheke die und kaufe die Medikamente. Dann gehe ich nach Hause mich zu heilen und die Medikamente zu einnehmen.
poradi si niekto s Golubockom? svk ani eng preklas som nenasiel. K+ ista
Stonět sivy goluboček, stonět on i děn i noč
Jevo milenkij družoček odleťál na dolgo proč
On už bolše něvarkujet i pšenički něklujet
Vsje taskujet vsje garjujet i tichoňko sljezi ljet
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Re: PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
Prosím do Angličtiny doslovný preklad :
Ako opticky zmenšiť fotku.
Ďakujem
.
Ďakujem
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
How to optically resize photocuteSTYLE69 napísal:Prosím do Angličtiny doslovný preklad :
Ďakujem.
dakujem za upresnenie chalani.
V takomto zneni by to co presne znamenalo? A je to spravne?
We Must Either Love Each Other, or We Must Die.
V takomto zneni by to co presne znamenalo? A je to spravne?
We Must Either Love Each Other, or We Must Die.
ef.KO - môže to tak byť a znamená to : "Buď sa musíme vzájomne milovať, alebo musíme zomrieť."
Ale no tak, to sa tu nenajde nik so zakladmi rustiny?
//kujeeeem 2K+Stonět sivy goluboček, stonět on i děn i noč
On už bolše něvarkujet i pšenički něklujet
-
MisguidedAngel
Star
kks na strednej som mal dva roky rustinu a zistujem ze si nic nepamatam 
ale podla mna to bude nieco taketo
stona sivy holubok, stona den aj noc
jeho mily druh, odletel na dlho preč
už viac nehrkuta ani zrno nezobka
a ten posledny vers mi robi problem, vsje - vsetko, taskujet - taskovat? - tuzit?, garjujet netusim a roky tichúčko plače.
pi*i a mam depku.
ale podla mna to bude nieco taketo
stona sivy holubok, stona den aj noc
jeho mily druh, odletel na dlho preč
už viac nehrkuta ani zrno nezobka
a ten posledny vers mi robi problem, vsje - vsetko, taskujet - taskovat? - tuzit?, garjujet netusim a roky tichúčko plače.
pi*i a mam depku.
ako by ste preložili do anglictiny tu hojdaciu sieť co sa upina o dva stromy?
Chcem ju objednat z ebayu 
-
MisguidedAngel
Star
hammock