Re: Facebook
Troska po termine, nie?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Spočiatku to bolo na FB celkom sranda, zdielali sme hŕstka kamarátov (väčšinou trieda) fotky, zážitky, názory... ale potom sa to zhoršovalo, čím ďalej tým viac stupidných aplikácií a pod.
Dneska pretiekol môj pohár trpezlivosti, ako som totiž očakával, tak ako sa skončili prázdniny sa strašne veľa ľudí začalo sťažovať a nariekať kvôli škole a taktiež sa zvýšila frekvencia oznamov o nejakej aplikácii.
Povedal som si dosť, vycapil odkaz na Zeď, odhlásil sa a vymazal odkaz z bookmarkov.
Tí ktorí mi tam nevadili, s tými komunikujem inak ako na FB.
IMHO strata času.
Dneska pretiekol môj pohár trpezlivosti, ako som totiž očakával, tak ako sa skončili prázdniny sa strašne veľa ľudí začalo sťažovať a nariekať kvôli škole a taktiež sa zvýšila frekvencia oznamov o nejakej aplikácii.
Povedal som si dosť, vycapil odkaz na Zeď, odhlásil sa a vymazal odkaz z bookmarkov.
IMHO strata času.
-
Gepid
Medium Professional
Re: Re:
Nie. Normálne som klikol na boku. Návrhy. Mali sme ale 3 spoločných priateľov...r3mus napísal:
no to ti robi bud preto ze nemas autorizovany ucet, alebo preto ze si pridavas ludi cez nejaky link na nete a pod. skratka system tusi ze ste sa mozno v zivote nestretli a snazi sa tomu zabranit, pretoze facebook sa tvari ako socialna siet na udrzovanie kontaktov a tieto veci su proti ich politike
A samozrejme, že sa poznáme.
Automatic FriendFinder: co to je? funguje to?
vyzera to velmi FB nativ, ale jeden nikdy nevie...
to "vsade a neslusne" u bab uz bolo odhalene?
vyzera to velmi FB nativ, ale jeden nikdy nevie...
to "vsade a neslusne" u bab uz bolo odhalene?
nechapem ludi ktorí skončia s fb prave kvôli aplikaciam a podobným tym statusom...ludia..da sa nastavit block danej aplikacie na nastneke (žiadny status, odkaz, nič!), tak načo sa odtial hned vymazavat, nevidím dôvod 
-
Betarik
Professional
znicoho nic mi nejde zobraz svoj vlastny profil neviete co stym moze byt ? kliknem na profil a nic sa nestane
cookies som uz vymazal nepomohlo nechapem
Mne pred pár hodinami nešiel vôbec "Domov" ale už ide tak skús počkať. Zase sa s tým asi hrajú 
Racius napísal:Spočiatku to bolo na FB celkom sranda, zdielali sme hŕstka kamarátov (väčšinou trieda) fotky, zážitky, názory... ale potom sa to zhoršovalo, čím ďalej tým viac stupidných aplikácií a pod.
IMHO strata času.
to je fakt. tie skupiny,8 statusov za hodinu, aplikácie to je neskutočne..a to som si tam schválne nedával nikoho koho vydávam len na ulici ako to podaktorí robia..
-
Betarik
Professional
preto ked uz mi niekto lezie na nervy si ho dam jednoducho skryt a mam po problemeto je fakt. tie skupiny,8 statusov za hodinu, aplikácie to je neskutočne..a to som si tam schválne nedával nikoho koho vydávam len na ulici ako to podaktorí robia..
našiel som QIP infium čo podporuje facebook chat.... Ak by mal niekto záujem 
ja to používam a možem len odporučit. V programe je spustená (alebo spustené) tie skupiny ludí, ktorú mám práve v chate zapnutú. Čo mi ale dost vadí je, že program upozornuje na každý nový status, okomentovanie a pod....síce tá ikonka je dole vpravo ale aj tak mi tam trochu vadí. Inak super program a konečne možem mat icq a fb ludi pokope, odporučam !Shwollo napísal:našiel som QIP infium čo podporuje facebook chat.... Ak by mal niekto záujem
-
r3mus
Medium Star
ja mam TRILLIAN-a a ten to podporuje tiez... a stavim sa ze aj kopec dalsich klientov... je to len o veci zvyku ktory si vyberiesShwollo napísal:našiel som QIP infium čo podporuje facebook chat.... Ak by mal niekto záujem
neustále mi blbne fb, horšie je že stále mi v poslednom čase vypadáva chat (ostane len ! a nemože nič načítat, pomože len F5) dost ma to štve, pretože každú chvílu ked s niekym píšem ma to len tak preruší, robi to ešte niekomu ? 
mne to robi stale ze mi nesiel cize to infiumko to super vyriesilo
neviem co mala vyriesit dnesna aktualizacia app pre iPhone, ale moj poziadavok, je zatial ignorovany
-
redliner
King
čaute neviete ako sa získavajú tie kolekcie na FarmVille 
Zrejme nic zavazne. Bolo to len z verzie 3.1.1 na 3.1.2, asi len nejake mensie bugy. Skoda, ze som si to tu neprecital skor, len nedavno som totiz update-oval. Mohol som ti tu vypisat fixes...jackb napísal:neviem co mala vyriesit dnesna aktualizacia app pre iPhone, ale moj poziadavok, je zatial ignorovany
dajú sa nejako skryť skupiny? Len aby sa mi nezobrazovalo kto sa do akej skupiny pridal.
Vlavo si prepni na panel "Status updates", to by z casti mohlo vyriesit tvoj problem. Podobnu situaciu som riesil pred par mesiacmi. Na chvilu som sa stal userom lite.facebook.com, no nakoniec som sa po dvoch-troch mesiacoch pouzivania vratil na klasiku.
-
Shark NX
Addict
Rozdiel medzi 3.1.1 a 3.1.2 bol len v Oprave Synchronizacii Kontaktov. Aj tak to je Bullshit. Mal som ku vsetkym kontaktom krasne pohadzane fotky. A tych so mam na FB mi fotky zmazalo ... Len pridal DirectLink na FByazoo napísal: Zrejme nic zavazne. Bolo to len z verzie 3.1.1 na 3.1.2, asi len nejake mensie bugy. Skoda, ze som si to tu neprecital skor, len nedavno som totiz update-oval. Mohol som ti tu vypisat fixes...