Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa yazoo »

Troska po termine, nie?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Spočiatku to bolo na FB celkom sranda, zdielali sme hŕstka kamarátov (väčšinou trieda) fotky, zážitky, názory... ale potom sa to zhoršovalo, čím ďalej tým viac stupidných aplikácií a pod.
Dneska pretiekol môj pohár trpezlivosti, ako som totiž očakával, tak ako sa skončili prázdniny sa strašne veľa ľudí začalo sťažovať a nariekať kvôli škole a taktiež sa zvýšila frekvencia oznamov o nejakej aplikácii.
Povedal som si dosť, vycapil odkaz na Zeď, odhlásil sa a vymazal odkaz z bookmarkov.

Tí ktorí mi tam nevadili, s tými komunikujem inak ako na FB.

IMHO strata času.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Re:

Príspevok od používateľa Gepid »

r3mus napísal:

no to ti robi bud preto ze nemas autorizovany ucet, alebo preto ze si pridavas ludi cez nejaky link na nete a pod. skratka system tusi ze ste sa mozno v zivote nestretli a snazi sa tomu zabranit, pretoze facebook sa tvari ako socialna siet na udrzovanie kontaktov a tieto veci su proti ich politike :wink:
Nie. Normálne som klikol na boku. Návrhy. Mali sme ale 3 spoločných priateľov...
A samozrejme, že sa poznáme.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Automatic FriendFinder: co to je? funguje to?
vyzera to velmi FB nativ, ale jeden nikdy nevie...
to "vsade a neslusne" u bab uz bolo odhalene? :D
smoldo56
Expert
Expert

Príspevok od používateľa smoldo56 »

nechapem ludi ktorí skončia s fb prave kvôli aplikaciam a podobným tym statusom...ludia..da sa nastavit block danej aplikacie na nastneke (žiadny status, odkaz, nič!), tak načo sa odtial hned vymazavat, nevidím dôvod :lol:
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

znicoho nic mi nejde zobraz svoj vlastny profil neviete co stym moze byt ? kliknem na profil a nic sa nestane :( cookies som uz vymazal nepomohlo nechapem
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Mne pred pár hodinami nešiel vôbec "Domov" ale už ide tak skús počkať. Zase sa s tým asi hrajú :(
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

Racius napísal:Spočiatku to bolo na FB celkom sranda, zdielali sme hŕstka kamarátov (väčšinou trieda) fotky, zážitky, názory... ale potom sa to zhoršovalo, čím ďalej tým viac stupidných aplikácií a pod.
Dneska pretiekol môj pohár trpezlivosti, ako som totiž očakával, tak ako sa skončili prázdniny sa strašne veľa ľudí začalo sťažovať a nariekať kvôli škole a taktiež sa zvýšila frekvencia oznamov o nejakej aplikácii.
Povedal som si dosť, vycapil odkaz na Zeď, odhlásil sa a vymazal odkaz z bookmarkov.

Tí ktorí mi tam nevadili, s tými komunikujem inak ako na FB.

IMHO strata času.

to je fakt. tie skupiny,8 statusov za hodinu, aplikácie to je neskutočne..a to som si tam schválne nedával nikoho koho vydávam len na ulici ako to podaktorí robia..
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

to je fakt. tie skupiny,8 statusov za hodinu, aplikácie to je neskutočne..a to som si tam schválne nedával nikoho koho vydávam len na ulici ako to podaktorí robia..
preto ked uz mi niekto lezie na nervy si ho dam jednoducho skryt a mam po probleme :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

našiel som QIP infium čo podporuje facebook chat.... Ak by mal niekto záujem :)
smoldo56
Expert
Expert

Shwollo napísal:našiel som QIP infium čo podporuje facebook chat.... Ak by mal niekto záujem :)
ja to používam a možem len odporučit. V programe je spustená (alebo spustené) tie skupiny ludí, ktorú mám práve v chate zapnutú. Čo mi ale dost vadí je, že program upozornuje na každý nový status, okomentovanie a pod....síce tá ikonka je dole vpravo ale aj tak mi tam trochu vadí. Inak super program a konečne možem mat icq a fb ludi pokope, odporučam ! :)
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

Shwollo napísal:našiel som QIP infium čo podporuje facebook chat.... Ak by mal niekto záujem :)
ja mam TRILLIAN-a a ten to podporuje tiez... a stavim sa ze aj kopec dalsich klientov... je to len o veci zvyku ktory si vyberies
smoldo56
Expert
Expert

neustále mi blbne fb, horšie je že stále mi v poslednom čase vypadáva chat (ostane len ! a nemože nič načítat, pomože len F5) dost ma to štve, pretože každú chvílu ked s niekym píšem ma to len tak preruší, robi to ešte niekomu ? :twisted:
moni
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moni »

mne to robi stale ze mi nesiel cize to infiumko to super vyriesilo
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

neviem co mala vyriesit dnesna aktualizacia app pre iPhone, ale moj poziadavok, je zatial ignorovany
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

čaute neviete ako sa získavajú tie kolekcie na FarmVille :?:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

jackb napísal:neviem co mala vyriesit dnesna aktualizacia app pre iPhone, ale moj poziadavok, je zatial ignorovany
Zrejme nic zavazne. Bolo to len z verzie 3.1.1 na 3.1.2, asi len nejake mensie bugy. Skoda, ze som si to tu neprecital skor, len nedavno som totiz update-oval. Mohol som ti tu vypisat fixes...
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

dajú sa nejako skryť skupiny? Len aby sa mi nezobrazovalo kto sa do akej skupiny pridal.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Vlavo si prepni na panel "Status updates", to by z casti mohlo vyriesit tvoj problem. Podobnu situaciu som riesil pred par mesiacmi. Na chvilu som sa stal userom lite.facebook.com, no nakoniec som sa po dvoch-troch mesiacoch pouzivania vratil na klasiku.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

yazoo napísal: Zrejme nic zavazne. Bolo to len z verzie 3.1.1 na 3.1.2, asi len nejake mensie bugy. Skoda, ze som si to tu neprecital skor, len nedavno som totiz update-oval. Mohol som ti tu vypisat fixes...
Rozdiel medzi 3.1.1 a 3.1.2 bol len v Oprave Synchronizacii Kontaktov. Aj tak to je Bullshit. Mal som ku vsetkym kontaktom krasne pohadzane fotky. A tych so mam na FB mi fotky zmazalo ... Len pridal DirectLink na FB
Napísať odpoveď