Call of Duty: Modern Warfare 2
-
erikmendel
Medium Expert
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
cawte da sa hrat multiplyer non-seam ? uz som stiahol aj niaky patch ale niak sa mi nezdalo lebo mal akolo 0.5 MB
ako to rozbeham porate mi dakdo PLS 
Nestiahol si náhodou CO-OP crack?
Multiplayer ide iba cez steam tuším.
No mne už to ani tak nepadá sem tam directX error (nechapem toSapo napísal:Tou "vydarenou" by som skor pomlcal. Hra je fakt super, to ano, ale ako s prepacenim doje*** tie servery tak to je uz dost. Ja som kludny clovek, ale ked za 5 minut padne 5x server tak to ma pekne nasere. Normalne uz zacinam lutovat, ze som za tu hru vyhodil skoro 40 ecok. Len dufam ze tie servery daju trosku dokopy
hlavne WH usery/i
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
MW nema VAC
ved ak si date patch 1.0.175 tak vam mp ide....a je tam dost hracov....ved su tam ludia s crack verziou 
tak co ma potom?Sphinx napísal:MW nema VAC
Divne ze sa s 1.0.175 ludia pripoja ked od piatka ci soboty je 1.0.180
PunkbusterAeious77 napísal: tak co ma potom?
Ak to má nejaký PB, tak súdiac podľa počtu hackerov pochybujem o jeho účinnosti
.
MW ma Punkbustera MW 2 ma VAC.MenejDenize napísal:Ak to má nejaký PB, tak súdiac podľa počtu hackerov pochybujem o jeho účinnosti.
Punkbuster to nemoze mat kedze ja ziadny nemam v PC nainstalovany. Pri vsetkych CoDoch sa mi instaloval a pri tejto verzii nie takze musi to mat VAC kedze je v hre implentovany aj Steamworks API.
@Banny: ake servery?
Ved hej MW ma Pb a MW 2 ma VACDedomil napísal:Punkbuster to nemoze mat kedze ja ziadny nemam v PC nainstalovany. Pri vsetkych CoDoch sa mi instaloval a pri tejto verzii nie takze musi to mat VAC kedze je v hre implentovany aj Steamworks API.
Hej som myslel, že sa bavíte o MW2. No ten VAC nejako nezaberá tiež
.
Keď ten matchmaking dajako nezlepšia či už odrezaním neorigo hráčov alebo nie, presedlám neskôr na BF BC:2
Už ma to dakedy fakt vytáča. Keď aj sa už niekam pripojím, tak človek má "úžasnú" náladu na hranie po 15tich minútach kickovania...
Ja uz to mam davno predobjednane, tolko nervov co som si pri MW2 prezil mi za to skutocne nestoji.Guczmann napísal:Keď ten matchmaking dajako nezlepšia či už odrezaním neorigo hráčov alebo nie, presedlám neskôr na BF BC:2Už ma to dakedy fakt vytáča. Keď aj sa už niekam pripojím, tak človek má "úžasnú" náladu na hranie po 15tich minútach kickovania...
Inak zmenil som nazor na nuke, vcera rano som dal behom polhodiny tri (len s nou vzdy pockam na koniec kola, nech nekazim hru)
mne sa uz podarilo konecne splnit 10 x nuke
za 3 hodky 
ja som si tiez predobjednal BC2, MW2 asi necham chvilu tak a pockam kym neopravia tie problemy s pripajanim lebo je to fakt o nervyGangy napísal:Ja uz to mam davno predobjednane, tolko nervov co som si pri MW2 prezil mi za to skutocne nestoji.
Inak zmenil som nazor na nuke, vcera rano som dal behom polhodiny tri (len s nou vzdy pockam na koniec kola, nech nekazim hru)
Jop, staci Rundown, zakempit sa na C site s AUGckom, hariermi, chopperom a nukom a uz to ide ako lavina. Tam dam vzdy minimalne 30 killov.
Alebo estate - v garazi s tlmenym EBRkom alebo barretom s termoviziou, to je krasa.