CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
KATKA-=KE=-
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa KATKA-=KE=- »

Ahojte chalani neviete mi niekto pomoct nejdu mi niektore mapky na hojku mi vypise toto p.s:ale na inych serveroch idu

Your map [maps/de_cpl_strike.bsp] differs from the server's.
Host_Error: Disconnecte
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ty si chory ... ano, na pomE'ho som mal aj ja raz tazke srdce (on vie, ja viem), ale prisiel sa mi ospravedlnit uplne normalne, uznali sme si chybu a vsetko je v poriadku, zatial co ty si mal potrebu posielat hojkovi screeny kazdu chvilu, ale opakujem, je mi to uplne jedno. A efkovi tiez, ako sa tu uz vyjadril. O tom, ze s inymi adminmi si problem nemal, to uz ja neviem, no minimalne viem o dalsich dvoch, ktori ta neznasaju ;) ale ja osobne proti tebe nic nemam, no tato citacia je uplne od veci.

/napisal som ti SS, dufam, ze si to pochopil .. uvedom sa a prestan to hrat
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

jedine co je na tej citacii odveci su fakty ktore si prekrutil a zivo si pamatam ako si este na pomeho nadaval ked na to ventrilo prisiel... sa nenechaj vysmiat so svojim uznali sme si chybu... ANO mal som potrebu posielat hojkovi screeny kazdu chvilu, pretoze nikomu nepisu hraci na hojkovi to co mne a aj ja mam niekedy dost (hlavne ked sa na mne este po tom vsetkom vyburi nejaky admin), ja uz dalej neriesim, nemal som sem ani pisat
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

KATKA-=KE=- napísal:Neviem oco vam ide adminkovia ale mam taky pocit ze jeden druhemu leziete do kapusty!! Preco nedrzime ako admini spolu ale navzajom sa tu ohovarate a ponizujete co je to za kolektv_?? Mali by sme drzat pohromade jeden druheho podrzat,poradit,pomoct a prijat aj tych mladsich neskusenych adminov medzi seba ved aj vy ste niejako zacinali a co sa tyka toho POME je ho skoda mne sa zdal strasny pohodacik a emax nemaj teraz vycitky stalo sa stalo co us radsej sa snazme aby nieco take sa u nestavalo a budme ako jedna velka rodina !!Ved chalani vy ste ty co mate davat priklad hracom na HOJKU!!!! :?
Admini nam urcite priklad nedavali, nedavaju a davat nebudu. To je jedna vec. Dalsia - ako jedna velka rodina? Drzat spolu? takze podla teba ked nejaky admin spravi chybu ostatni to maju prehliadnut pretoze oni(vy) su(ste) veduca "smotanka"? Ano rozumiem si neskusena a chcela by si aby ti niekto pomohol prihlasit sa do AMX namiesto toho aby sa tu riesili dolezitejsie veci. A ked sa ti bude nejaky cheater(prepacte ze zachadzam takto do extremu) zdat byt pohodacik tak ho nechas na serveri alebo co si chcela tym "pohodacikom" povedat?
Admini na hojkovi casto vedia co robia a je tu dost vysoka uroven - ked porovnam s inymi publikmi (+-vzdy jeden admin online, organizacia pri odhaleni/banovani cheatera, pluginy nerusiace hru ale naopak sprijemnuju ju, atd...) takze KATKA ty sa budes riadit sympatiami/antipatiami pri rozhodovani?

Mozno tu vidite az prilis vela invektivou na jej osobu ale cely tento prispevok odhaluje to ako je na adminstvo nepripravena. Ja skromne dufam a verim, ze ti KATKA tento moj prispevok pomoze pozriet sa do seba a v buducnosti sa budes rozhodovat bez ohladu na tvoj subjektivny pohlad pohodacikov/grazlov ale na zaklade faktov.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

berte to ako pokracovanie jogurtovho prispevku:

ako priklad uvediem Bc.Moci-ho a jeho dneskajsie nepovsimnute obchadzanie cenzury, a slovneho napadania vity.. za pritomnosti Katky a ziadnej jej reakcie.

ale tak mozno to nema nic s tym spolocne, ze moci rad komunikuje s katkou.
KATKA-=KE=-
Amateur
Amateur

sharky po prve napomenula som ich oboch a nebol to vita ale dietna salam a po druhe moci dostal kick !!! preto prestal nadavat !! ten prispevok co som napisala treba si ho pozorne precitat a potom pisat blbosti ,nepisem tam nic co sa tyka riadenia sa emocii ja viem ze ste zacitili slabu korist ale marne chalani skuste niekde inde!!!

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2010, 16:53)
KaptMichal napísal: Admini nam urcite priklad nedavali, nedavaju a davat nebudu. To je jedna vec. Dalsia - ako jedna velka rodina? Drzat spolu? takze podla teba ked nejaky admin spravi chybu ostatni to maju prehliadnut pretoze oni(vy) su(ste) veduca "smotanka"? Ano rozumiem si neskusena a chcela by si aby ti niekto pomohol prihlasit sa do AMX namiesto toho aby sa tu riesili dolezitejsie veci. A ked sa ti bude nejaky cheater(prepacte ze zachadzam takto do extremu) zdat byt pohodacik tak ho nechas na serveri alebo co si chcela tym "pohodacikom" povedat?
Admini na hojkovi casto vedia co robia a je tu dost vysoka uroven - ked porovnam s inymi publikmi (+-vzdy jeden admin online, organizacia pri odhaleni/banovani cheatera, pluginy nerusiace hru ale naopak sprijemnuju ju, atd...) takze KATKA ty sa budes riadit sympatiami/antipatiami pri rozhodovani?

Mozno tu vidite az prilis vela invektivou na jej osobu ale cely tento prispevok odhaluje to ako je na adminstvo nepripravena. Ja skromne dufam a verim, ze ti KATKA tento moj prispevok pomoze pozriet sa do seba a v buducnosti sa budes rozhodovat bez ohladu na tvoj subjektivny pohlad pohodacikov/grazlov ale na zaklade faktov.
sharky-no
King
King

ja hovorim urcite o konflikte moci vs vita... a nie salamka vs vita..
KaptMichal
King
King

Trpim komplexom, ze dievca je admin a ja nie, dokonca hra horsie ako ja ale je admin a ja nie....
ale k veci - admini, co vas viedlo k tomu aby katka bola admin? Normalne racionalne odovodnenie vasho racionalneho rozhodnutia.

btw. katka co znamena ta citacia celeho mojho prispevku?
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Drago Doom. pride mi to viac menej ako vas osobny problem. Rieste si to medzi sebou prosim.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

mne je jedno do je a do neni admin, ale ked jogurt chce byt admin tak preco neni? on na to nema?
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Kolko dievcat hrava aktivne na serveri? Zaujima ma to. Myslel som, ze len jedna, ale vyzera to tak ze ich je viacej. :sly:
sharky-no
King
King

emax tak prepac, bolo povedane ak mame nejaky problem s nejakym adminom tak to sem kludne mozme napisat.. neviem co sa rozculujes...
mozno je skoro hodnotit novych adminov, no dovolim si porovnat..
eSko - snazi sa vyhoviet kazdemu, upozornuje hracov ked nieco robia co nemaju, meni mapy ked treba -> spokojnost ;)
ramon - zatial som nevidel nic konkretne riesit, takze tazko hodnotit, ale zatial nic proti nemu
katka - ta je len chvilku sice, no nezda sa mi, ze by v tom bola nejaka profesionalka, moc mi tam nesedi.. mozno som zaujaty, ale tak fakt katka podla mna v admin teame nema nic robit :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

KaptMichal: Padlo rozhodnutie, ze je adminkou servera a neviem co viac chces k tomu pocut. Nikto ti nemusi nic vysvetlovat, bolo to nase rozhodnutie.
Morcelko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Morcelko »

čaute, ujo Móci reaguje na dotazy sharkyho a kapitánka michalka.
Začnem tým, že plačete kôli veciam ktoré sa stávajú na dennom poriadku, neviem čo máte proti LTT KATKE, ale ja si myslím že urobila čo mala, ked som sa hádal so salámou a nie s vitou. Vitovi som len napísal že čo je vlastne zač a on mi len odpísal že či chcem ban. Potom som mu napísal že nie dakujem, tak som bol ticho. TO BOLO VŠETKO DETIČKY, tak tu nehádžte vinu na KATKU, ktorá urobila všetko čo mala urobiť dala mi kick....a ked sa vám to nepáči detičky moje osprostené, tak sa bežte radšej učiť. ADMINI STE SUPER ŠETCI!!! ROBITE TO SUPER LEN TAK ĎALEJ, KATKA BUDE SUPER ADMINKOU!!!!!! NAJLEPŠOU :)), zatial nám dokázala všetkým že to vie a šetci sme zvedaví ako jej to pôjde ďalej.
KATKA MOŽE ÍSŤ PRIKLADOM PRE VIACERÝCH ADMINOV, ktorí túto pracovnú činnosť vykonávajú už dlhšie....

váš najoblúbenejší a najkrajší a najneodolatelnejší

Bc. MÓCI :)
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

héj móci. Óvce treba strihať!
:vrta_sa_v_nose:
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

hojko napísal:KaptMichal: Padlo rozhodnutie, ze je adminkou servera a neviem co viac chces k tomu pocut. Nikto ti nemusi nic vysvetlovat, bolo to nase rozhodnutie.
Nie nemusiš vysvetlovať. Ale mohol by si mi vysvetliť prečo si mi vtedy dal kick, keď sme spolu hrali, za to že som povedal nadavku a cenzura ma zachytila? V podstate si mi zrušil cenuzuru da sa povedať :) ... ale mam pocit že to bolo aj kôli tomu že som mal skore nejakých 30:2 alebo tak nejak...ja viem že z duše neznašaš rankerov tak ako ja, ale tak ked sa mi dari no poseriem sa kôli tomu :o . Hral som s tebou koľko razy aj predtým a nikdy si nič podobné neurobil, neurobil to nikdy ani iný admin, neurobil to nikto a tak by ma zaujímalo, či to nebolo tak trocha osobné... :nono:
P.S : a aby si vedel s pozdravom Heee :smt006
KATKA-=KE=-
Amateur
Amateur

BC.MOCI dakujem !!! :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

tonek: Nepamatam si, kedy to bolo a ani si to nepotrebujem rozpamatat. Kick davam stale, ked sa niekto nevie spravat a je mi jedno, ze ci pouzije nadavku, ktoru odstrani filter vulgarizmov, skratku pre nadavku alebo obchadza filter (cenzuru). Pokial mienis urazat hracov a nadavat im, tak sa nestazuj.
KaptMichal
King
King

hojko napísal:tonek: Nepamatam si, kedy to bolo a ani si to nepotrebujem rozpamatat. Kick davam stale, ked sa niekto nevie spravat a je mi jedno, ze ci pouzije nadavku, ktoru odstrani filter vulgarizmov, skratku pre nadavku alebo obchadza filter (cenzuru). Pokial mienis urazat hracov a nadavat im, tak sa nestazuj.
Z toho vyplyva otazka - exsistuju nejake jasne pravidla alebo o tom co je "neslusne a slusne" rozhoduje subjektivny nazor admina?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nepotrebujeme pravidla co presne sa moze a co nie. Je to na posudeni admina.
Zamknuté