nech ma prosim nezasype vlna kritiky a K- ale:Racius napísal:To fakt nikto necestuje po Slovensku ?
A co prosim ta tu mam robit resp. kam ist? Kade sa obzriem, tak vsade nulove sluzby a kolosalne ceny. Presiel/precestoval som cele slovensko sluzobne. a Prepac, nie, na SR dovolenkovat tak skoro nebudem a ani nechcem.
Vacsina slovakov povie ze chod do tatier, tuto zimu som tam uz bol 2x, nie dakujem.....podla mna momentalne to je ukazkou ako u nas funguje cestovny ruch, ak uz, tak radsej pojdem na polsku stranu
Jo, a hlavne ked RAKUSKE ALPY SU LACNEJSIE AKO TATRY(doteraz neverim ze to je tak... ale je)
jeden prikladom ma utvrdzuje v mojom mysleni: Bol som v lete vo Washington DC, v absolutnom centre mesta som bol si s priatelkou na obede v beznej(ani nejaka nobl kde je dress code ani lacna typu friteza a mikrovlnka) prisli sme dnu, tam uz bol pult kde sme boli uvitany(uz prvy rozdiel od SR) a spytane ci chceme sediet dnu alebo von, nasledne sme boli osobne odvedeny k nasmu stolu, dostali sme Menu(podotykam menu nam bolo podavane do ruk uz otvorene) slecna zobrala nase objednavky na napoje, nasledne sme si objednali, dostali sme bezplatne predjedlo, kedze som bol pomerne smadny, tak som stiahol napoj, BLESKOVE(a to neprehanam, bolo do do minuty) v tom momente prisla opytala sa ci si prajem este a prisla s plnym. medzitym nam doniesli jedlo, ja som mal steak a zemiaky, priznam sa ze jedlo si vychutnavam ale aj na mna to bola porcia obrovska, a zvladol som tak polku, medzitym prisiel ku stolu MANAGER PODNIKU(toto sa mi u nas nestalo vobec), slusne sa predstavil a opytal ci je vsetko v poriadku, ci nam jedlo chutilo a pod nasledne nam este podakoval ze sme navstivili jeho restauraciu. Prichadzame k ceresnicke na torte: CELY TEN OBED MA VYSIEL LACNEJSIE AKO OBED V CENTRE BRATISLAVY, popritom som mal pocit ze si ma ako zakaznika ctia, a vzdy bez vynimky mali na tvarach usmev !!!!
Takze, este raz, nie, nemam vobec potrebu dovolenkovat na SR ani nebudem dokym nedosiahnu aspon ako taku uroven.
PS: Samozrejme aj na slovensku sa najdu vynimky(Aj zapad aj vychod), ale je ich minimalne... O to radsej sa tam zastavim ked mam tu moznost ist okolo alebo mat v danom mieste sluzobne povinnosti