nokiu nemam zo satia som fotky videl .. pri foteni je obraz krajši podla mna v tej nokii ako u satia .. pri 12 mega fotaku by som už očakaval že mi obraz nebude sekatbonno50 napísal: jj jasne dalsi co ma Nokiu a chce nieco popieratgsmarena tak isto mobilmania a fony.sk je najlepsi fotomobil
videl si foto zo Satia?
NAJlepsi FOTOmobil
Re: Re:
Re: NAJlepsi FOTOmobil
no neviem jak si videl ale N97 sa nemoze rovnat s fotkou Satia vlastna skusenost obe mobily mam doma
jednoznacne najlepsiiii je nokia n86 
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Doteraz som bol strašne nadšený zo Satia, ale po zistení že 12Mpx fotky sa dajú robiť len v pomere strán 4:3 čo je na širokouhlom displeji Satia trochu...Na celý displej to spraví fotky len pri 9Mpx. Škoda no. Osobne ma stále dostane ak tú fotku vidím v mobile pri prezeraní v galérii ale pri ten pomer strán tam trochu...pokazili. Aj keď uznávam, že Satio robí veľmi pekné fotky na to, že to je telefón. I keď už sekanie obrazu a čakanie na odpoveď foťáku zo dve sekundy pokiaľ obrázok cvakne, aspoň na toto by mohli myslieť.
ak by sa mali fotky prezerat na displeji mobilu tak by na mobil stacil 1,3mpx fotakjohny541 napísal:Doteraz som bol strašne nadšený zo Satia, ale po zistení že 12Mpx fotky sa dajú robiť len v pomere strán 4:3 čo je na širokouhlom displeji Satia trochu...Na celý displej to spraví fotky len pri 9Mpx. Škoda no. Osobne ma stále dostane ak tú fotku vidím v mobile pri prezeraní v galérii ale pri ten pomer strán tam trochu...pokazili. Aj keď uznávam, že Satio robí veľmi pekné fotky na to, že to je telefón. I keď už sekanie obrazu a čakanie na odpoveď foťáku zo dve sekundy pokiaľ obrázok cvakne, aspoň na toto by mohli myslieť.
-
johny541
King
Ja ti tvoj názor neberiem, ja mám všetky fotky v telefóne na karte a mám ich len zopár v pc. Ale istotne máš pravdu. Len ma to trochu zamrzelo pretože aj väčšina notebookov a LCD monitorov sa vyrába širokouhlá a nie vo formáte 4:3. Ja čo mám HTC Hero tak tiež napríklad nemôžem použiť fotky na pozadie plochy. A predsa má fotka hneď iný ráz, keď sa využije celý displej. Ale je to vec čisto osobného názoru.
Myslim si ze najlepsi fotomobil momentalne je Nokia N86. Ani Satio zo svojimi 12mpx na nu nema. Pani zo SE sa mali radsej pohrat zo sosovkou ako pridavat pocet megapixelov. 
dalsi nafetovanySapo napísal:Myslim si ze najlepsi fotomobil momentalne je Nokia N86. Ani Satio zo svojimi 12mpx na nu nema. Pani zo SE sa mali radsej pohrat zo sosovkou ako pridavat pocet megapixelov.
-
dildo
Expert
Alebo ty.
1. Prispevok, ktory je nad tebou sa nema citovat, ked nanho odpovedas
2. Kvalita fotaku nezalezi od poctu mpx
Inak podla mna najlepsie fotomobily robi SE. Hoci to je asi vsetko co vedia robit dobre.
1. Prispevok, ktory je nad tebou sa nema citovat, ked nanho odpovedas
2. Kvalita fotaku nezalezi od poctu mpx
Inak podla mna najlepsie fotomobily robi SE. Hoci to je asi vsetko co vedia robit dobre.
ty kokos to je ale mudrosti
-
C0lder
Light Star
No lebo tvoje prispevky maju obrovsku informacnu hodnotu =/.Ked nemas nic na srdci tak sa nevyjadruj, k teme to nema nic spolocne pories si to cez SS tu na to nik nieje zvedavy.Aby som nebol OT naposledy som mal v rukach c905 a fotky robil ozaj pekne na mobil.Teraz momentalne asi ten SE satio pripadne N86, skoda toho LED.Osobne ma zaujal Uplinkov prispevok ten telefon bude velmi zaujimavy 
-
*S4PQ
Star
zdravim, poradte mi nejaky fotomobil, staci aj 5mpx, hlavne nech nieje dotykovy a nech sa da zohnat aj cisto novy (lacny). proste moze to byt hocijaky smejd len nech ma aspon 5mpx foto. diky 
-
zdravotnik
Light Professional
Nokia N82
-
Thommas
Addict
Mobily s naj fotakom: SE Satio, SE Vivaz, Nokia N900, Nokia N97, a pravdaze moja Nokia N95

-
johny541
King
Co hovorite na Samsung Pixon 12?
Co som pozeral fotky ci telefonu alebo tie ktore odfotil, bol som celkom prekvapeny. Myslim ze Satio ma konkurenciu.
Se Satio produkuje totálne zašumený humus zaberajuci brutalne vela miesta, vidno že SE láka poténcialnych kupcov bez technických znalosti na klasiku z čínskych trhov "viac pásik viac adidas" keby ty kreténi dali radšej 6 megapixel snímač do telefónu ktorý by bol aspoň dvakrat vačši ako to čo tam dávaju. Shit fotomobil nie je foťak tak že ked uz si vyberate niečo na fotenie z triedy mobilov uvažujte maximalne nad 5megapixel.
myslíš, že obyčajného človeka trápi, ako to v skutočnosti fotí? áno, výrobcovia sa naháňajú za vyššími hodnotami snáď všetkého. ale to len preto, že je to žiadané. že je tu nejaké percento ľudí, ktorí hľadia na kvalitu? tí im veru zisk nespravia. bfu si bude fotečky aj tak ukazovať len na displeji mobilu, tak nie je o čom 
njn, ako moj otec... cim viac mpx, tym lepsie fotky [a pozera ich iba v mobile
]
Na 2 Mpix naj Blackberry 8300
trosku otvorim tuto temu po dlhsej dobe ... aky je podla vas najlepsi fotomobil s Anroidom? Pokukavam po Xperii X10, ktora sa mi vidi aj vzhladovo ... hlavne by som chcel kupit nieco pouzivane tak do cca 300€ ...