Assassin's Creed 2
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Assassin's Creed 2
doplnene dalsie misie ...
myslím, že by sa oplatilo radšej počkať na normálny release, a nie blbnúť s nejakými súbormi. ten release by bol podľa mňa istejší, že tá hra bude normálne fungovať
ono to normalne fungje len su tam neni tie misie 
podla mna je to takto good len nech to aktualizuju cele a moze sa to hrat doradu zatial treba cakat
podla mna je to takto good len nech to aktualizuju cele a moze sa to hrat doradu zatial treba cakat
Hra mi funguje, ale keď idem za takým týpkom čo ma chce naučiť uhýbacie manévri tak potvrdím a neukáže sa mi obraz. Je tam taký znak ako keď sa ukladá hra ale je v ňom výkričník. PLS HELP!!!
-
Sphinx
Addict
nie som si isty ci nieco take bude.. ak ano tak na zaklade tohoto .. ono to ide vsetko ale postupne sa da hrat len potial pokial prisiel majitel originalu ktory poskytol odhytene dataSnajper2 napísal:myslím, že by sa oplatilo radšej počkať na normálny release, a nie blbnúť s nejakými súbormi. ten release by bol podľa mňa istejší, že tá hra bude normálne fungovať
Ktoré je odpoveĎ na moje??? Alebo neni!
-
Sphinx
Addict
dalej sa ist neda presiel si celu databazu ktora je kompletna
dostal som sa az po tu registraciu, ale ked vsetko vyplnim a dam zaregistrovat tak my nacitava, ale nic nerobi a v tom vypise serveru mi vypise ERROR.prikladam screen
to je nic normalne to vypni a znovu zapni AC2 a prihlas sa pod tym co si zadal pri tej registracii a ide to
-
Sphinx
Addict
ziadna hra predtym nemala DRM ochranu takehoto ranku.. ale aj toto sa uz prekonalo
co clovek vymysli to dokaze aj obist
A kedy to budem môcť zas prechádzať?
skuste my poradit naistaloval som AC mam ucet spustil som ten server ale ked kliknem na ikonu AC tak sa zacne pripajat ale zase vyhodi chybu ze sa nepripojil a stiahol som si aj najnovsie netFramework
Zebra323 napísal:Čo??? To je dáka blbosť u žiadnej hry mi to nerobilo a to mám všetky skoro z netu. A kedy to bude dalej?
ked prestanes mat sproste otazky a kupis si originalkuZebra323 napísal:A kedy to budem môcť zas prechádzať?
To teraz sa tu bude riesit len crack?
Zmazat nielen prispevky, ale rovno aj ucty, nech je klud
.. Toto nie je Warez forum, ked vam nedovolia riesit si tieto sracky na lamkach, rieste si to trebars aj obalkami cez slovensku postu.
//Rozlisuj medzi diskusnym a warez forom - tato tema je o diskusii ku hre Assassin's Creed 2, nie na riesenie problemov s crackom (a stale stale dookola - mne toto nejde, co mam spravit, mne to hadze taku chybu, poradte mi bla bla bla). A do riti ti nelezem, nie si pre mna zaujimavy
///a cenim si ten podpis v karme, len nick LAMKA! nedokazem vypatrat
Zmazat nielen prispevky, ale rovno aj ucty, nech je klud
//Rozlisuj medzi diskusnym a warez forom - tato tema je o diskusii ku hre Assassin's Creed 2, nie na riesenie problemov s crackom (a stale stale dookola - mne toto nejde, co mam spravit, mne to hadze taku chybu, poradte mi bla bla bla). A do riti ti nelezem, nie si pre mna zaujimavy
///a cenim si ten podpis v karme, len nick LAMKA! nedokazem vypatrat
jaky ritolez, vies co je diskusne forum ?KoCi napísal:To teraz sa tu bude riesit len crack?
Zmazat nielen prispevky, ale rovno aj ucty, nech je klud.. Toto nie je Warez forum, ked vam nedovolia riesit si tieto sracky na lamkach, rieste si to trebars aj obalkami cez slovensku postu.
Diskusne nediskusne crack je zatial koncipovany tak aby to rozbehal kazdy zrucnejsi clovek. Takze pokial niesi zrucny alebo nevies anglicky tak to bud nechaj tak a daj nam s tym pokoj, alebo experimentuj. Nikdo nepotrebuje aby sa sem teraz nahrnuli stada karov a my aby sme ich kazdeho jedneho za sebou pekne za rucicku ucili ako si cracknut AC2.
ani to neskusam ani sa nepytam ako to cracknut.Gangy napísal:Diskusne nediskusne crack je zatial koncipovany tak aby to rozbehal kazdy zrucnejsi clovek. Takze pokial niesi zrucny alebo nevies anglicky tak to bud nechaj tak a daj nam s tym pokoj, alebo experimentuj. Nikdo nepotrebuje aby sa sem teraz nahrnuli stada karov a my aby sme ich kazdeho jedneho za sebou pekne za rucicku ucili ako si cracknut AC2.
ja som len pisal ze cakam. A nezaujima ma vyplody maniakov ktory nemaju kde davat prachy tak si kupia originalku a honia si nad nou. Takze necumte tolko do tych monitorov ale skuste vyjst aj von
-
uplink
VIP
Neo-M - počuj Ty exot. Tak choď kradnúť do potravín chalku, lebo je to low kupovať si jedlo a podľa mňa sú ľudia čo nekradnú jedlo dementi, lebo za to platia a mali by ísť radšej von. Tak isto by si mohol rozbiť čašníkovi ústa namiesto zaplatenia účtu za večeru so svojou priateľkou, lebo je to low platiť v podnikoch. Tak isto by si mohol chlastať s priateľmi a potom sa vypariť z podniku, alebo krčmy ako najväčšia socka, lebo je to low platiť za služby podniku, alebo nezneužiť druhého človeka. To keď čorkneš hudbu, filmy, alebo hru je rovnaký zločin ako keď u*ebeš auto, potraviny, šperky, alebo inú vec. To že sa k tomu len ináč ľudia stavajú na fakte nič nemení, tak keď už kradneš, tak to aspoň rob potichu, tak aby Ťa nik nevidel a nik o tom nevedel. Nie je to nič čím by si sa mal chváliť a už vonkoncom nič za čo by si mal druhých z*ebávať, keď nekradnú, ale si poctivo kupujú veci, ktoré ostatní kradnú. Ten ktorý u*ebe 5 hier a 5 si kúpi má menej svinstva za golierom ako Ty, čo si uje*al všetkých desať, to si zapamätaj.