Súboj Titánov
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Súboj Titánov
No bol som na to v kine a moc sa mi to nepáčilo
5/10
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
3D podla mna nebolo o nic horsie ako pri Avatare, kde som ho tiez povazoval za zbytocnu unavu pre oci...Ale film sa celkom pacil, original som nevidel, niektore efekty boli fajn, k tomu kvalitny zvuk, u mna spokojnost, lutujem jedine priplatok za 3d ale to aj pri avatare...
Holubar: ako to myslíš že nebolo o nič horšie ako pri avatare?
avatar bol už priamo robený v 3D a súboj titanov bol prerábaný do 3D a to je dosť podstatný rozdiel a bolo to aj dosť viditeľné.
avatar a súboj titanov sa nemôžu vôbec rovnať v 3D. ja som pri súboji titanov vôbec žiadne 3D nepostrehol a to som si počas pozerania dával dole okuliare a nebol to žiadny rozdiel či som ich mal alebo nie, zato pri avatarovi to bol dosť podstatný rozdiel.
avatar bol už priamo robený v 3D a súboj titanov bol prerábaný do 3D a to je dosť podstatný rozdiel a bolo to aj dosť viditeľné.
avatar a súboj titanov sa nemôžu vôbec rovnať v 3D. ja som pri súboji titanov vôbec žiadne 3D nepostrehol a to som si počas pozerania dával dole okuliare a nebol to žiadny rozdiel či som ich mal alebo nie, zato pri avatarovi to bol dosť podstatný rozdiel.
-
Hulkm
Professional
Dost som uvazoval o zhliadnuto v kine ale ked sa mi dostalo ze to bude iba v 3D tak som sa hned na to vykaslal. Podla mna to je len modny vystrelok ktory hadam nebude tlaceni do kazdeho filmu. Aj keby to nebolo 3D tak by ma asi tie prachy mrzeli. Povodny film bol originalny a na tu dobu vrchol filmoveho prevedenia co si myslim ze remake nedosiahol. Odklony od originalu ako napr cierny Pegasus mi prisiel dost rusivo. Za zmienku ostava asi len Kraken na konci co si ale ani nepobudol dlho na scene.
-
Holubar
Darca
helicos no vidis a ja som v 3D ziadny velky rozdiel oproti Avataru nepostrehol...
ja by som chcel už aj iné legendy z gréckej mytológie. Perzeus bol aj v "Zlodej Blesku", už to začína byť nudné.
Mohli by spraviť film o Jásonovi a Argonaoutoch, napríklad
nebol tam, tam bol ako syn poseidona a myslim, ze aj spominali v tom muzeu nieco o Perzeusovi. A tazko by davali do suboja titanov Herkulesa, ked v povodnom diele ejdnoducho nebolEruner napísal:ja by som chcel už aj iné legendy z gréckej mytológie. Perzeus bol aj v "Zlodej Blesku", už to začína byť nudné.
-
Kamilgxk
Medium Expert
Takze vcera som bol v pp na suboj titanov 3d
a musim povedat ze som toho od filmu neocakava, kedze som si pred tym cital vselijake recenzie a podobne ale zasa az tak malo to fakt.
Povodne dielo som nevidel takze nubedem porovnavat budem len kritizovat toto.
Dej nuda nejde o to ci sa dalo predvidat alebo nie. ale o to ze tam nebola zapletka ale dokonca este aj pocas najvacsich bitiek (tie skorpiony a tak) tak som sa nudil a rozmyslal co spravit. efekty niektore bol fakt super ale niektore zasa boli otrasne. a to ze ten filkm bol 3d ho len skazilo lebo miestami sa na to nedalo pozerat radsej by som si to pozrel vo vysokej kvalite 2 d ako 3d.
jedine co tam bolo dobre tak bola hudba pocas subojou. neviem kto tam hral a nechce sa mi googlit ale znelo to ako apokaliptika.
takze
dej/efekti/3d
4/6/3
a musim povedat ze som toho od filmu neocakava, kedze som si pred tym cital vselijake recenzie a podobne ale zasa az tak malo to fakt.
Povodne dielo som nevidel takze nubedem porovnavat budem len kritizovat toto.
Dej nuda nejde o to ci sa dalo predvidat alebo nie. ale o to ze tam nebola zapletka ale dokonca este aj pocas najvacsich bitiek (tie skorpiony a tak) tak som sa nudil a rozmyslal co spravit. efekty niektore bol fakt super ale niektore zasa boli otrasne. a to ze ten filkm bol 3d ho len skazilo lebo miestami sa na to nedalo pozerat radsej by som si to pozrel vo vysokej kvalite 2 d ako 3d.
jedine co tam bolo dobre tak bola hudba pocas subojou. neviem kto tam hral a nechce sa mi googlit ale znelo to ako apokaliptika.
takze
dej/efekti/3d
4/6/3
Je pravda ze ten film nataceli normalne jako 2D a az pozdeji byl predelany do 3D?
-
seth82
Darca
jirinka: áno, je:
http://www.denofgeek.com/movies/452761/ ... icism.html
http://www.denofgeek.com/movies/452761/ ... icism.html
-
Hellboy248
Guru wannabe
tak vcera som si to pozrel v 3D, dobry film ..akurat moc 3D to nebolo, cakal som viac ..hlavne ze sa to mojej polovicke pacilo 
Zatial všetci hovoria len o sklamaní. Takže čakám na nejaký lepší rip, a do kina si radšej zájdem na Iron Mana... Vyhadzovať peniaze za (vraj (?) ) nevyužité 3D v pláne nemám, a kedže Avatar bol ako jediný 3D film kt. som kedy videl v mojom poňatí dokonalý, nechcel by som si to skaziť, a ísť na bezzmyselný 3D efekt a stratiť dojem z tejto technológie... 
ja som na tom dnes bol, isiel som do kina s vlemi nizkymi ocakavaniami, mozno to bolo dobre, lebo film sam o sebe som prijal taky aky bol, aj ked som fanusik povodnje verzie z mojich detskych cias, ale nepovazujem novy film za vyslovene sklamanie, je to take ako vsetko dnes, velkolepe, ohlusujuce a plne akcie, prijemne som si oddychol a akonahlesom akceptoval to co mi reziser ponukol zachytil som obcas pocit istej prijemnej nostalgie z greckych baji a povesti, ale vazne len na chvilku, skoda 3Dpriplatku ktory vazne nic nepriniesol, viem si rpedstavit aj lepsie investovane 3E, ale co uz, kazda sranda nieco stoji, pre mna 7/10