Toy M@ch!n3 napísal: to je huste, podme si pohonit
inak nemám možnosť len takto
mna fakt strasne zaraza s akou istotou sa vy "antificiari" chytate kazdej zlej spravy/udalosti okolo ficaseth82 napísal:http://www.sme.sk/c/5448503/odbornicka- ... icovi.html Kdeže sú tí "odbornící", ktorí voľným uchom dokázali vehementne a stopercentne tvrdiť, že najprv bola nahrávka zostrihaná a potom že to vlastne nie je Fico? Sranda, nie?
Súdna znalkyňa tvrdí, že o sponzoroch strany Smer a paralelnom financovaní zrejme hovoril Robert Fico.
Nahrávka, na ktorej hlas podobný hlasu Roberta Fica hovorí o utajených sponzoroch strany Smer, je zrejme autentická.
ani sudna znalkyna nedokaze urcit s istotou ci tam je fico, ale ty to uz vies, a aj keby bol tak? co tam povedal "protizakonne" co na tej nahravke sa da spojit s nelegalnym financovanim? naozaj neviem, skus mi to ozrejmitRečník na oboch nahrávkach je pravdepodobne jeden a ten istý
ja nepatrim do skupiny ktora "nema rada fica" ja ho naozaj nemam rad, a je mi ukradnute o kom a o com sa tu hadate, mne vadi jedina vec, a to je vase neskutocne pokrytectvo a prekrucanie faktov kedy sa vam to hodi (ci sa jedna o fica ci o inych)seth82 napísal:vendo: mňa fakt strašne zaráža, ako skupinka ľudí, ktorá "nemá rada Fica", podráždene reaguje na každú negatívnu správu o ňom a prečo za neho pociťuje potrebu knightovať...
Tá odborníčka používa slovíčka "zrejme, pravdepodobne" z toho dôvodu, že nepatrí do skupiny, ktorá to vyšetruje. JE to súdna znalkyňa, JE to odborníčka v danej problematike, ale na definitívne posudky necháva priestor prokuratúre, ktorá chce na tú nahrávku veľmi pravdepodobne zabudnúť - a prečo si to myslím? Pretože v každom normálnom štáte by sa pri prieseri takéhoto rozmeru, v ktorom by figuroval premiér krajiny, spustilo ihneď vyšetrovanie, či je tá nahrávka pravá, alebo nie a ak by sa ničoho nebáli, stalo by sa to hneď v ten týždeň, ako sa k nahrávke dostali, ibaže asi ich na nej niečo trápi, tak to radšej nechajú zapadnúť prachom. To si myslím ja.
Takže neprekrúcaj článok a výroky znalkyne. A pokiaľ nevieš, že čo by dôkaz o autenticite tejto nahrávky spôsobil, nemá zmysel sa s tebou o tom baviť, ak ani nevieš, o čo ide. Na ozrejmovanie tu máš médiá a je už iba na tebe, či pravicové, alebo ľavicové, informovali o tom obe strany. UTFG.
ty jeden ******* ja fakt nemam slov kto tu prekruca? citoval som len jej slova a ty si si ich zmenil, vysvetlil po svojom a mna obvinis ze prekrucam? z tohoto mi tu je na grcTakže neprekrúcaj článok a výroky znalkyne.
ano je mi to ukradnute, bohuzial citam len niektore temy a len niektore prispevky, a z vacsiny politickych prispevkov ladenych na stazovanie si srsi toto vase pokrytectvoseth82 napísal:Neprotirečíš si náhodou? Najprv napíšeš, že "je ti ukradnuté o kom a o čom sa tu hádame" a predsa len ti to zjavne ukradnuté nie je.
poznas vyraz "obrazne povedane" asi ti ho budem pisat ku kazdej druhej vete lebo zjavne nechapes zmyslu tych viet (ala 20 prispevkov za den myslene obrazne, alebo to ze si jeden z najaktivnejsich prispievatelov v temach o politike a novej/starej vlade chces snad popriet?)Nevšimol som si žiadne prekrútenie faktov, vysvetlil som ti, ako to je, napísal som, že nechápem, prečo obraňuješ (knightuješ) za Fica a ty mi píšeš, že som začal útočne (kde konkrétne, prosím ťa?) a začal si tu na mňa slovne útočiť (plus X nadávok, ako keby si chcel podčiarknuť svoju podráždenosť) práve ty. Nepíšem sem 20 príspevkov o tom, čo pohnojila minulá vláda, tak si prosím prestaň domýšľať.
aha takze sam priznavas ze na potvrdenie pravosti potrebujeme cakat na prokuraturu hej? to preto si sem dal ten orig post o tom ze my co spochybnujeme tu nahravku sme debili ktori kopu za fica? zamyslel si sa vobec nad tym co si prave napisal? sam vravis ze odbornicka to neanalyzovala ale pritom sa opieras o jej nazor???K tej odborníčke - sú odborníci, ktorí majú na to, aby vyjadrili svoj názor, ktorý sa môže prikláňať k "áno" alebo "nie". Má prax, vie, ako to chodí a preto si vyjadrila svoj subjektívny názor, ktorý je názor odborníka, pričom však istotne neanalyzovala nahrávku vo svojom "voľnom čase" a istotne má iné veci na práci. Zopakujem - to je úloha prokuratúry, teda určiť, či je to autentické, alebo nie a ak by si náhodou naostro vyjadrila svoj názor a povedala s istotou, že "áno, je to Fico", prokuratúra by možno začala vyskakovať, že čo sa im to pletie do biznisu. To, že si myslíš, že som retard, je už tvoj problém a názor človeka ako ty je mi na celkom vysokej škále ukradnutý.
zase som mal napisat "obrazne povedane" , kedze si pisal "ak by sa ničoho nebáli" coho sa maju bat? podla mna jedine sa mozu bat ze sa im nieco stane tzn mafianovKto tu píše, že Fico a jeho nohsledi zabíjal ľudí? Prečo sem vnášaš body, ktoré nik nevyslovil a nik o nich nediskutoval? Domýšľame si zasa? Čo má diskusia o nahrávke spoločné s Hanzelom (okrem toho, že ho sem krija z akéhosi dôvodu priplietol) a čo s ním máme my? NIK tu nepísal, že sú to stopercentné dôkazy, tak si prestaň vymýšľať a prekrúcať naše príspevky.
V článku, ktorý si sám postol je meno experta, ktorý to potvrdil jednoznačne. Len si ho aj treba prečítaťhojko napísal:Nikto nechce jasne napisat, ze ten hlas urcite patri Ficovi. Bude to asi tym, ze maju strach, aby sa Fico po tom nezacal pravne obranovat.
preco by sa neohanal? vsak ked vies, ze nieco take existuje a to v takej kvalite, ze aj colinovi powellovi (snad vies kto to je?) padli sane, a to dokonca uz pred viac ako 10 rokmi.seth82 napísal:Jasné...voice morphing...ak by to bola ale inkriminujúca nahrávka Dzurindu, nik by sa tu s voice morphingom neoháňal![]()