ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: ANTIFICO

Príspevok od používateľa slay »

Toy M@ch!n3 napísal: to je huste, podme si pohonit
:plus:

inak nemám možnosť len takto :lol:
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Víťazi D1: Za zrušenie PPP zaplatíte
http://ekonomika.sme.sk/c/5427510/vitaz ... atite.html ficokotovi kamarati uz nariekaju najme siroky

//autoeditácia príspevku (19 Jún 2010, 14:42)
Fico chce post predsedu parlamentu, Figeľ to odmietol
http://www.sme.sk/c/5430691/fico-chce-p ... ietol.html odmietli ho tak ako drza opica che byt aspon predsedom parlamentu
Kňaz: Biskupi naleteli Ficovi aj kvôli senilite
http://www.sme.sk/c/5428351/knaz-biskup ... ilite.html
slay
Addict
Addict

°

:!: http://cenastatu.sme.sk/plytvanie/ :!: _______ Súčet: 1 647 208 280 Eur
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

http://www.sme.sk/c/5436152/clenovia-fo ... mluvu.html

Na tom jednom video Fico že vládnu koalíciu zostaví 7 strán alebo koľko to hovoril, zajtra to už možno bude 10-12. On až tak húli alebo od čoho má takéto halucinácie? :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

cnie sa mu za valovom, nic prekvapujuce
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

http://ekonomika.sme.sk/c/5448582/za-fi ... obnel.html
hlavne ze ho tam volilo najviac ludi... co na to povedat... Vibrator je populisticky curak a pan demagog
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://www.sme.sk/c/5448503/odbornicka- ... icovi.html Kdeže sú tí "odbornící", ktorí voľným uchom dokázali vehementne a stopercentne tvrdiť, že najprv bola nahrávka zostrihaná a potom že to vlastne nie je Fico? Sranda, nie?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

seth82 napísal:http://www.sme.sk/c/5448503/odbornicka- ... icovi.html Kdeže sú tí "odbornící", ktorí voľným uchom dokázali vehementne a stopercentne tvrdiť, že najprv bola nahrávka zostrihaná a potom že to vlastne nie je Fico? Sranda, nie?
mna fakt strasne zaraza s akou istotou sa vy "antificiari" chytate kazdej zlej spravy/udalosti okolo fica
nie nemam rad fica, ani meciara, ani jedneho sucasneho politika ale preco zase vy tak isto dokazete prekrucat fakty ako ti vasi nenadiveni politici?
Súdna znalkyňa tvrdí, že o sponzoroch strany Smer a paralelnom financovaní zrejme hovoril Robert Fico.
Nahrávka, na ktorej hlas podobný hlasu Roberta Fica hovorí o utajených sponzoroch strany Smer, je zrejme autentická.
Rečník na oboch nahrávkach je pravdepodobne jeden a ten istý
ani sudna znalkyna nedokaze urcit s istotou ci tam je fico, ale ty to uz vies, a aj keby bol tak? co tam povedal "protizakonne" co na tej nahravke sa da spojit s nelegalnym financovanim? naozaj neviem, skus mi to ozrejmit
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vendo: mňa fakt strašne zaráža, ako skupinka ľudí, ktorá "nemá rada Fica", podráždene reaguje na každú negatívnu správu o ňom a prečo za neho pociťuje potrebu knightovať...

Tá odborníčka používa slovíčka "zrejme, pravdepodobne" z toho dôvodu, že nepatrí do skupiny, ktorá to vyšetruje. JE to súdna znalkyňa, JE to odborníčka v danej problematike, ale na definitívne posudky necháva priestor prokuratúre, ktorá chce na tú nahrávku veľmi pravdepodobne zabudnúť - a prečo si to myslím? Pretože v každom normálnom štáte by sa pri prieseri takéhoto rozmeru, v ktorom by figuroval premiér krajiny, spustilo ihneď vyšetrovanie, či je tá nahrávka pravá, alebo nie a ak by sa ničoho nebáli, stalo by sa to hneď v ten týždeň, ako sa k nahrávke dostali, ibaže asi ich na nej niečo trápi, tak to radšej nechajú zapadnúť prachom. To si myslím ja.
Takže neprekrúcaj článok a výroky znalkyne. A pokiaľ nevieš, že čo by dôkaz o autenticite tejto nahrávky spôsobil, nemá zmysel sa s tebou o tom baviť, ak ani nevieš, o čo ide. Na ozrejmovanie tu máš médiá a je už iba na tebe, či pravicové, alebo ľavicové, informovali o tom obe strany. UTFG.
slay
Addict
Addict

So 100% istotou sa to predsa ani nedá z nahrávky povedať, to nie je DNA alebo otlačok. Aj policajná expertíza vynesie súd len s určitou mierou spoľahlivosti. Ficove hlasivky boli vtedy o pár podstatných rokov mladšie, bolo to nahrávané na špecifický mikrofón a médium, v špecifickom prostredí s jedinečnou akustikou. Aj keby sa im to podarilo nasimulovať, nemôžu nič tvrdiť na 100%. Experti len potvrdili, že to nieje nastrihané a že osoba na nahrávke má hlas veľmi podobne frekvenčne rozložený ako Fico, má rovnakú rytmiku reči, intonáciu, etc. To je všetko. Všetko má v rukách Hanzel. Keď dostane nová vláda mandát a prevezme min. vnútra a spravodlivosti, spraví čistky, tak sa to možno niekam pohne. Ale osobne o tom veľmi pochybujem. Skôr sa také niečo bude postupne a pravidelne navracať keď si náhodou Fico otvorí ústa a bude ho treba uzemniť. U nás nevedia odsúdiť ani mnohonásobných mafiánskych vrahov, nie to ľudí z vlastného fachu.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

k nahravke: vsak dajte do googla "voice morphing".

a hanzel?

http://plus7dni.pluska.sk/plus7dni/vsim ... onaha.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Jasné...voice morphing...ak by to bola ale inkriminujúca nahrávka Dzurindu, nik by sa tu s voice morphingom neoháňal :) Ešte raz - je krásne, ako sa Fico kopol, keď najprv tvrdil, že tá nahrávka je zostrihaná (a tým pádom sa ani nesnažil vyvracať, či je autentická, alebo nie) a až potom zmenil názor a začal vysielať, že to vlastne nie je on, ale imitátor. No a nakoniec sa dopracujeme k voice morphingu (už len čakám, kedy to aj on prevezme ako jeho oficiálny názor)...

//toho Hanzela ani nekomentujem, to je ďalšia obohratá pesnička, ktorú vďačne dookola využívajú mecenáši SMERu, plus neviem celkom, čo s tým v tomto prípade Hanzel má...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

krija: zase snaha o odvratenie pozornosti? :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nikto nechce jasne napisat, ze ten hlas urcite patri Ficovi. Bude to asi tym, ze maju strach, aby sa Fico po tom nezacal pravne obranovat.

Experti sa nezhodli, či je na nahrávke Ficov hlas
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:vendo: mňa fakt strašne zaráža, ako skupinka ľudí, ktorá "nemá rada Fica", podráždene reaguje na každú negatívnu správu o ňom a prečo za neho pociťuje potrebu knightovať...

Tá odborníčka používa slovíčka "zrejme, pravdepodobne" z toho dôvodu, že nepatrí do skupiny, ktorá to vyšetruje. JE to súdna znalkyňa, JE to odborníčka v danej problematike, ale na definitívne posudky necháva priestor prokuratúre, ktorá chce na tú nahrávku veľmi pravdepodobne zabudnúť - a prečo si to myslím? Pretože v každom normálnom štáte by sa pri prieseri takéhoto rozmeru, v ktorom by figuroval premiér krajiny, spustilo ihneď vyšetrovanie, či je tá nahrávka pravá, alebo nie a ak by sa ničoho nebáli, stalo by sa to hneď v ten týždeň, ako sa k nahrávke dostali, ibaže asi ich na nej niečo trápi, tak to radšej nechajú zapadnúť prachom. To si myslím ja.
Takže neprekrúcaj článok a výroky znalkyne. A pokiaľ nevieš, že čo by dôkaz o autenticite tejto nahrávky spôsobil, nemá zmysel sa s tebou o tom baviť, ak ani nevieš, o čo ide. Na ozrejmovanie tu máš médiá a je už iba na tebe, či pravicové, alebo ľavicové, informovali o tom obe strany. UTFG.
ja nepatrim do skupiny ktora "nema rada fica" ja ho naozaj nemam rad, a je mi ukradnute o kom a o com sa tu hadate, mne vadi jedina vec, a to je vase neskutocne pokrytectvo a prekrucanie faktov kedy sa vam to hodi (ci sa jedna o fica ci o inych)
a prosim s tym knightovanim, nevies co mas napisat tak zacinas hned utocne alebo co? ten pojem internet warrior sa hodi viac na teba, ja tu nechrlim 20 prispevkov o tom co doje*** minula vlada za den takze laskavo ta prosim take ko*ot si odpust

ohladom odbornicky, ja nepatrim tiez do skupiny vysetrovatelov a to mi automaticky zakazuje sa vyjadrit jasne? wtf ved ma byt odbornicka, ma nahravku tak do pi*e nech povie ano alebo nie, nieco medzi proste neexistuje ak sa nedokaze postavit za svoje slovo asi nieje taka odbornicka alebo sa ta paska neda presne urcit, ale v tom pripade, preco retardi ako ty z nej robia hned zavery (samozrejme ake im pasuju), toto ma tu neskutocne vytaca, ludska demencia
takisto, ze sa s tym ludia boja ist von, takze najvacsia mafia ktora zabila na slovensku najviac ludi je robko+spolok podnikatelov ? udajne dokazy ma nejaky svedsky tajtrlik aj on sa boji ze za nim pridu robove gorily? preco kur*a nikto nekona ked podla vas su tu "jasne" dokazy, zase len ko*ot dristate
Takže neprekrúcaj článok a výroky znalkyne.
ty jeden ******* ja fakt nemam slov kto tu prekruca? citoval som len jej slova a ty si si ich zmenil, vysvetlil po svojom a mna obvinis ze prekrucam? z tohoto mi tu je na grc
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Neprotirečíš si náhodou? Najprv napíšeš, že "je ti ukradnuté o kom a o čom sa tu hádame" a predsa len ti to zjavne ukradnuté nie je. Nevšimol som si žiadne prekrútenie faktov, vysvetlil som ti, ako to je, napísal som, že nechápem, prečo obraňuješ (knightuješ) za Fica a ty mi píšeš, že som začal útočne (kde konkrétne, prosím ťa?) a začal si tu na mňa slovne útočiť (plus X nadávok, ako keby si chcel podčiarknuť svoju podráždenosť) práve ty. Nepíšem sem 20 príspevkov o tom, čo pohnojila minulá vláda, tak si prosím prestaň domýšľať.

K tej odborníčke - sú odborníci, ktorí majú na to, aby vyjadrili svoj názor, ktorý sa môže prikláňať k "áno" alebo "nie". Má prax, vie, ako to chodí a preto si vyjadrila svoj subjektívny názor, ktorý je názor odborníka, pričom však istotne neanalyzovala nahrávku vo svojom "voľnom čase" a istotne má iné veci na práci. Zopakujem - to je úloha prokuratúry, teda určiť, či je to autentické, alebo nie a ak by si náhodou naostro vyjadrila svoj názor a povedala s istotou, že "áno, je to Fico", prokuratúra by možno začala vyskakovať, že čo sa im to pletie do biznisu. To, že si myslíš, že som retard, je už tvoj problém a názor človeka ako ty je mi na celkom vysokej škále ukradnutý.

Kto tu píše, že Fico a jeho nohsledi zabíjal ľudí? Prečo sem vnášaš body, ktoré nik nevyslovil a nik o nich nediskutoval? Domýšľame si zasa? Čo má diskusia o nahrávke spoločné s Hanzelom (okrem toho, že ho sem krija z akéhosi dôvodu priplietol) a čo s ním máme my? NIK tu nepísal, že sú to stopercentné dôkazy, tak si prestaň vymýšľať a prekrúcať naše príspevky.

Na záver znovu - odpusť si osobné invektíva, ja som s tebou husi nepásol. Ešte jedna vec, kdeže som ja tvrdil, že to je na sto percent Fico? Iba som sa snažil vyvrátiť "stopercentné" tvrdenia podporujúce Ficove halucinácie o tom, že je to "zostrihané/imitátor/bohviečoešte"...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:Neprotirečíš si náhodou? Najprv napíšeš, že "je ti ukradnuté o kom a o čom sa tu hádame" a predsa len ti to zjavne ukradnuté nie je.
ano je mi to ukradnute, bohuzial citam len niektore temy a len niektore prispevky, a z vacsiny politickych prispevkov ladenych na stazovanie si srsi toto vase pokrytectvo
Nevšimol som si žiadne prekrútenie faktov, vysvetlil som ti, ako to je, napísal som, že nechápem, prečo obraňuješ (knightuješ) za Fica a ty mi píšeš, že som začal útočne (kde konkrétne, prosím ťa?) a začal si tu na mňa slovne útočiť (plus X nadávok, ako keby si chcel podčiarknuť svoju podráždenosť) práve ty. Nepíšem sem 20 príspevkov o tom, čo pohnojila minulá vláda, tak si prosím prestaň domýšľať.
poznas vyraz "obrazne povedane" asi ti ho budem pisat ku kazdej druhej vete lebo zjavne nechapes zmyslu tych viet (ala 20 prispevkov za den myslene obrazne, alebo to ze si jeden z najaktivnejsich prispievatelov v temach o politike a novej/starej vlade chces snad popriet?)
ze si zacal utocne? jasne ze si zacal preco by si inac nazyval niekoho v dovtedy slusnej diskusii ze knightuje (alebo ze je internet warrior) wtf? co ta k tomu viedlo? chcel si ma akoze strapnit? ponizit? zasmiat sa na mne za pc? naozaj vysvetli mi zamer tej tvojej retardovanej poznamky
nadavky? bohuzial, vytocil si ma svojim ignorantskym a povyseneckym pristupom ktory na ludoch nenavidim
K tej odborníčke - sú odborníci, ktorí majú na to, aby vyjadrili svoj názor, ktorý sa môže prikláňať k "áno" alebo "nie". Má prax, vie, ako to chodí a preto si vyjadrila svoj subjektívny názor, ktorý je názor odborníka, pričom však istotne neanalyzovala nahrávku vo svojom "voľnom čase" a istotne má iné veci na práci. Zopakujem - to je úloha prokuratúry, teda určiť, či je to autentické, alebo nie a ak by si náhodou naostro vyjadrila svoj názor a povedala s istotou, že "áno, je to Fico", prokuratúra by možno začala vyskakovať, že čo sa im to pletie do biznisu. To, že si myslíš, že som retard, je už tvoj problém a názor človeka ako ty je mi na celkom vysokej škále ukradnutý.
aha takze sam priznavas ze na potvrdenie pravosti potrebujeme cakat na prokuraturu hej? to preto si sem dal ten orig post o tom ze my co spochybnujeme tu nahravku sme debili ktori kopu za fica? zamyslel si sa vobec nad tym co si prave napisal? sam vravis ze odbornicka to neanalyzovala ale pritom sa opieras o jej nazor???
Kto tu píše, že Fico a jeho nohsledi zabíjal ľudí? Prečo sem vnášaš body, ktoré nik nevyslovil a nik o nich nediskutoval? Domýšľame si zasa? Čo má diskusia o nahrávke spoločné s Hanzelom (okrem toho, že ho sem krija z akéhosi dôvodu priplietol) a čo s ním máme my? NIK tu nepísal, že sú to stopercentné dôkazy, tak si prestaň vymýšľať a prekrúcať naše príspevky.
zase som mal napisat "obrazne povedane" , kedze si pisal "ak by sa ničoho nebáli" coho sa maju bat? podla mna jedine sa mozu bat ze sa im nieco stane tzn mafianov

a nakoniec, ak to pre teba niesu 100% dokazy naco ich tak vehementne rozoberas a nadavas inym ludom do ficoknightov ked tie udajne <100% dokazy spochybnia? premyslas vobec ked nieco pises?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Uff, takže ty si to všetko vlastne myslel obrazne...zvyšku prvej časti tvojho príspevku nerozumiem.
Nezačal som útočne, ak by som ti to napísal "obhajovať" namiesto "knightovať", to by už útočné nebolo? A aby som sa trochu preladil na tvoju nôtu - áno, chcel som sa pobaviť, ale strápniť ťa už nepotrebujem, spravil si to aj sám...Síce ignorantský a povýšenecký prístup nenávidíš, ale sám tak vystupuješ. Gratulujem.

KDE som napísal, že na potvrdenie autenticity NEPOTREBUJEME prokuratúru? Prečítal si si ty vôbec moje predchádzajúce príspevky, alebo si iba rýchlo chrlil nadávky s krvou podliatymi očami? Ak nechápeš môjmu príspevku, v ktorom som poslal odkaz na SME, tak je to s tebou zlé, nik tam nepísal o "debiloch, ktorí kopu za Fica", tak si prestaň domýšľať (to ti píšem už po X-tý raz) a nefantazíruj. Áno, opieram sa o jej názor, pretože nie je prvý, ktorý je pozitívny (nie, nedám ti sem odkazy, nájdi si to sám) a odborníčke sa dá veriť istotne viac, ako bežnému človeku, ako klamárovi Ficovi.

Ja si budem rozoberať, čo ja chcem a pokiaľ sa ti niečo nepáči, become an hero. Nenadával som ľuďom do "ficoknightov", prestaň si domýšľať a tvrdiť niečo, čo som nenapísal a ak som to napísal, skopíruj a prilep to sem, kde som niekoho nazval "ficoknightom". Písal som, že neviem prečo nejaká skupinka pociťuje potrebu knightovať, tak prestaň byť taký vzťahovačný a tkať si všetko podľa svojho a citovať ma v niečom, čo som nenapísal. Na záver - áno, rozmýšľam, keď píšem, dokonca sa mi podarilo napísať celý príspevok bez nadávok a hlúpostí.

//a poteším ťa, idem na celý víkend na chatu, kde nemám pripojenie na Internety, takže nebudem tu vypisovať :3
slay
Addict
Addict

hojko napísal:Nikto nechce jasne napisat, ze ten hlas urcite patri Ficovi. Bude to asi tym, ze maju strach, aby sa Fico po tom nezacal pravne obranovat.
V článku, ktorý si sám postol je meno experta, ktorý to potvrdil jednoznačne. Len si ho aj treba prečítať :wink: .

A ako vravím, nedá sa to povedať. Nikto to nevyvrátil. A Svobodová skúmala nahrávku zjavne z iného aspektu ako technická expertíza toho ďalšieho znalca, ale bulvár žije z chytľavého titulku a vystrihnutých citácii ako vždy. A v konečnom dôsledku je nahrávka nepodstatná, tá nedokazuje predsa nedokazuje sama o sebe nič.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

seth82 napísal:Jasné...voice morphing...ak by to bola ale inkriminujúca nahrávka Dzurindu, nik by sa tu s voice morphingom neoháňal :)
preco by sa neohanal? vsak ked vies, ze nieco take existuje a to v takej kvalite, ze aj colinovi powellovi (snad vies kto to je?) padli sane, a to dokonca uz pred viac ako 10 rokmi.

http://www.washingtonpost.com/wp-srv/na ... 020199.htm

k hanzelovi naozaj netreba komentar. clovek, ktory urobi cokolvek len aby bol stredobodom pozornosti, to hovori same za seba.

beardie, odputavanie pozornosti a od coho prosim ta? to vy tu riesite takmer tri tyzdne po volbach fica, miesto toho, aby ste riesili povedzme to, ako vas vasi vami voleni potentati znova oklamali? takze mam pocit, ze pozornost tu odputavate vy, ked povedzme neriesite ako moze byt clovek ministrom zahranicnych veci po tom, ako nevedel vysvetlit financovanie svojej strany, ako bude vuvuzela sefovat svojmu sefovi, tiez neriesite. znova budete dva roky spolu vuvuzelou, diamatovou banou a bicyklistom spisovat cierne knihy a polovica z vas znova zdrhne do anglicka lekvar kosit? ale naco to vsetko pisem, vsak sme v teme antifico, vsakze?
Napísať odpoveď