Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Ares011
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa Ares011 »

O 7.00 ? To je nejak skoro :) Ja chodievam tak okolo 9.00 a vacsinou si dam musli tycinku alebo iba banan a potom ked sa vratim sa normalne naranajkujem :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

vajicka pit, ked chces dostat salmonelozu ;)

//autoeditácia príspevku (30 Jún 2010, 17:59)
spalovanie tuku je hlavne o strave, behanie je len doplnok ;)
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

No mne je lepšie ísť okolo 7 ráno , zvyčajne už potom mám program , samozrejme viem , že chudnutie je hlavne o strave , mal by byť zvýšený príjem bielkovín , niečo mám o tom naštudované , akurát neviem , čo si mám dať ráno pred či po behu .
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

jarabi napísal:Fuu tak to neviem __ JA som sa chcel opytať kedy piť VAjiička ??? :wink:
Čo som sa dočítal tak piť vajíčka je blbosť, lebo bielkoviny zo surových vajec nie je tvoj žalúdok schopný tak dobre rozložiť ako keď ich tepelne upravíš + ako vraví coldrain salmonelóza to istí.
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

AHa OK za radu ... ešte že ste ma varovali .... Tieto diskusie určite majú význam ... diki ...

- A čo sa týka toho behu .... myslím že je uplne jedno či sa človek naje pred tým alebo nie .... samozrejme nemôže sa nejako prežrať aby sa mu zle nebehalo ... proste aj keby si dal pred behom normlane lahké raňajky tak myslím že je to bude pohode :wink:
Talian
Medium Star
Medium Star

a myslíte , že dať si napríklad ovsené vločky pred behom je dobrý nápad ? Či radšej až po behu ?
jarabi
Medium Star
Medium Star

jA SI myslím že je to úplne jedno :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

osobne rano jedavam skoro kazdy den cca 250g vlociek + jablkove pyre/mlieko + jeden banan a necitim sa vobec najedeny takze kludne by som si to dal aj pred behom, zalezi co jes a kolko toho zjes a ako sa potom citis
jarabi
Medium Star
Medium Star

Ovsene Vlocky su vhodne pre svaly ??? ...ci preco je aj na obaloch vevericka co napiiina biceps ??? :D .... aspon na tých co ja kupujem :D
Talian
Medium Star
Medium Star

vendo napísal:osobne rano jedavam skoro kazdy den cca 250g vlociek + jablkove pyre/mlieko + jeden banan a necitim sa vobec najedeny takze kludne by som si to dal aj pred behom, zalezi co jes a kolko toho zjes a ako sa potom citis
díki :wink:

jarabi : jasné vločky sú najlepšie na svaly , ani do posilky nemusíš ísť , stačí pravidelne jesť vločky .....
jarabi
Medium Star
Medium Star

Ale neprehááňaj :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Daj si tie vločky pred behom, aby malo telo energiu z komplexných sacharidov.
jarabi
Medium Star
Medium Star

A kde konkretne behávate ??? ... len tak krížom cez mesto alebo po nejakej hrádzi ???
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

http://www.zzz.sk/?clanok=6134
pocul som ze ranny beh nieje dobry, pretoze klby niesu dostatocne premastene...ale neviem

//nie je behat ako behat...ja som sa tiez dlho ucil ako spravne behat a co okolo toho...
Yogi616
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yogi616 »

nazdar chalani...aký je dobrý cvik na biceps,ak chcem aby sa mi zväčšoval aj do strán (teda ak vystriem ruku,tak aby sa zväčšoval smerom ku telu)...na obrázku pridávam,ako mne sa zväčšuje,teda skôr rozťahuje...

sorry,väčší obrázok som nenašiel
Prílohy
takto
takto
fat-4A.jpg (5.31 KiB) 1153 zobrazení
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tvar svalu je dany geneticky, postupne sa bude zvacsovat aj tak aj tak, ale niekto ma proste ten biceps uzky
Ares011
Star
Star

Chcem su kupit expander na zahriatie svalov pred treningom a miestami na daky strecing. Myslite ze tento bude stacit http://www.efitness.sk/posilovaci-stroj ... s/112879p/# ? resp. ci sa vyrovna tomuto: http://gym.sk/expander-gumovy-p-678.html Rozmyslam na kupou tychto dvoch preto lebo z tej 1. stranky berem uz veci a rozmyslam ci to zoberem odtial a bude to dobre alebo ne :?
jarabi
Medium Star
Medium Star

TAk toto by sa zišlo aj mne ... ako sa s tým presne pracuje ??? .... čo sa s tým napr. robíí ??? .... Spomínal si zohrievanie svalov
Ares011
Star
Star

Fuha toho je dost vela, napr. ked klikujes tak si to das cez chrbat a dole prichytis rukami a klikujes je to tak tazise :D potom klasicky bic. zdvih, dalej zachytis o rebriny alebo daco podobne podla ake mas moznosti a robis ako keby si tlakoval a samozrejme upazovanie, rozpazovanie a na brucho je to tiez velmi dobre, vykonavas vlastne protipohyb voci gume a brusakom :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Caute, tak nechcelo sa mi precitat a nalistovat 177 stran a sry ak pisem uz 1000x to iste ale chcel by som zacat brat nejake proteiny. Som este zaciatocnik tak preto sa radsej pytam vas aby som potom nekupil nejaku somarinu za pekne peniaze. Vazim 67kg, meriam 189cm. Cvicit som zacal pred mesiacom, za ten cas som zvisil aj dennu davku jedla, ovela viac jem ako predtym. Tak poprosim vas, aby ste mi nieco odporucili ako pre totalneho zacitocnika, dakujem :)
Napísať odpoveď